Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
yahu ben anlamıyorum o kız 9 aylık olana kadar nasıl anlamamışlar aklım almıyo yoksa aile bilmezdenmi gelıyo etrafa karşı hepimizin kızları var RABBİM hayırlı insanlarla muhatap eylesin hayırsızlarıda bizden uzak eylesin amiin

evet ya benimde aklım almıyo ya etrafı bırak,kendi hamileliğni bile anlamayanlar var ben ona şaşıyorum kaynanamın bi komşusunda olmuş güya 7aya kadar mı ne anlamamış..benim kendimi bildiğimden beri yaptığım duadır Allahım iyi insanlarla karşılaştır beni diye şimdide evlatlarımız için öyle dua ediyoruz..ben çok şükür hep iyi insanlarla karşılaştım hangi ortam olursa..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet ya benimde aklım almıyo ya etrafı bırak,kendi hamileliğni bile anlamayanlar var ben ona şaşıyorum kaynanamın bi komşusunda olmuş güya 7aya kadar mı ne anlamamış..benim kendimi bildiğimden beri yaptığım duadır Allahım iyi insanlarla karşılaştır beni diye şimdide evlatlarımız için öyle dua ediyoruz..ben çok şükür hep iyi insanlarla karşılaştım hangi ortam olursa..

Ay bilmiyorum kızlar ama ben böyle haberlerden ve çocuğumun geleceğinden ç,zaman zaman çok endişellenirim.size annemin vir duasını söyleyeyim ben de öyle dua ediyorum artık.ALLAHIM EVLATLARIMIZA ÖNCE SENİN SEVGİNİ VE KORKUNU VER,SONRA AKIL VE FİKİR VER,SONRA İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIR. annecim hep böyle dua eder,ben de çocuğum olduktan sonra hep böyle dua ederim.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ben geldım ıns elaracım ıns olacak sen olmasan zaten hıc yapamam heraldesagol destegın ıcın cnm.......

kızlar elaranın kerevız salatasını yaptım muthısss herkese tavsıye sankım cok yemek yemıs gıbıyım sagol cnm tarıfın ıcın valla hemd ecok lezzetlı tavsıye ederım

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar ben geldım ıns elaracım ıns olacak sen olmasan zaten hıc yapamam heraldesagol destegın ıcın cnm.......

Kızlar elaranın kerevız salatasını yaptım muthısss herkese tavsıye sankım cok yemek yemıs gıbıyım sagol cnm tarıfın ıcın valla hemd ecok lezzetlı tavsıye ederım

afiyet bal şeker olsun

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

kızlar elaranın kerevız salatasını yaptım muthısss herkese tavsıye sankım cok yemek yemıs gıbıyım sagol cnm tarıfın ıcın valla hemd ecok lezzetlı tavsıye ederım

ben de istiyom ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cikolata: bayılırım kereviz salatasına ay ben sarımssaklı yaparım ay yarın alıyım kereviz de yapıyımmmm.bernill aklıma düşürdün.ama diyetteyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa.offffffffff yok yapmıyım,dayanamam götürürüm valla.yokyok unutalım unutalımmmm.:böö::böö::böö:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
inşALLAH CANIM YAA BAK BURDA ŞUAN AKŞAM EZANI OKUYO RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA GÖNLÜNDEKİNİ KUCAĞINA VERSİN EZAN OKUNURKEN YAPILAN DUA KABUL OLURMUŞ

Aminnnnnnnnnnn ağzına bal yağsın.Hem hamişsin,hem ezan okunuyor ay işallah Allahım temiz kalbinden geçen duaları kabul eder.Aminnnnnn.Bana da seninki gibi maviş bir hamilelik cetveli yapmayı nasib etsin seneye bu vakitler Rabbim.Ay duygulandım yaaaaa ağlıycammmmmmmm.umut adaşıma benzedim:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben de istiyom ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cikolata: bayılırım kereviz salatasına ay ben sarımssaklı yaparım ay yarın alıyım kereviz de yapıyımmmm.bernill aklıma düşürdün.ama diyetteyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa.offffffffff yok yapmıyım,dayanamam götürürüm valla.yokyok unutalım unutalımmmm.:böö::böö::böö:

cnm tam dıyet ıste kız salata nolcakkı bende dıyetteyım yap valla ye tavsıye ederım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
iyi akşamlar kızlar japonyayı gördünüzmü kızlar ya çok üzüldüm önce deprem sonra tsunami allah yardım etsin ya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın sen nerelerdeydın kı z benım gıbı gezdın herald ebugun sabah arkadasa gıttım ogleden sonra komsuma oh bugun cok gezdım cok sefam olsun

Tepki
50
elara çok teşekkürler cetvel için. hakkını helal et arkadaşım kimin ne işi olsa elara elara diyo....bu arada arkadaşlar 23 mart randevum var 11 sonra prens mi prenses mi artık öğrenicem..ailece ikisine de hazırladık kendimizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar