iyiyim canlarım ne olsun bekliyoz işte
bu sıra karapmlarım ve bel ağrım çok oluyor
iyice ağırlaştım
hoşgeldin cnm rabbim kolay doğum nasip etsin
iyiyim canlarım ne olsun bekliyoz işte
bu sıra karapmlarım ve bel ağrım çok oluyor
iyice ağırlaştım
Kızlar boncuktan bi haber varmıya gece okuycam geçmişi bitaraftan yemeğe başladım kızlar acıktılar iyice bende tabi alt katımda bi komşu doğum yaptı ona gittik ay küçücük bebeği çok şirin sarılık olmuş ama buarada erkek adınıda mehmet selim koymuşlar hoşuma gitti:1:
bernilcim kaç kilo verdin cnm
hoşgeldin cnm rabbim kolay doğum nasip etsin
kız yogurt moyonez yok sadece rendeleyıp yesıllıkle az bı yag lımon tuz superrrrrr
daha 5 kılo verdım cnm:dertli::dertli:
en son 7 nisan dedi ama 10 falanda olabilir veya
daha erken
çünkü kordon boynundaymış zorlanma olmsın dedi
yani 1 aydan daha az sürem kaldı
Kızlar boncuktan bi haber varmıya gece okuycam geçmişi bitaraftan yemeğe başladım kızlar acıktılar iyice bende tabi alt katımda bi komşu doğum yaptı ona gittik ay küçücük bebeği çok şirin sarılık olmuş ama buarada erkek adınıda mehmet selim koymuşlar hoşuma gitti:1:
ooo 5 kilo çok iyi cnm
merak ettim seni en kısa zamanda beklerim)
en son 7 nisan dedi ama 10 falanda olabilir veya
daha erken
çünkü kordon boynundaymış zorlanma olmsın dedi
yani 1 aydan daha az sürem kaldı
ooo 5 kilo çok iyi cnm
merak ettim seni en kısa zamanda beklerim)
Saol canım hoşbulum herşey hazır olunca kolayda adı olmayınca çok zorlanıyorum ben iyyim leventcikte iyi Allaha şükür hafta içi kontrolümüz var bakalım inş pozisyon değişmiştirde doğum normal olur
sen dogum yapınca istenbuldaki arkadaşların seni ziyarete gelemsi lazım zatenn
gitmeyenn ayıp ederrr
ay benim kızım gibi nisanda doğum olacak,koç burcu olcak oğlun benim kızımgibi.sağlıkla ve hayırlı bir doğum olur işallah canım.dualarımız seninle.Doğumda bize çok dua et.Ay bugün herkesten dua istiyorum.Ama ben de ezel gibi sizler gibi oğluş istiyorum Rabbimden ne yapayım?:lilav:
yaprakcım sen dogumunu yap ben gelcem sana Allah nasip ederse
eeewt cnm elaracım öle dedı valla tam bızlıkhaaaaaaaaaaaa tamam o zaman ayyyyyyyyyyyy şimdi eşime aldırayım.yemek yiyor yollayım markete.tam bizlik.Ay kereviz alkali mi bernilcim?