Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
napıcan bu ay??
aslında clear blue alsann ne iyi olur sanaa
doktora verecegin paraya alırsın onu
sana 6 ay gider cubuklar
içinde 20 tane varr 180 lira
her ay 2 yada 3 tane kullansan yetiyorr
bak mimoza ve meltem ve mutluelif onunla yakaladılar yumuşlarıı
mimoza ve meltemde inş hamiş kalırr bu ay

cnm parça parça bayağı para harcadım
diyorumki kendimi yaza kadar serbest bırakayım zamanda biraz geçmiş olur böylece dr çünkü 1 -1,5 sene olmaması çok normal demişti
çok sıktım kendimi galiba adet olduğum gün çok kötüydüm :(

benim kafamda yatan iğne gibi geliyor canım ya sence ???
hatta bu hafta iğne olsammı diyorum
tamda dr bana bu kadar erkek bebek olayında yardımcı olurken
sonradan keşke demek istemiyorum

yani anlayacağın kafam okadar karışıkkkkkkkiii bilemezsin :(
hem hamile kalmaya çalışmak hemde erkek bebiş zor gibi benim için
kısmet tabii

OP
E

_eZeL_

Misafir
iyi yapıyon.özellikle son 1 hafta kala eşinede içirr karbonatlı sudan

içirmeye çalışırım inşaAllah

Elara sen ateş çizelgesi yapmayı biliyormusun mini etek bana da yapıcaktı ama canım kıyamam hastalandı yaaa :(

umuuttt sen biliyormusun kız bilen var mııı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet kurusu kız tazesi olmaz daha

karbonatalı suda içmeye başladım akşam bir bardak suyun içinde bir tatlı kaşığı karbonatayı iyice eritiyorum sonra yarım limon sıkıyorum içine yavaş yavaş söküyorum üzerinden köpüğünü atıyorum sonra hemen içiyorum kolayca içiliyor öyle

bu ay ezel bayağı kararlı şehzade için :hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

Elara sen ateş çizelgesi yapmayı biliyormusun mini etek bana da yapıcaktı ama canım kıyamam hastalandı yaaa :(

cnm çizelge zaten kendi yapıyor site
sen gün gün ateşi giriyon , ama site hep ingilizce sen üye olup girecen bi bak
benimkini miniciğim hallediyodu

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
canım karışık meyve sularından seviyorsa eşin onuda meyve suyuyla karıştırırsan bir dikişte içer

Ezelcim kendim karışık meyve suyu sıkıyorum zaten 1 dikişte içiyor. Tadı karışık olduğundan inşallah anlamaz öyle yapıcam artık. Biz neler çekiyoruz bunlara bir bardak içmek zor geliyor. Ben sperm kalitesi için gerekli dedim ilk hamileliğimde de pekmezini içirmiştim bir kere içti bir daha hayatta içemem dedi midesi bulanmışmış.

OP
E

Elara

Misafir

1. Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting sitesine girin.
2. Sağ taraftaki ikinci buton olan Join Now a tıklayın.
3. İlk boşluğa almak istediğiniz adı yazın. Türkçe karakter olmamalı. İkinci boşluğa email adresinizi girin. Üçüncü satırda herhangi birini seçin.
4. Çıkacak olan sayfada seçtiğiniz isim ve email adresi yer alacak (ben aşağıda bunları sildim.) 3. Satıra şifrenizi unutursanız diye bir hatırlatma kelimesi girin. Gene Türkçe karakter kullanmayın. Login isminiz ve şifreniz emailinize yollanacak.

5. Aşağıdaki ekranı görünce işleminiz bitmiştir. Star denen tuşa basın.

6. I accept diyen yere tik atıp I accept diyen tuşa basın.

7. Şimdi bilgilerinizi girmeye başlayacaksınız. İlk seçenek ana sayfanızda grafik mi takvim mi görmek istediğiniz. Bunda grafiği seçin. Soldaki seçenek. Onun altında doğum tarihiniz var. 3 pencereden ilki ay, sonra gün ve yıl geliyor. Onun altında takvimde haftaların hangi günle başlamasını istediğiniz soruluyor bunu Monday yapın biz genelde pazartesiyle başlıyoruz. Son seçenek de tarih ve zaman. Zamanı seçin 1-12 arası. Yanında a.m. seçeneği öğlene kadar olan saatler için. Pm ise öğleden gece 12ye kadar olan saatler için.
Bunun altında adet bilgileriniz için iki seçenek var. Birincisi son adet tarihiniz, sıralama gene ay, gün, yıl. Altındaki de adet döngünüzün ortalama süresi.

En alttaki de derece cinsinde mi Fahrenheit cinsinden mi istediğiniz. Bunda Celciusu seçin. Alttaki de nereden ölçtüğünüz. Ağızdan ölçüyorsanız orally seçili kalsın. Setup tuşuna basın.

8. Bu çıkan sayfa sizin ana sayfanız. Giriş yapınca bu sayfa çıkacak karşınıza. Bura dönmek için her zaman Maine tıklayabilirsiniz. Üstteki takviminiz, alttaki grafiğiniz. Ateşinizi kaydetmek için mini takvimde günün üzerine tıklayın, mesela 12 Kasım.

9. Çıkan ekranda Temperature yazan yere derecenizi yazın, altına ölçtüğünüz saati girin (am-pm olayı burada da var), 3. Seçenek akıntı durumunuz (dry=kuru, sticky=yapış yapış, creamy=krem gibi, watery=su gibi, eggwhite=yumurta akı), altından kanama durumunuzu işaretleyin (spotting=sadece kahverengi lekelenme, light=az kanama, medium=orta, heavy=seller gidiyor). Bir şey yoksa bunu işaretlemeyin. Eğer L, M veya H işaretlerseniz o günü sizin adet gününüz olarak algılar. En son seçenek ilişki durumunuz. Varsa Yes, yoksa No, sabah, akşam, hem sabah hem akşam gibi seçenekler var.

10. Bitince mutlaka SAVE tuşuna basın basmazsanız kaydetmez. Siz ısınızı girdikçe grafik oluşur.

11. Adetinizin başından itibaren düzenli olarak derecelerinizi ve akıntınızı kaydederseniz, grafik yumurtlama gününüzü otomatik olarak belirler. Ancak bunu sadece 3 gün üst üste ateş artışı gördükten sonra yapabilir. Yani bu grafik size yumurtlamayı önceden bildirmez. Ama ay ay döngünüzü çizerek yumurtlama gününden emin olmanızı aşağı yukarı hangi günler yumurtladığınızı anlamanıza yardımcı olur.
12. 9 Nolu resimde görülen seçeneklere ek olarak secondary, tests, specific gibi seçenekleri kullanarak ek bilgiler de girebilirsiniz. Örneğin Tests altından OPK yani Ovulasyon testinizin negatif pozitif olmasını da kaydedebilirsiniz. SAVElemeyi unutmayın. Bu bilgi de grafikte yer alır ve yumurtlama gününüzün bulunmasında yardımcı olur.
13. Yumurtlama program tarafından algılanınca grafik üzerinde enine ve boyuna iki kırmızı çizgi çıkar. Enine olan yumurtlama tarihinizin üstündedir. Boyuna olan da ortalama derecenizi gösterir. Yumurtlamadan önce ısınız bu ortalamanın altında veya hizasındadır. Yumurtlamadan sonraysa üstünde seyreder.

alıntıdır..

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ezelcim kendim karışık meyve suyu sıkıyorum zaten 1 dikişte içiyor. Tadı karışık olduğundan inşallah anlamaz öyle yapıcam artık. Biz neler çekiyoruz bunlara bir bardak içmek zor geliyor. Ben sperm kalitesi için gerekli dedim ilk hamileliğimde de pekmezini içirmiştim bir kere içti bir daha hayatta içemem dedi midesi bulanmışmış.

senin kocayla benimki aynı galiba
ne versem o gün midem bulandı içmem diyo
bunlar nerden geliyo aklına hergün bişey içiriyon diyosun :hihi::hihi::hihi:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
cnm kuru kullanıyorum zatenn memnun degilim.oldugu gibi tozu dışarı veriyorr kurular genelde
sulu sistem alcamm kararlıyım.
sana rep verdim.126 dan 139 a cıktı rep puanın:D

Elera benim arkadaşın ihlas var öve öve bitiremiyordu. İlk süpürdüğü zamanlarda içindeki su çamur gibi oluyormuş. Özellikle koltukları çok güzel temizliyor diyordu. Ama çok pahalıydı o zaman. Hatta bebek olunca bi ara alsam mı demiştim sonra vazgeçtim.

OP
E

Elara

Misafir
cnm doktor 60
iğne 80

umut senin yumurta catlamama problemin yok dimi???
catlatma ignesi yumurtanı catlatır sadece hamile kalamana yardımcı olmazz.yani yumun catladıgını anlayarak ilişkiye girersin hamile kalma şansın olur

clear blue +ateş ölcme yöntemide aynenn yumurtladıgın günü sana bildirirr.yani aralarında fark yokkk

gecen ay verdin 140 lira
bu ay vercen 140 daha 280 lira ederrr
140x6 ay desen =840 lira eederr
ama clear blue yi 6 ay kullanabilriisn 180 lira
bence cok ekonomik zor hamile kalanlar için.
erkek bebek içind ideall
yined sen bilriisn tabi

OP
E

_eZeL_

Misafir
bu ay ezel bayağı kararlı şehzade için :hihi:

umut bu ay yapabildiğim herşeyi yapıcam parmakla karbonata olayınıda yapıcam inşaAllah bugün aadetimin 5. günü 8. yada 9. günü şurubuma başlicam sabahları polen ve arı sütü yiyorum gece yatmadan öncede çörek otu tarçın bal yiyorum Rabbim inşaAllah bu ay nasip eder hamile kalırım

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

He he.. Canım benimki de öyle dalga geçiyor benimle. Ben senelerdir adama ottur çöptür içiriyorum faydalı diye. Şimdi bir de takviyelere başlayınca nasıl olacak bilmem.:deli:

OP
E

Elara

Misafir
Elera benim arkadaşın ihlas var öve öve bitiremiyordu. İlk süpürdüğü zamanlarda içindeki su çamur gibi oluyormuş. Özellikle koltukları çok güzel temizliyor diyordu. Ama çok pahalıydı o zaman. Hatta bebek olunca bi ara alsam mı demiştim sonra vazgeçtim.

cnm annemde aldı ihlasınkini gecen ay.ama bi ev süpürüdüm kolum uyuştu yaw.cok agırrr

kanepelerimi yıkıcamm o makinaylaa annem verirse:D
merak ediyorum bende nasıl yıkadıgınııı

ama cok para yaa verilirmi bi süpürgeye 2 binlira paraa

OP
E

Elara

Misafir

benim kocada alışgın olmadıgı şeyleri yiyip içmeyi sevmezzzz, o konuda cok mıy mıyy
şuan ne gerekiyorsa yaparım diyor ama sanmıyorum keciboynuuz suyunu ve karbonatı istiyerek içeceginii
eminim her içişinde benii sinir etcekkk
amaa istedigi kadarr zırlasınn mecburee içecekk :eek:ky:
renginle bernilin kocaları itirazsın içiyorlarmış baksana .bulmuşlar kuzu gibi kocalarıı maşallahhh
gerci meltemde gecenlerde 2 litre yapmış keci boynuzunu biz içir desekk adama içircektii hepsinii :hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut senin yumurta catlamama problemin yok dimi???
catlatma ignesi yumurtanı catlatır sadece hamile kalamana yardımcı olmazz.yani yumun catladıgını anlayarak ilişkiye girersin hamile kalma şansın olur

clear blue +ateş ölcme yöntemide aynenn yumurtladıgın günü sana bildirirr.yani aralarında fark yokkk

gecen ay verdin 140 lira
bu ay vercen 140 daha 280 lira ederrr
140x6 ay desen =840 lira eederr
ama clear blue yi 6 ay kullanabilriisn 180 lira
bence cok ekonomik zor hamile kalanlar için.
erkek bebek içind ideall
yined sen bilriisn tabi

diğer verdiğim paralarıda yazmmamışsın :(
bu şekilde çook haklısın canım
şu an ne yapacağımıda bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun hepimize

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

benim de aynı,ilk hamileliğmde keçiboynuzu pekmezini 1-2 kere içti içmem tadı iğrenç dedi,ben de mey6ve suyuna veya kompostoya karıştıracam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar