OP
Elara
Misafir
- #10.881
kızlar okula gıdıyom gorusuruz kızları alayımm hem bıraz yuruyus olur hadı optum hepınızı
güle güle cnm
kızlar okula gıdıyom gorusuruz kızları alayımm hem bıraz yuruyus olur hadı optum hepınızı
napıcan bu ay??
aslında clear blue alsann ne iyi olur sanaa
doktora verecegin paraya alırsın onu
sana 6 ay gider cubuklar
içinde 20 tane varr 180 lira
her ay 2 yada 3 tane kullansan yetiyorr
bak mimoza ve meltem ve mutluelif onunla yakaladılar yumuşlarıı
mimoza ve meltemde inş hamiş kalırr bu ay
iyi yapıyon.özellikle son 1 hafta kala eşinede içirr karbonatlı sudan
evet kurusu kız tazesi olmaz daha
karbonatalı suda içmeye başladım akşam bir bardak suyun içinde bir tatlı kaşığı karbonatayı iyice eritiyorum sonra yarım limon sıkıyorum içine yavaş yavaş söküyorum üzerinden köpüğünü atıyorum sonra hemen içiyorum kolayca içiliyor öyle
içirmeye çalışırım inşaAllah
Elara sen ateş çizelgesi yapmayı biliyormusun mini etek bana da yapıcaktı ama canım kıyamam hastalandı yaaa
umuuttt sen biliyormusun kız bilen var mııı
canım karışık meyve sularından seviyorsa eşin onuda meyve suyuyla karıştırırsan bir dikişte içer
umut 1 igne+doktor muayene ücreti toplamı kac
içirmeye çalışırım inşaAllah
Elara sen ateş çizelgesi yapmayı biliyormusun mini etek bana da yapıcaktı ama canım kıyamam hastalandı yaaa
umuuttt sen biliyormusun kız bilen var mııı
Ezelcim kendim karışık meyve suyu sıkıyorum zaten 1 dikişte içiyor. Tadı karışık olduğundan inşallah anlamaz öyle yapıcam artık. Biz neler çekiyoruz bunlara bir bardak içmek zor geliyor. Ben sperm kalitesi için gerekli dedim ilk hamileliğimde de pekmezini içirmiştim bir kere içti bir daha hayatta içemem dedi midesi bulanmışmış.
cnm kuru kullanıyorum zatenn memnun degilim.oldugu gibi tozu dışarı veriyorr kurular genelde
sulu sistem alcamm kararlıyım.
sana rep verdim.126 dan 139 a cıktı rep puanın
cnm doktor 60
iğne 80
bu ay ezel bayağı kararlı şehzade için
senin kocayla benimki aynı galiba
ne versem o gün midem bulandı içmem diyo
bunlar nerden geliyo aklına hergün bişey içiriyon diyosun
Elera benim arkadaşın ihlas var öve öve bitiremiyordu. İlk süpürdüğü zamanlarda içindeki su çamur gibi oluyormuş. Özellikle koltukları çok güzel temizliyor diyordu. Ama çok pahalıydı o zaman. Hatta bebek olunca bi ara alsam mı demiştim sonra vazgeçtim.
umut senin yumurta catlamama problemin yok dimi???
catlatma ignesi yumurtanı catlatır sadece hamile kalamana yardımcı olmazz.yani yumun catladıgını anlayarak ilişkiye girersin hamile kalma şansın olur
clear blue +ateş ölcme yöntemide aynenn yumurtladıgın günü sana bildirirr.yani aralarında fark yokkk
gecen ay verdin 140 lira
bu ay vercen 140 daha 280 lira ederrr
140x6 ay desen =840 lira eederr
ama clear blue yi 6 ay kullanabilriisn 180 lira
bence cok ekonomik zor hamile kalanlar için.
erkek bebek içind ideall
yined sen bilriisn tabi