Elara seni repledim kiz ............Bak profiline....
kız bu rep olayı neyyyy herkes repleniyoo
2 gün yok oldum değişiklikler olmuş
bende istiyomm olnlardan
Elara seni repledim kiz ............Bak profiline....
benmi hahhhaaha
inş tutarrryaaaaaaaaaa:ayk::ayk::ayk::ayk::ayk: utandırma beni bakalım veriyoruzda sonu ne olacakya tuttarsa ya tutarsa inşallah diyorum ve bende çıkıyorumm azıcık evi toplayım :cee:cee
A ben kacirmisim simdi baktim ama yine göremedim onun icin mi nankör dedin ben yokken olmus demekki bunlar neyse bosver helalik istedi en cok senin hakkin gectigi icin sen bilirsin.....
selam kızlar,
ne var ne yokk, bi reptir gidiyo,ama ben rep veremiyorum herkese,başkalarına da rep verin diye uyarı çıkıyo elara ve bernilde çıktı..
kızlar yatak almayı düşünüyorum, memnun olanlar markasını modelini yazarsa sevinirim..
oğlumn yatağını da değiştiricem,büyüyen yatağı açtık ama bebek yatağı var hala,büyük almadık daha,kısmet olursa ona da alıcam
Ezelllll sana rep verdim bana da sen verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bakmadım tadına hiç ama kötü diyorlarrr
havuc suyunu devamlı verme.1 hafta vercen sadecee
yarım bardak keçiboynuzu suyunun üstüne meyve suyu koy ver sabahları
aynı şekilde bide akşam içsin.toplam 1 bardak eder işte
gecmıs bıtmez haskenacım bende abdest alıp kuran okumaya gdıyom kızlar hatme basladım ıns hamıs kalana kadar bıtırecem
kızlar maşallah sabahtan itibaren bayağı yazmışsınız geçmiş geçmiş olmaktan çıkmış artık
nasılsısnız ???
Elara görüşemiyoruz arttık canım ya
bi işi beceremiyorum diye uzaklaştırılma cezası aldım firmadan
kız bernil beni de unutma canım,eylül ayı bioritme çok uygun elaracım aktı,ben de eylülde başlıyabilirim çalışmalara,topluca hamiş oluruz:1:
aynenn bende cok severim dondurmayııAynen canım ama dondurma yiyememek canımı çok sıkıyor yazın dondurmasın napcam yaaaaaaaaaaaaaa:böö:
Kizlar islerim var biraz cikiyorum sonra tekrar görüsürüz.....
bendeeeeeeeeeeeee:dertli:Ben de rep istiyorum elara,ezellllllllllllllll,lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağlarım bak :iyyyy::iyyyy::iyyyy: