Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kizlar herkese ii geceler ben cikim..aksam yemegi hazirlicam..birazdan esim gelir..elara daha oncede yazmistim belki gormemissindir..bildigin dua varsa bana yollarmisin canim..ben girince bakarim..bende okumaya baslayim..bi tek yusuf suresinin okunmasinin iyi oldugunu biliyorum erkek bebk isteyenler icin baskada bildigim yok..neyse bildigin var yazarsan sevinirim cnm..

aksam yemegımı cnm orda saat kac ıyı geceler bu arada:acep:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
fıkra cok komık kızalar...:cokkomik::cokkomik:

BAYANLAR BU FIKRAYI YILIN FIKRASI SEÇTİLER
Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara:
- 'Evin reisi erkektir adlı kitap varm...ı? .' diye sorar.
Tezgahtar cevap verir:
- 'Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Şu saat oldu pasta tariflerine bakiyordum rulo pasta yapan var mı? Çok merak ettim yarın deneyeceğim inşallah.:cikolata:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
inşallah tubbyy yaa bakalım neler olacak
annem 2 abime hamileyken o kadar ekşi yerdim ki derdi limon tuzunu ağzımda ezerdim 1 kilo vişneyi tek oturuşta yerdim diyodu.bana hamileyken de hiç ekşi yememiş hep tatlıya aşermiş.inşallah bende de öyle olurr

bende tatlısyı hamileliklerimden sonra sevdim önce nerdeyse hiç yemezdim

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin canlarim yine kimsecikler yok bende sporumu yapip gelecem .....Kiz Elara Hamismisin ne koydun avatarina o hamis kadin profilini cokta sirin duruyo.............:eek:ys:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Rengincim, konu buydu canım
Gelelim sorumun açıklamasına: Eşim yapı olarak çok narindir, fiziksel olarak bir erkeğe göre çok güçlü değildir, görüntüsüde çocuk gibi. Yanlış anlamayın ben onun bu halini seviyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Birkaç kişide gözlemlediğime göre bu tipte erkeklerin genelde kızları var. Yani bir bakıma bu yapıda olan erkeklerin kız sperminin daha çok olduğuna inanıyorum ve sırf bu yüzdendirki üçüncü bebeğe cesaret edemiyorum 2 tane cadı yeter bana diye:)...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşır mısınız?

Kiz ne alakasi var kendini böyle sartlandirma peki o hem 2 kizi hem 2 oglu olan kisa boylu zayif erkeklerin nasil oluyo yada tam tersi uzun boylu erkeklerin belki bi istisna olabilir ama istisnalarda kaideyi bozmaz takma kafana uygula yöntemleri takviyeleri taktiri Rabbime birak....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar