Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar selamlar,
bernilcim steviayı ben aktardan aldım
hemde ilk sorduğum aktarda vardı, sormadıysan bir bak büyük aktarlara
sende belirti filan varmı?? nasıl gidiyor

yok canm ya calışmıorm 5 aydır biraz ödeme sıkıştık 500 tl gerekti eşim maaşı almadı bende dua ettim kız 1 günde 500 tl den fazla müşteri çıktı bende fırsatı değerlendirdim ağda yaptm zaten bide mankr pedkr kaş flan boya zaralı yapmadım yani evlerne gittim müştrlern

maşallahhh Allah daha cok versin iyi kazanmışsın.bikini bölgesine agda yapmıyon dimi?
sen siirtlimiydin.genelde ordan istanbula gelenler hep kuaförlük yapıyor

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
anlamadım cnm yaaa:( ismini derken ben ankaradayım aldığım yerimi tatlandırıcının tam adını mı?:utandim:

yok cnm tatlandırıcımı dedın sen ben polen arı sutu karısımı anladım onun ısmını dedım tatlandırıcının ısmını bılıyom cnm sagol...ay yazmıssın yanlıs okumusum kusura bakma cnm

layds

Aktif Üye
Tepki
97

akıntım ve kasıklarımda ağrı var halen
bazen sağda batma ve ağırlık hissetsemde, genelde solda ağrı hissediyorum soldan yumurtlamış olabilirim :)

geçen aydan tek farkı ozaman çok belim ağrımıştı, şimdi bel ağrısı yok. göğüslerimde şişlik var bakalım artık

OP
E

Elara

Misafir
hayırlısı olsun layds.inş bu ayda hamiş kalırsınn aynı kakule gibiii

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım benim de çok selam ve geçmiş olsun dileklerimi söyler misin boncuğa.Dualarım onunla.Allah tez zamanda sağlığına kavuşturur işallah aminn.Çıkıyorumarkadaşlar yarın çok erken kalkacağım 7:00 de deersim var.Allaha emanet olun.Görüşürüz.

OP
E

Elara

Misafir
boncukla faceden mesajlaşıyoruz.onun için tefriciye duasını okudugumuzu ve cok merak ettigimizii yazmıştımm.tekrar cvp yazmış.lütfenn dualarınızı eksik etmeyin.
bebegi alınmazsa ona cok güzel moral olacagını ve bu hastalıkla daha iyi başedebilecegini düşünüyorumm
inşallahh bahsettigi riskler ortadan kalkar güzel sonuclar alırr.
birazdan kopy yapcam mesajını

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

maşallahhh Allah daha cok versin iyi kazanmışsın.bikini bölgesine agda yapmıyon dimi?
sen siirtlimiydin.genelde ordan istanbula gelenler hep kuaförlük yapıyor
yok canım ben adanalıyım anne tarsus baba adana artı evet bikini bölgesine yapıorum :ayk:
hürrem geçmiş olsn canım sanada

tesekrler canım şimdi biraz daha iyiyim

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar mesajını boncugun sayfasına kopy yapıyorum diger arkadaşlarda meraktalarr

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tşkler cnm daha iyisi senin olsun
ücreti 190 lira
bence diger süpürgeyle arasında cok fark varrr
digerinde bi taraftan süpürüyorsun diger taraftan tekrar toz cıkıyorr
mobilyalarım hemen tozlanıyorduu
sulu sistemde öle olacagını sanmıyorum

Ben de bir araştırayım dediğin doğru çektiği tozu yine üflüyor eski tip süpürgeler. Bu aralar temizlikle bozdum ellerim çamaşır suyu kokuyor:böö:

layds

Aktif Üye
Tepki
97
boncukla faceden mesajlaşıyoruz.onun için tefriciye duasını okudugumuzu ve cok merak ettigimizii yazmıştımm.tekrar cvp yazmış.lütfenn dualarınızı eksik etmeyin.
bebegi alınmazsa ona cok güzel moral olacagını ve bu hastalıkla daha iyi başedebilecegini düşünüyorumm
inşallahh bahsettigi riskler ortadan kalkar güzel sonuclar alırr.
birazdan kopy yapcam mesajını

inşallah canım
kesinlikle kızı ile birlikte karnındaki bebeği de ona güç kaynağı olacaktır,
allah büyüktür bugünleride atlatacak inşallah

OP
E

Elara

Misafir
Arkadaşlar boncugun gönderdigi mesajı dua topigine kopy yaptım ordan okuyabilirisniz.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
İşte Yüzyılın Fotoğrafı ve Hikayesi...
... Britanya'da...Dünyaya gelen ikizlerin inanılmaz hikayesi; Doktorların aralarından birinin yaşama şansı olmadığına karar vermesiyle başladı İkizler önce ayrı ayrı kuvözlere konuldu. Ancak aynı hastanedeki 'Kural Tanımaz' bir Hemşire,iki kardeşi aynı kuvöze koydu. Sağlıklı olan bebek içgüdüsel bir şekilde ölümü bekleyen kardeşine sarıldı. Bu sarılışın etkisiyle hayatından ümit kesilen ... Devamını Görkardeşin kalp atışları ve vücut ısısı normale döndü. Britanya'da minik bir bebek 'yaşamaz' denilen ikizine sarılarak hayat fonksiyonlarının düzelmesini sağladı..Sizlerinde;Sevdiklerinize bol bol sarılmayı unutmamanız dileklerimle... Belki o sıcak sarılma birini gercek anlamda hayata döndürmenizi sağlamaz ama hiç değilse mutlu eder bir umut doğar içinde…[

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar