Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miranda

Yeni Üye
Tepki
9
D.T.- 03.07.1989
SAT-30 aralık
İLİŞKİ GÜNLERİM- 14,16 ocak

5 aydır takip ediyorum sizi canım...yumurtalama günümüde yine sizin verdiğiniz siteden takip ediyordum bir de ben kesin yumurtlama günlerimi anlarım hemen ve o siteylede uyuyordu...

OP
E

Elara

Misafir
D.T.- 03.07.1989
SAT-30 aralık
İLİŞKİ GÜNLERİM- 14,16 ocak

5 aydır takip ediyorum sizi canım...yumurtalama günümüde yine sizin verdiğiniz siteden takip ediyordum bir de ben kesin yumurtlama günlerimi anlarım hemen ve o siteylede uyuyordu...

adet döngün kac?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
İyi geceler kızlar.. Bebişimi uyutayum ben de sızıp kalmazsam büyük temizlik operasyonuma başlıyorum:deli:

OP
E

Elara

Misafir
elera alddım canım msj teşekürler bu bioritim gerçekten çok etkili ya beslenme şekli falan erkek bebekle alakasız çay kahve falan çok sever arkadaşım:dertli:

yalnış düşünüyorsun rengin.
beslenme şeklininde öenmi büyük.illa her cay içenin kızı olcak diye bişi yokkii
bi bütün olarak degerlendirmek gerekiyorr
özellikle potasyum sodyum agırlıklı beslenmek gerekiyor alkalilikten ziyade

alacagın takviyeler senin mukus ph nı zaten olumlu yönde etkilicekk
önemli olan yumurtanın elektirik yüküü
sodyum ve potasyum agırlıklı beslenmekte yum iyonlarını etkiliyo biliyrsun
burdaki amac bu zatenn

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar şu sıralar çevremde kim hamileyse istisnasız hepsi erkek:gulbis: Bunların hepsi tek ilişki mi yaşıyor, hepsi alkali mi bu hatunların? İşyerinde ablamız var bir tek onun kız o da oğullarından sonra sırf kızı olsun diye uğraştı zaten. Zamanı gelince kısmetimizde ne varsa göreceğiz hayırlısını versin Rabbim. Bir de ablam beni rüyasında görmüş yeni doğum yapmışım bebiş kızmış:1:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yalnış düşünüyorsun rengin.
beslenme şeklininde öenmi büyük.illa her cay içenin kızı olcak diye bişi yokkii
bi bütün olarak degerlendirmek gerekiyorr
özellikle potasyum sodyum agırlıklı beslenmek gerekiyor alkalilikten ziyade

alacagın takviyeler senin mukus ph nı zaten olumlu yönde etkilicekk
önemli olan yumurtanın elektirik yüküü
sodyum ve potasyum agırlıklı beslenmekte yum iyonlarını etkiliyo biliyrsun
burdaki amac bu zatenn

haklısın elera bu diet işi çok gözümde büyüyo ya ondan öyle düşünüyorum aslında bide sonuç işte ne bilim ,inş olur canım ya bu aslında kafamın karışıklığından kaynaklanıyo süperanneleri okuyorum bu aralar onlarda hemen hemen herşeyi yapmışlar olması gereken herşeyi ama çok enteresan bir kiş bulmuş oğlanı ama maşallah bizim forumda herşeye uyan arkadaşlarda fire yok inş bozulmaz böyle devam eder

OP
E

Elara

Misafir
renginn cnm sen cok irdeliyorsun gecmişte olanları
bence onları okuyup iyice kafanı karıştırmaa
önünde yakın arkadaşlarının uyguladıkları ve sonucları varr
beli başlı şeyleride biliyorsunn,fazlasıı inann işi daha cok zorlaştırıyorr
ben artık araştırmıyorum başka yöntem varmı diyee
cünkü hem sıkıldım hemde iyice kafa karıştırıyorr
elimizdeki bilgileri deneyen arkadaşların hepsi istedigine kavuştu bu benim için yeterlii

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar şu sıralar çevremde kim hamileyse istisnasız hepsi erkek:gulbis: Bunların hepsi tek ilişki mi yaşıyor, hepsi alkali mi bu hatunların? İşyerinde ablamız var bir tek onun kız o da oğullarından sonra sırf kızı olsun diye uğraştı zaten. Zamanı gelince kısmetimizde ne varsa göreceğiz hayırlısını versin Rabbim. Bir de ablam beni rüyasında görmüş yeni doğum yapmışım bebiş kızmış:1:

biz yöntemlerle sadece %50 olan şansımızı %60 yapmaya calışıyoruzzz

bunları uygulamayan % 50 lik kısımında oglunun olması cok normall :)

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
elimizdeki bilgileri deneyen arkadaşların hepsi istedigine kavuştu bu benim için yeterlii

bencede fazla irdelemeye gerek yok..bende çok sıkıldım.ve başıma gelenlerde allahın bi uyarısı gibiydi benim için aslında...
uygulayacağım tek yöntem yum günümü kesin belirleyip tek ilişki....başkada bişi deneyemem.diyet benim için çok zor.gebe kalma sorunum var.uzun süreli diyet önerilmiyor zaten......rabbim ne verirse kabulüm.asla isyan etmiycem.rabbim sağlıklı versinde önemli olan o.......tedbir kuldan taktir allahtan:lilav:

Miranda

Yeni Üye
Tepki
9
bioya göre erkege yatkınn
yumdan 2 gün önce ve yum günü olmuş ilişkilerr
bekleyip görcez bakalımm sonucu
Allah gönlüne göre versin

amin canım inşallah 9+6 dayım daha düşük tehlikem var kanda pıhtılaşma var her gün iğne kullanıyorum ilk önce şu zorlu günleri atlatayım hayırlısıyla cinsiyetini de size haber vermek nasip olur inşallah...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

evet bidaha acabamı demek istemiyorum elera onların yaptıkları şeyleri aşağı yukarı bende denedim gerçi onlar en ince ayrıntılara kadar uygulamışlar benden daha fazla korkuyorum aslında bide bazı şeyleri uyguladım ya kıyaslıyorum onları burası bana huzur ve güven veriyo evet haklısın bende aynen düşünüyorum her bilginin sonunda başa dönüyorum artık tevekkül edip başlamam lazım canım

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Doğru hakikaten Eleranın dedikleri fazla irdelemekte moral bozuyor. Ben de bir ara herkesin hamile kalmadan önceki beslenme şekline dikkat ediyordum kesin deli diye bakmışlardır bana. Ama genelinin beslenme şeklinde uygunluk vardı. Rengincim sen de 3 kızdan sonra tedbiri elden bırakmak istemiyorsun çok haklısın ama hep iyi düşün, birbirimize dualar edelim inşallah Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip eder hepimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar