sen de gel canparçam başımla beraber,sana 2 kişilik yediririm:1:malum...
yahu ben anlamıyorum o kız 9 aylık olana kadar nasıl anlamamışlar aklım almıyo yoksa aile bilmezdenmi gelıyo etrafa karşı hepimizin kızları var RABBİM hayırlı insanlarla muhatap eylesin hayırsızlarıda bizden uzak eylesin amiin
evet ya benimde aklım almıyo ya etrafı bırak,kendi hamileliğni bile anlamayanlar var ben ona şaşıyorum kaynanamın bi komşusunda olmuş güya 7aya kadar mı ne anlamamış..benim kendimi bildiğimden beri yaptığım duadır Allahım iyi insanlarla karşılaştır beni diye şimdide evlatlarımız için öyle dua ediyoruz..ben çok şükür hep iyi insanlarla karşılaştım hangi ortam olursa..
evdeyim canım devamlı ayakta kalmıyorum yorulduğum yerde ayakları dıkıyorum yukarı dinlenıyom sağol düşündüğün için:teselli:
tubby çiğ patatesi rendeleyip suyundan içir ishal için..
geçmiş olsun[/QM
Yanında bol bol muz yedir canım.etkilidir...
DÜŞÜNMEM Mİsen de dualarında beni unutma,senin oğluşum gibi oğluşum olsun.
DÜŞÜNMEM Mİsen de dualarında beni unutma,senin oğluşum gibi oğluşum olsun.
kızlar ben geldım ıns elaracım ıns olacak sen olmasan zaten hıc yapamam heraldesagol destegın ıcın cnm.......
Kızlar elaranın kerevız salatasını yaptım muthısss herkese tavsıye sankım cok yemek yemıs gıbıyım sagol cnm tarıfın ıcın valla hemd ecok lezzetlı tavsıye ederım
kızlar ben geldım ıns elaracım ıns olacak sen olmasan zaten hıc yapamam heraldesagol destegın ıcın cnm.......
kızlar elaranın kerevız salatasını yaptım muthısss herkese tavsıye sankım cok yemek yemıs gıbıyım sagol cnm tarıfın ıcın valla hemd ecok lezzetlı tavsıye ederım
inşALLAH CANIM YAA BAK BURDA ŞUAN AKŞAM EZANI OKUYO RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA GÖNLÜNDEKİNİ KUCAĞINA VERSİN EZAN OKUNURKEN YAPILAN DUA KABUL OLURMUŞ
ben de istiyom ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cikolata: bayılırım kereviz salatasına ay ben sarımssaklı yaparım ay yarın alıyım kereviz de yapıyımmmm.bernill aklıma düşürdün.ama diyetteyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa.offffffffff yok yapmıyım,dayanamam götürürüm valla.yokyok unutalım unutalımmmm.:böö::böö::böö:
afiyet bal şeker olsun
cnm tam dıyet ıste kız salata nolcakkı bende dıyetteyım yap valla ye tavsıye ederım
iyi akşamlar kızlar japonyayı gördünüzmü kızlar ya çok üzüldüm önce deprem sonra tsunami allah yardım etsin ya