Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ben de rep istiyorum elara,ezellllllllllllllll,lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağlarım bak :iyyyy::iyyyy::iyyyy:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaraaaaaaaaaacımmmmmm sana neden veremiyorum,başka üyelere de teşekkür eedin diyorrrrrrrr.:böö:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ayyyy repinize başlicam şimdi sizin :deli: yemeğe gittim geldim geçmişi bir okudum her mesajda mutlaka bir rep kelimesi geçiyor rep rep rep derken dilim ters döndü :deli:

OP
E

Elara

Misafir
yaaaaaaaaaa:ayk::ayk::ayk::ayk::ayk: utandırma beni bakalım veriyoruzda sonu ne olacak :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi: ya tuttarsa ya tutarsa inşallah diyorum ve bende çıkıyorumm azıcık evi toplayım :cee:cee
inş tutarrr
Kolay gelsin cnm

A ben kacirmisim simdi baktim ama yine göremedim onun icin mi nankör dedin ben yokken olmus demekki bunlar neyse bosver helalik istedi en cok senin hakkin gectigi icin sen bilirsin.....

eski mesajlar silinmiş
neden nankör dedigimi sorsaydın anlatırdık

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar,
ne var ne yokk, bi reptir gidiyo,ama ben rep veremiyorum herkese,başkalarına da rep verin diye uyarı çıkıyo elara ve bernilde çıktı..

kızlar yatak almayı düşünüyorum, memnun olanlar markasını modelini yazarsa sevinirim..
oğlumn yatağını da değiştiricem,büyüyen yatağı açtık ama bebek yatağı var hala,büyük almadık daha,kısmet olursa ona da alıcam

rep verebilmek için tşk butonunu kullanmıcan belli süreee
önce sag üstteki terziye bascan ,ondna sonra istersen tşk butonunua basabilirisnn

bizim yatakk elta diye bi marka memnunum.ama iyi bişi almak istiyorum diyorsan yataş al.

OP
E

Elara

Misafir
epohe bende kızıma yatak odası takımı almayı düşünüyordum ama almaktan vazgectim.
cünkü koltuk takımı aldıkk.kendi evimiz oldugunda alcam cocuk odası takımınıı
şuan halaa park yatakta yatıyorr.

kızımın odasına iki kanepe koydum karşılıklı.1 tanesini acacam üstüne yatak alcam koycam.
bide yatak başlıgı ve örtüsünü alcamm al sana bazalı yatakk :D

diger kanepeyide kızıma uygun cicili bicili örtü dikticem ,renkli yastıklar filann hoş olurr.
bide minyatür calışma masası ve sandalye alcam
biraz büyüyene kadar böle idare etcez mecburen.evim olmadan almam mobilya

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ben bakmadım tadına hiç ama kötü diyorlarrr
havuc suyunu devamlı verme.1 hafta vercen sadecee
yarım bardak keçiboynuzu suyunun üstüne meyve suyu koy ver sabahları
aynı şekilde bide akşam içsin.toplam 1 bardak eder işte

Saol canım tamam öyle yapayım. Bi şekilde vericem keçiboynuzunu inşallah kaçarı yok:)

OP
E

Elara

Misafir
kızlar maşallah sabahtan itibaren bayağı yazmışsınız geçmiş geçmiş olmaktan çıkmış artık :hihi:

nasılsısnız ???

Elara görüşemiyoruz arttık canım ya
bi işi beceremiyorum diye uzaklaştırılma cezası aldım firmadan :hihi::hihi:

evett umutcumm gelmiyrsunn önceki kadarr,özledik vallaa
hep mi böle olcak yaw
hangi işi beceremedinn,nedense hiç şaşırmadım:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
kız bernil beni de unutma canım,eylül ayı bioritme çok uygun elaracım aktı,ben de eylülde başlıyabilirim çalışmalara,topluca hamiş oluruz:1:

inşallah cnm
Aynen canım ama dondurma yiyememek canımı çok sıkıyor yazın dondurmasın napcam yaaaaaaaaaaaaaa:böö:
aynenn bende cok severim dondurmayıı
mecbur sabretcez.hamile kalınca yeriz artk

Kizlar islerim var biraz cikiyorum sonra tekrar görüsürüz.....

kolay gelsinnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar