Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar boşverin erkek resmini bu daha güzel.
Bu arada çok şekersiniz ve bu bebek hakkında söylediklerinize teşekkür ederim annesi olarak...
Umutcum evet...

OP
E

_eZeL_

Misafir
umuuuut kız zilli umuuuuuuuuuut bana yardım et benim bu ateş çizelgemde kırmızı yatay ve dikey çizgiler çıkmıyor nasıl çıkacak onlar
bide şimdi bu ateş ölçerken nasıl olacak ateş birden düşüp yükseldiğindemi yumurtlama olmuş olacak

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umuuuut kız zilli umuuuuuuuuuut bana yardım et benim bu ateş çizelgemde kırmızı yatay ve dikey çizgiler çıkmıyor nasıl çıkacak onlar
bide şimdi bu ateş ölçerken nasıl olacak ateş birden düşüp yükseldiğindemi yumurtlama olmuş olacak

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
o çizgiler kendi çıkıyo kızzzz sen bişey yapmıyon yerleştirdinmi bilgilerini
son adet gününü felan oralarda bi yere yazılıyodu

7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
12.gün 36,2
13,gün 36,5
14.gün 36,6
15.gün 36,6
16.gün 36,8
17.gün 37
18.gün 36,7
19.gün 36,5
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,7
23.gün 37
24.gün 37
25.gün 36,5
26.gün 36,6

bak benim bu tablomda Elara 12.gün çatladı demişti
örnek olsun diye yolladım sana
sende takip et bi zahmet her sabah ölç bakalım
fiki fikiye gelince üşenmiyonnn ateş ölçmeye gelince zor geliyooo :cikolata::cikolata:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Teletubby bebeğine çorba içine ya da kahvaltıda devam sütünün içine ekmekiçi ufalayıp yediriyor musun? Doktorum bu ay vermeye başla dedi vermedim,dişleri yok ya boğüazına felan takılmaz dimi? Ay ben ne pimpirik kadın ım ya...

OP
E

_eZeL_

Misafir
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
o çizgiler kendi çıkıyo kızzzz sen bişey yapmıyon yerleştirdinmi bilgilerini
son adet gününü felan oralarda bi yere yazılıyodu

7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
12.gün 36,2
13,gün 36,5
14.gün 36,6
15.gün 36,6
16.gün 36,8
17.gün 37
18.gün 36,7
19.gün 36,5
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,7
23.gün 37
24.gün 37
25.gün 36,5
26.gün 36,6

bak benim bu tablomda Elara 12.gün çatladı demişti
örnek olsun diye yolladım sana
sende takip et bi zahmet her sabah ölç bakalım
fiki fikiye gelince üşenmiyonnn ateş ölçmeye gelince zor geliyooo :cikolata::cikolata:

kız ölçüyorum artık her sabah gerçi adet gördüğüm günnden beri yani 5 gündür 36,4 çıkıyor :D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
en iyisi sana küçük bana büyük umut desinler karışmasın diyecem ama aynı yaştayız:zonk:en iyisi sana istanbullu umut bana konyalı umut desinler karışmasın:kayris:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar bu minik kız benim bebeğim, dünya demek bunlar. Canlarım benim ya...
Canım ben normal yediriyorum artık, sen geç bile kalmışsın. Başla hemen, takılmaz boğazına, zaten çocuğun ağzına doldurmayacaksınki, ufak ufak ver. Ekmeğe ben çok alıştırmıyorum canım. Çorbanın içine koyduğum kıyma mesela onu püre haline getirme...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Canım ben normal yediriyorum artık, sen geç bile kalmışsın. Başla hemen, takılmaz boğazına, zaten çocuğun ağzına doldurmayacaksınki, ufak ufak ver. Ekmeğe ben çok alıştırmıyorum canım. Çorbanın içine koyduğum kıyma mesela onu püre haline getirme...

çok tatlı ve sarışın bir fıstık,benimki de sarı biliyor musun? Allah yoklşuklarını göstermesin,acılarını göstermesin,bizlerden ayırmasın yavrularımızı.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
en iyisi sana küçük bana büyük umut desinler karışmasın diyecem ama aynı yaştayız:zonk:en iyisi sana istanbullu umut bana konyalı umut desinler karışmasın:kayris:

aynı yaştamıyız ????
ben güya oğlumun ismini koyacaktım ama olmayacak galiba :hihi:

kız ölçüyorum artık her sabah gerçi adet gördüğüm günnden beri yani 5 gündür 36,4 çıkıyor :D

bende sabah unutmuşum adamla lak lak yaptık sabah sonra aklıma geldi ama olmazdı artık :dertli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

çatalla eziyorum zaten haşladfığım sebzeleri ama kıyma olursa biraz çekiyorum blenderla,dur yarın sanah ekmek içiyle kahvaltı vereyim ilk kez bi deniyim.bir de ben hayatta elimle yedirmem ya sanki mikrop kapar gibi gelir.Ayyyyyyyyyyy vermeye kalkana da bağırıyorum vermeeee çocuğum mikrop kapacak vermeeeeeeeeeee diye.tuhaf oluyor ama ne yapayım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar