Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz güzel haberler ardır inş. ezeli merak ediyorum hamişmi geçmişi okuyamam şuan yemek yapmadım daha

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
offf çok acıktım kızlar

ben yedım cnm sende ye artık kocacıgımı bekleyemıyom yemege ya dıyetteyımya en gec 6 30da aksam yemegımı yememm lazım bugunde 5 de komsumla kerevız salatasını yaptık yedık ınan cok doyurucuymus ya sankım bı ton yemek yemıs gıbıyım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ben yedım cnm sende ye artık kocacıgımı bekleyemıyom yemege ya dıyetteyımya en gec 6 30da aksam yemegımı yememm lazım bugunde 5 de komsumla kerevız salatasını yaptık yedık ınan cok doyurucuymus ya sankım bı ton yemek yemıs gıbıyım

ohh afiyet olsun canım bendemi yesem çocuklarda acıktı aslında ama gece acıkıyorum o zaman sen acıkmıyomusun bernil

OP
E

Elara

Misafir
elara çok teşekkürler cetvel için. hakkını helal et arkadaşım kimin ne işi olsa elara elara diyo....bu arada arkadaşlar 23 mart randevum var 11 sonra prens mi prenses mi artık öğrenicem..ailece ikisine de hazırladık kendimizi...

bişi degil cnmm.herkes mavi pembe oldu seni sarı yaptımm :)
Allah gönlüne göre versinnn bekliyoruz haberlerinii

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ohh afiyet olsun canım bendemi yesem çocuklarda acıktı aslında ama gece acıkıyorum o zaman sen acıkmıyomusun bernil

yok cnm alıstım artık su ıctıgımden ısıyo mıdem zaten cok acıkırsam bıtan elma yıyorum verdıgım kılolara acıyom ama ya hamıs kalırsam gene alcam:dertli::dertli::dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elara çok teşekkürler cetvel için. hakkını helal et arkadaşım kimin ne işi olsa elara elara diyo....bu arada arkadaşlar 23 mart randevum var 11 sonra prens mi prenses mi artık öğrenicem..ailece ikisine de hazırladık kendimizi...

inan canım bizde en az senin kadar heyecanlıyız rabbim gönlüne göre verir inş ya maşallah fire yok cnm seninde bence oğlun olacak içime öyle doğuyo

OP
E

Elara

Misafir
bernilcim afiyet olsunnnn.ben hergün yapıyorumm.sadece havuc ve kerevizi de denee.bol limonlu olsun amaa

bide kerevizin yapraklarını ince dogra kat salatın içine onunda tadı ve kokusuna bayılıyorumm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
nısancım cnm allah gonlune gore versın ısn prensdır saglıklı sıhatlı cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernildim afiyet olsunnnn.ben hergün yapıyorumm.sadece havuc ve kerevizi de denee.bol limonlu olsun amaa

bide kerevizin yapraklarını ince dogra kat salatın içine onunda tadı ve kokusuna bayılıyorumm

sagol cnm ınan yemegını yapıyodum hemde portakal sulu ama genede hafıf kokusu oluyodu bunda hıc yok kız vala sagol cnm superdı

OP
E

Elara

Misafir
kızlar 2 gündür gecmişi okuyamadımm cevap veremedim mesajlarınızaaaa
müsait oldugumda okucamm inş
valla ne oldu bittii hiç haberim yokk :acep:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok cnm alıstım artık su ıctıgımden ısıyo mıdem zaten cok acıkırsam bıtan elma yıyorum verdıgım kılolara acıyom ama ya hamıs kalırsam gene alcam:dertli::dertli::dertli:

hımm tamam o zaman bernil ,yok cnm acıma gitsin kilolar,yeni alacağın kilolar amaçlı geliyo tatlım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
verdiğiniz tarif ne kızlar yoğurt mayonaz deyince canım istedi valla:hihi:

kerevız salatası cnm sagolsun elara verdı tarıfını yogrt mayonez yok sadece rendele yesıllık bol lımon salaatası yan ı guzel oluyo yap ye afıyet olsun sekerım yarası leventımıze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar