Allah kabul etsin cnm
amın cnm ıns
Allah kabul etsin cnm
Elaranın tahtına göz diktin yaniiiiiiiiiii hııııııııııııııııııııı nşiyetin ortaya çıktı,seni seniiiiiiiiiii.bak görüyor musun elara? Rakibini gör bak ne yere bakan yürek yakanmış::1:
Elara seni repledim kiz ............Bak profiline....
ayyyy repinize başlicam şimdi sizin :deli: yemeğe gittim geldim geçmişi bir okudum her mesajda mutlaka bir rep kelimesi geçiyor rep rep rep derken dilim ters döndü :deli:
Elara yaban mersininin potasyum içeriği çok yüksek diyor ama ne dersin_?
kızlar hatmı bıtırdıkten sonra bıde dıyorum tefrıcıyeyıde okuyayım hamıs kalmadan son artık ıns elımden gelen hepsını yapayım dıyorum rabbım ıns nasıp eder
evett umutcumm gelmiyrsunn önceki kadarr,özledik vallaa
hep mi böle olcak yaw
hangi işi beceremedinn,nedense hiç şaşırmadım
cnm cokta yüksek tegil.100 gr da 89 mg potasyum varmış
yani illaa alcam yicem demeye gerek yok bence
fiyatıdaa ucuz degil galibaa
ama evde varsa ye tabii
kelin ilacı olsa kendi başına sürermişş
umut cok tecrübeliii artık,isteyen herkese yardımcı olabilirrr
benden müsade varrr
mersi cicimm
.
yok iş yerine geilip satan bir abi var ondan aldık kara üzüm kurusuda aldım sabahları ara öğünde yiycez oda arkadaşımla inşaAllah
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....bernilcim ben kuran biliyorum ama öle cok hızlı okuyamıyorum.hatim etmem cok zor olurrr
ama tefriciyeyi mutlaka okucamm denemelere başşalayana kadar kac defa okuyabilirisemm
bence hepiniz okuyun arkadaşlarrr
özellikle gece kalkın teeccüd namazı kılın dua edin bol boll
valla haklısın canım kel ve ilaç konusunda
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....
hee iyi yapmışsın.kurusunda potasyum oranı daha fazladırr
ben meyvesini sandımm meyveside bu mevsimde olurmu bilmiyorum gerci
evet kurusu kız tazesi olmaz daha
karbonatalı suda içmeye başladım akşam bir bardak suyun içinde bir tatlı kaşığı karbonatayı iyice eritiyorum sonra yarım limon sıkıyorum içine yavaş yavaş söküyorum üzerinden köpüğünü atıyorum sonra hemen içiyorum kolayca içiliyor öyle