kız yogurt moyonez yok sadece rendeleyıp yesıllıkle az bı yag lımon tuz superrrrrrhımm o zaman yağsız yoğurtla yapcam,mayonez koyarım ben mayonez de yok.ay yapıyım bari bi tarfım şişmesin dermişmmmmmmmmm:1:
Slmm kızlar ne habersiniz güzel haberler ardır inş. ezeli merak ediyorum hamişmi geçmişi okuyamam şuan yemek yapmadım daha
hımm o zaman yağsız yoğurtla yapcam,mayonez koyarım ben mayonez de yok.ay yapıyım bari bi tarfım şişmesin dermişmmmmmmmmm:1:
kız yogurt moyonez yok sadece rendeleyıp yesıllıkle az bı yag lımon tuz superrrrrr
offf çok acıktım kızlar
ben yedım cnm sende ye artık kocacıgımı bekleyemıyom yemege ya dıyetteyımya en gec 6 30da aksam yemegımı yememm lazım bugunde 5 de komsumla kerevız salatasını yaptık yedık ınan cok doyurucuymus ya sankım bı ton yemek yemıs gıbıyım
elara çok teşekkürler cetvel için. hakkını helal et arkadaşım kimin ne işi olsa elara elara diyo....bu arada arkadaşlar 23 mart randevum var 11 sonra prens mi prenses mi artık öğrenicem..ailece ikisine de hazırladık kendimizi...
ohh afiyet olsun canım bendemi yesem çocuklarda acıktı aslında ama gece acıkıyorum o zaman sen acıkmıyomusun bernil
elara çok teşekkürler cetvel için. hakkını helal et arkadaşım kimin ne işi olsa elara elara diyo....bu arada arkadaşlar 23 mart randevum var 11 sonra prens mi prenses mi artık öğrenicem..ailece ikisine de hazırladık kendimizi...
bernildim afiyet olsunnnn.ben hergün yapıyorumm.sadece havuc ve kerevizi de denee.bol limonlu olsun amaa
bide kerevizin yapraklarını ince dogra kat salatın içine onunda tadı ve kokusuna bayılıyorumm
yok cnm alıstım artık su ıctıgımden ısıyo mıdem zaten cok acıkırsam bıtan elma yıyorum verdıgım kılolara acıyom ama ya hamıs kalırsam gene alcam:dertli::dertli::dertli:
hımm tamam o zaman bernil ,yok cnm acıma gitsin kilolar,yeni alacağın kilolar amaçlı geliyo tatlım
Slmm kızlar ne habersiniz güzel haberler ardır inş. ezeli merak ediyorum hamişmi geçmişi okuyamam şuan yemek yapmadım daha
verdiğiniz tarif ne kızlar yoğurt mayonaz deyince canım istedi valla