önümüzdeki ay takviye+diete başlıcam cnm
yaz sonuda deneme yapcam
bioriitm nezaman denk gelirse yani
Hayırlısı olsun eleracım şimdiden psikolojik hazırlıklar başlamış.:gulbis: Halbuki kızım senin avatar resmini çok beğeniyordu teyzesi sanıyordu onu
önümüzdeki ay takviye+diete başlıcam cnm
yaz sonuda deneme yapcam
bioriitm nezaman denk gelirse yani
kizlar herkese ii geceler ben cikim..aksam yemegi hazirlicam..birazdan esim gelir..elara daha oncede yazmistim belki gormemissindir..bildigin dua varsa bana yollarmisin canim..ben girince bakarim..bende okumaya baslayim..bi tek yusuf suresinin okunmasinin iyi oldugunu biliyorum erkek bebk isteyenler icin baskada bildigim yok..neyse bildigin var yazarsan sevinirim cnm..
Hayırlısı olsun eleracım şimdiden psikolojik hazırlıklar başlamış.:gulbis: Halbuki kızım senin avatar resmini çok beğeniyordu teyzesi sanıyordu onu
teyzesini özlediginde nickimee tıklasınn resmini görür yinee
mertım cnm hayırlı olsun hamıleymıssın rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın gonlundekını
bebegimm nasılllll
cok sagol bernil..Allahim seninde gonlune gore versin..hepimizin ins.burda saat aksam 6.55 canim..
fıkra cok komık kızalar...
BAYANLAR BU FIKRAYI YILIN FIKRASI SEÇTİLER
Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara:
- 'Evin reisi erkektir adlı kitap varm...ı? .' diye sorar.
Tezgahtar cevap verir:
- 'Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz
neyse kızlar ben cıkıyom yarın gorusuruz ıns
inşallah tubbyy yaa bakalım neler olacak
annem 2 abime hamileyken o kadar ekşi yerdim ki derdi limon tuzunu ağzımda ezerdim 1 kilo vişneyi tek oturuşta yerdim diyodu.bana hamileyken de hiç ekşi yememiş hep tatlıya aşermiş.inşallah bende de öyle olurr
Rengincim, konu buydu canım
Gelelim sorumun açıklamasına: Eşim yapı olarak çok narindir, fiziksel olarak bir erkeğe göre çok güçlü değildir, görüntüsüde çocuk gibi. Yanlış anlamayın ben onun bu halini seviyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Birkaç kişide gözlemlediğime göre bu tipte erkeklerin genelde kızları var. Yani bir bakıma bu yapıda olan erkeklerin kız sperminin daha çok olduğuna inanıyorum ve sırf bu yüzdendirki üçüncü bebeğe cesaret edemiyorum 2 tane cadı yeter bana diye...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşır mısınız?