hayır canım yanlış hatırlamıyorsun, ancak benimde 2 kızım var...
Bu nasıl kızlar?
Umut sagol cnm...
bu nasıl kızlar?
Umut sagol cnm...
kız dur çok beğendim bunu sarı kızlara bayılıyorum zaten
baka baka bunu doğuracam bende
umuuuut kız zilli umuuuuuuuuuut bana yardım et benim bu ateş çizelgemde kırmızı yatay ve dikey çizgiler çıkmıyor nasıl çıkacak onlar
bide şimdi bu ateş ölçerken nasıl olacak ateş birden düşüp yükseldiğindemi yumurtlama olmuş olacak
Kızlar boşverin erkek resmini bu daha güzel.
Bu arada çok şekersiniz ve bu bebek hakkında söylediklerinize teşekkür ederim annesi olarak...
Umutcum evet...
o çizgiler kendi çıkıyo kızzzz sen bişey yapmıyon yerleştirdinmi bilgilerini
son adet gününü felan oralarda bi yere yazılıyodu
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
12.gün 36,2
13,gün 36,5
14.gün 36,6
15.gün 36,6
16.gün 36,8
17.gün 37
18.gün 36,7
19.gün 36,5
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,7
23.gün 37
24.gün 37
25.gün 36,5
26.gün 36,6
bak benim bu tablomda Elara 12.gün çatladı demişti
örnek olsun diye yolladım sana
sende takip et bi zahmet her sabah ölç bakalım
fiki fikiye gelince üşenmiyonnn ateş ölçmeye gelince zor geliyooo :cikolata::cikolata:
bu umut benim sanırım dimikarıştırdımmı yoksa
Kızlar bu minik kız benim bebeğim, dünya demek bunlar. Canlarım benim ya...
Canım ben normal yediriyorum artık, sen geç bile kalmışsın. Başla hemen, takılmaz boğazına, zaten çocuğun ağzına doldurmayacaksınki, ufak ufak ver. Ekmeğe ben çok alıştırmıyorum canım. Çorbanın içine koyduğum kıyma mesela onu püre haline getirme...
en iyisi sana küçük bana büyük umut desinler karışmasın diyecem ama aynı yaştayız:zonk:en iyisi sana istanbullu umut bana konyalı umut desinler karışmasın:kayris:
kız ölçüyorum artık her sabah gerçi adet gördüğüm günnden beri yani 5 gündür 36,4 çıkıyor
Bozuntuya verme kız
çok tatlı ve sarışın bir fıstık,benimki de sarı biliyor musun? Allah yoklşuklarını göstermesin,acılarını göstermesin,bizlerden ayırmasın yavrularımızı.
Kızlar bu minik kız benim bebeğim, dünya demek bunlar. Canlarım benim ya...
Canım ben normal yediriyorum artık, sen geç bile kalmışsın. Başla hemen, takılmaz boğazına, zaten çocuğun ağzına doldurmayacaksınki, ufak ufak ver. Ekmeğe ben çok alıştırmıyorum canım. Çorbanın içine koyduğum kıyma mesela onu püre haline getirme...