Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Elaranın tahtına göz diktin yaniiiiiiiiiii hııııııııııııııııııııı nşiyetin ortaya çıktı,seni seniiiiiiiiiii.bak görüyor musun elara? Rakibini gör bak ne yere bakan yürek yakanmış::1:

kelin ilacı olsa kendi başına sürermişş :D
umut cok tecrübeliii artık,isteyen herkese yardımcı olabilirrr
benden müsade varrr

Elara seni repledim kiz ............Bak profiline....

mersi cicimm

.

OP
E

Elara

Misafir
ayyyy repinize başlicam şimdi sizin :deli: yemeğe gittim geldim geçmişi bir okudum her mesajda mutlaka bir rep kelimesi geçiyor rep rep rep derken dilim ters döndü :deli:

ayy banada darall geldiii reptenn
kızlarr rep vermek isteyenlerrr hangi mesaja verecekseniz sag üst köşedeki teraziye tıklayınn verin repinizi
yalnız şöle bi kural var.
önce tşk butonuna basarsanız rep veremiyorsunuzz.önce teraziye bescanız sonra isterseniz tşk butonuna basabilrisnizz

size verilen repleri görmek için profilinize girin o sayfadaki tecrübe puanı bölümüne bakınn

sayfada bana rep ver , sana rep verdim muhabbeti olmasın artık.
olayı çözene kadarr konuştuk rep mevzusunu.artık ögrendik nasıl oldugunu pazarlık yapmayalım kimseyle,özellikle ezelle :D
istedigine versin.sizde istediginize verin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar hatmı bıtırdıkten sonra bıde dıyorum tefrıcıyeyıde okuyayım hamıs kalmadan son artık ıns elımden gelen hepsını yapayım dıyorum rabbım ıns nasıp eder

OP
E

Elara

Misafir
kızlar hatmı bıtırdıkten sonra bıde dıyorum tefrıcıyeyıde okuyayım hamıs kalmadan son artık ıns elımden gelen hepsını yapayım dıyorum rabbım ıns nasıp eder

bernilcim ben kuran biliyorum ama öle cok hızlı okuyamıyorum.hatim etmem cok zor olurrr
ama tefriciyeyi mutlaka okucamm denemelere başşalayana kadar kac defa okuyabilirisemm

bence hepiniz okuyun arkadaşlarrr
özellikle gece kalkın teeccüd namazı kılın dua edin bol boll

OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm cokta yüksek tegil.100 gr da 89 mg potasyum varmış
yani illaa alcam yicem demeye gerek yok bence
fiyatıdaa ucuz degil galibaa
ama evde varsa ye tabii

yok iş yerine geilip satan bir abi var ondan aldık kara üzüm kurusuda aldım sabahları ara öğünde yiycez oda arkadaşımla inşaAllah

OP
E

Elara

Misafir
yok iş yerine geilip satan bir abi var ondan aldık kara üzüm kurusuda aldım sabahları ara öğünde yiycez oda arkadaşımla inşaAllah

hee iyi yapmışsın.kurusunda potasyum oranı daha fazladırr
ben meyvesini sandımm meyveside bu mevsimde olurmu bilmiyorum gerci:D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernilcim ben kuran biliyorum ama öle cok hızlı okuyamıyorum.hatim etmem cok zor olurrr
ama tefriciyeyi mutlaka okucamm denemelere başşalayana kadar kac defa okuyabilirisemm

bence hepiniz okuyun arkadaşlarrr
özellikle gece kalkın teeccüd namazı kılın dua edin bol boll
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın kesın gezmede kız bcm dıyet yapıyon nutma otur evde zaralı olanları yeme sakın:acep:

OP
E

Elara

Misafir
valla haklısın canım kel ve ilaç konusunda :hihi::hihi::hihi:

napıcan bu ay??
aslında clear blue alsann ne iyi olur sanaa
doktora verecegin paraya alırsın onu
sana 6 ay gider cubuklar
içinde 20 tane varr 180 lira
her ay 2 yada 3 tane kullansan yetiyorr
bak mimoza ve meltem ve mutluelif onunla yakaladılar yumuşlarıı
mimoza ve meltemde inş hamiş kalırr bu ay

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm ben hatmedınce duasında hepınızın adını sölerım ıns ...ewet cnm okuyalım ınan demın kuranıkerımı okurken geldı aklıma tefrıcıyeyıde okuyayım hatta sleyım sıze dıyede bıtınce geldım hemen yazdım ay ben gece namazına kalkamıyom ama ıns onada baslayacam seher vaktı edılen dua gerıcevrılmezmıs cunku rabbbım sen emeklerımızı bos cıkarmassın ısteyın vereyım dıyen sensın mevlam bızde canı gonulden askla sevkle ıstıyoruz sende ver rabbım oglanlarımızı aminnnn.....

amin canım aminnnnnnn

OP
E

Elara

Misafir

aminnnnnnnn

OP
E

_eZeL_

Misafir
hee iyi yapmışsın.kurusunda potasyum oranı daha fazladırr
ben meyvesini sandımm meyveside bu mevsimde olurmu bilmiyorum gerci:D

evet kurusu kız tazesi olmaz daha

karbonatalı suda içmeye başladım akşam bir bardak suyun içinde bir tatlı kaşığı karbonatayı iyice eritiyorum sonra yarım limon sıkıyorum içine yavaş yavaş söküyorum üzerinden köpüğünü atıyorum sonra hemen içiyorum kolayca içiliyor öyle

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar okula gıdıyom gorusuruz kızları alayımm hem bıraz yuruyus olur hadı optum hepınızı

OP
E

Elara

Misafir
evet kurusu kız tazesi olmaz daha

karbonatalı suda içmeye başladım akşam bir bardak suyun içinde bir tatlı kaşığı karbonatayı iyice eritiyorum sonra yarım limon sıkıyorum içine yavaş yavaş söküyorum üzerinden köpüğünü atıyorum sonra hemen içiyorum kolayca içiliyor öyle

iyi yapıyon.özellikle son 1 hafta kala eşinede içirr karbonatlı sudan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar