OP
Umut Gemisi
Misafir
- #6.741
kızlar çıkmalıyım,yemek vakti...kızımı da doyurayım.gece gelirim.öpüldünüz.
deyyan sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
hanı örümcek adam ağ atarya tutunmak için
tam karnımda göğüs kafesım altılar bır gun bır taraf bır gun bır tarafhafıf sancıdı adetten 1-2 gun sonra bende dedım herhalde bebeğimm tutunmak ıcın ağını örüyoo oralarada ağ attıysa ondan acıdı :ilknur::ilknur::ilknur::ilknur::ilknur::ilknur:
ama valla öle bırsey hıssetmemıstım daha önceee
ben annemdeyken yeni nick aldım gene banladılar hemen niye acep amma büyük kusur işlemişiz :zonk:
oohhh bende çok sevindim yiğenimiz çoook sağlıklı bir bebiş olacak inşaAllahkızlarrr dr dan gelıyorummmmm dr kan tahlılımı de beğendi karnımda ultrasonla baktıı 10 gün sonra çağırdı yine
oohh be moralım yerıne geldı bebeğimm senı çokk sevıyorummmmmmmm
ezel kız kocişin yanında mısın gene
merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....
canım özel msj attım
PATATESLERİ HAŞLAYIP ÇATALLA EZİN İÇİNE TUZ KARABİBER İSTEĞE GÖRE BAHARAT VE YUMURTA AKI EKLEYİP İYİCE YOĞURUN.YAĞLANMIŞ TEFLON TAVADA HER İKİ TARAFINI
KIZARTIN.Çok güzel oluyorrrrr.her sabah yapın alkali olun.bol tuzu da unutmayınn.
Elara tarif nasıl?
geçen sene ordanda girmiştim ondan olabilir.5dakkada banladndım 2..üyelik süre hiççç diye
kızlar ben geldim adamı uyuttumgeçmişe gidiyorum
kızlarrr dr dan gelıyorummmmm dr kan tahlılımı de beğendi karnımda ultrasonla baktıı 10 gün sonra çağırdı yine
elara nbr cnm gorusemıyoz bu aralar nasılsın
kızlarrr dr dan gelıyorummmmm dr kan tahlılımı de beğendi karnımda ultrasonla baktıı 10 gün sonra çağırdı yine
oyyyyyyyyyy gülüm benim çok incesin çok güzel mesajlar bunlar.Biz kadınlar birbirimize destek olmazsak erkeklerden desteği nasıl bekleriz.Senin de kadınlar günün kutlu olsun.