Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aynı yaştamıyız ????
ben güya oğlumun ismini koyacaktım ama olmayacak galiba :hihi:

bende sabah unutmuşum adamla lak lak yaptık sabah sonra aklıma geldi ama olmazdı artık :dertli:[/QUhe

hem de ay gün yıl olarak aynıyız şekerim,dolayısıyla burçlarımız da aynı ama ben gece yarısı 2 ye doğru doğmuşum,doğum saatlerimiz de tutmaz heralde:) aynı saate doğmuşuz de ded bayılayım bari.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
çatalla eziyorum zaten haşladfığım sebzeleri ama kıyma olursa biraz çekiyorum blenderla,dur yarın sanah ekmek içiyle kahvaltı vereyim ilk kez bi deniyim.bir de ben hayatta elimle yedirmem ya sanki mikrop kapar gibi gelir.Ayyyyyyyyyyy vermeye kalkana da bağırıyorum vermeeee çocuğum mikrop kapacak vermeeeeeeeeeee diye.tuhaf oluyor ama ne yapayım ya.

eğer ikinci bebeğim olursa ne bulursam verecem ağzına :)
ben kızımda drların dediklerini harfiyen yaptım sonuç iştahsız hiç bişey yemeyen bebek 9 yaşındaki kızımı hala elimle yediriyorum çünkü yemiyor yemiyor yemeklerdende sadece 1 tabak oda işine ne gelirse

2. bebek yandı yani :)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
çatalla eziyorum zaten haşladfığım sebzeleri ama kıyma olursa biraz çekiyorum blenderla,dur yarın sanah ekmek içiyle kahvaltı vereyim ilk kez bi deniyim.bir de ben hayatta elimle yedirmem ya sanki mikrop kapar gibi gelir.Ayyyyyyyyyyy vermeye kalkana da bağırıyorum vermeeee çocuğum mikrop kapacak vermeeeeeeeeeee diye.tuhaf oluyor ama ne yapayım ya.

Canım sen normalde çocuğu doyururken ellerini yıkamıyormusun öncesinde. O kadar takıntı yapma, çocuğu bu kadar kollama geleceği için arkadaşım. Başkasının elinden emin olmadığın sürece verdirme tabi. Bu arada sen yemeklerinden peynirden zeytin yani kısaca ne yiyorsan bebeğine onu tattır. Hatta sizinle beraber normal kahvaltı yaptır. İsole etmemek gerekir bence...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
aynı yaştamıyız ????

bende sabah unutmuşum adamla lak lak yaptık sabah sonra aklıma geldi ama olmazdı artık :dertli:[/QUhe

hem de ay gün yıl olarak aynıyız şekerim,dolayısıyla burçlarımız da aynı ama ben gece yarısı 2 ye doğru doğmuşum,doğum saatlerimiz de tutmaz heralde:) aynı saate doğmuşuz de ded bayılayım bari.

hadiya
bende kayıp ikizimi arıyodum :) sen resim eklemişmiydin ?
annnem köyde doğurmuş kız beni akşam vaktiymiş :)

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Canım sen normalde çocuğu doyururken ellerini yıkamıyormusun öncesinde. O kadar takıntı yapma, çocuğu bu kadar kollama geleceği için arkadaşım. Başkasının elinden emin olmadığın sürece verdirme tabi. Bu arada sen yemeklerinden peynirden zeytin yani kısaca ne yiyorsan bebeğine onu tattır. Hatta sizinle beraber normal kahvaltı yaptır. İsole etmemek gerekir bence...

bende senin gibi düşünüyorum canım
ne kadar dikkat edersen o kadar kötü ilerliyor , normal şeyleri tabiki yapmak lazım ama çooook titizlik hiç iyi değil sonrasında zor oluyor çünkü

OP
E

Elara

Misafir
Elera sen geçen yapmamış mıydın bahar temizliğini canım? Beni bile gaza getirmiştin.

cnm benim büyük temizlik ayda bir olur mutlaka ve bahar temizligi gibi olurr

gecen perdeleri yıkamıştım şimdi bi onları yıkamıcamm
yine heryeri elden gecircemm
yatakodasının dolaplarını indirdim kışlıkları kaldırdım yazılıkları koydumm dolaba,camını,kapısını sildim ,yatak örtüsünü yıkadım,dolap üstünü kapaklarını sildim v.s..
bi halısını cırpacam eşim gelince.

bide gecen sever banyoya derz yapmamıştım bu haffta onu yapcam
bu kez renkli derz alcam bakalımmm.beyaz cok cabuk sararıyor

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
aynı yaştamıyız ????

burçalarımız aynı ama bence karekterlermiz çok farklı
yükselenlermi ayrı acaba :cikolata:

OP
E

Elara

Misafir
Elara ben çizelgeyi yaptım ama mini eteğin çizelgesindeki gibi yatay ve dikey kırmızı çizgiler var ya onlar çıkmadı :(

link versene bakalım nasıl olmuş

Umut gemisi sende olmasan kimse bana cvp vermeyecek:(...
aa uyuza bakk burda oldugumzuda ne sordunda cvp vermedikk

Sağol Bernil, fikriniz nedir? Ustune tıklayın büyüyor biraz...
cnm bende büyümedi
ama kızlarını gördümm dünya güzelleriiii maşallahh cok attlılarrr
sana hiç cekmemişler sen çirkinsinn :hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm benim büyük temizlik ayda bir olur mutlaka ve bahar temizligi gibi olurr

gecen perdeleri yıkamıştım şimdi bi onları yıkamıcamm
yine heryeri elden gecircemm
yatakodasının dolaplarını indirdim kışlıkları kaldırdım yazılıkları koydumm dolaba,camını,kapısını sildim ,yatak örtüsünü yıkadım,dolap üstünü kapaklarını sildim v.s..
bi halısını cırpacam eşim gelince.

bide gecen sever banyoya derz yapmamıştım bu haffta onu yapcam
bu kez renkli derz alcam bakalımmm.beyaz cok cabuk sararıyor

biz satıyoruz gel sana satalım :)

OP
E

Elara

Misafir
umuuuut kız zilli umuuuuuuuuuut bana yardım et benim bu ateş çizelgemde kırmızı yatay ve dikey çizgiler çıkmıyor nasıl çıkacak onlar
bide şimdi bu ateş ölçerken nasıl olacak ateş birden düşüp yükseldiğindemi yumurtlama olmuş olacak

:hihi: gızz umut senden kac yaş büyük zilliii denirmii ona gızzzz:D

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bende senin gibi düşünüyorum canım
ne kadar dikkat edersen o kadar kötü ilerliyor , normal şeyleri tabiki yapmak lazım ama çooook titizlik hiç iyi değil sonrasında zor oluyor çünkü

Katıldığına çok memnum oldum valla:)....
İnsanlar dışarıdan geldiklerinde ellerini yıkamalı dışardakilerde çocuklara el sürmemeli. Kaşla göz arası farkına bile varamadan elliyorlar. Pis elliler...
Hele bazı kendi bilmezler varki onlara sinir oluyorum. Bugün bir yerdeydim ay bırak çocuğu dolaşsın diyor. Dedim bırakayımda burayı darmadağın yapsın. Ortada kırıp dökülecek o kadar çok şey varki tahmin edin yani. Sen yapma dersin yapmaz diyor. Dediği çocukta daha 1 yaşında... Birde ben avukatım diyor bende belli diyecektimde vazgeçtim:)... Bu insanların herşeye karışmaları burunlarını sokmalarına sinir oluyorum...

OP
E

Elara

Misafir
biz satıyoruz gel sana satalım :)

ciddenmi kızz.eşinin işimi bu?
bi sorsana beyaz kalebodurlarım.hangi renk derz alıyımm banyo için.kir götürcek bişi istiyorum.yani her banyodan sonra zaten ciflerim camaşır suyuyla filan.ama yinede sararır
bi sor bakalım eşine ne renk tavsiye eder bide fiyatı ne kadarmış sölede kazık yeemeyim:D

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ciddenmi kızz.eşinin işimi bu?
bi sorsana beyaz kalebodurlarım.hangi renk derz alıyımm banyo için.kir götürcek bişi istiyorum.yani her banyodan sonra zaten ciflerim camaşır suyuyla filan.ama yinede sararır
bi sor bakalım eşine ne renk tavsiye eder bide fiyatı ne kadarmış sölede kazık yeemeyim:D

canım bizim işyermiz bunun üzerine
ama sen sanırım tüp şeklindekilerden alıyosun onlar bizde yokkk
bizdekiler henkelin ürünü 10 kg lık toz halinde satılıyor
burdaki büyük projeler satın alıyor bizden geçen sene en çok jasmın adında bi renk tonlarca sattık
renk çok açık kavun rengi gibi düşün sarımtırak bişey internetten bakarsan görürsün

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
aa uyuza bakk burda oldugumzuda ne sordunda cvp vermedikk
Gıcık kız sen burada değildin ne üstüne alınıyorsun, bana uyuz diyen ağzını bal arısı soksun:D

cnm bende büyümedi
ama kızlarını gördümm dünya güzelleriiii maşallahh cok tatlılarrr Sağol cnm yavrularımızın şansı iyi olsun. Resmi sildim belki ondan büyümemiştir sende, yoksa seni cazibene dayanabilirmi:D
sana hiç cekmemişler sen çirkinsinn :hihi: Kocamı görsen anlardın kimin güzelliğini aldıklarını. Bunlar annesinin zerafetini, inceliğinide almışlar gğzelliklerinin yanında:)

Kırmızı yazılar size Elara hanım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar