Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
kızlar canım pizza çekiyorrrrrr,gözümün önünden kebaplar lahmacunlar geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.offffffffffffff nasıl geçecek bu hafta yaaaaa.

lahmacun kilo aldırmaz az bişey ye çok canın çekiyosa okadar kısma,mesela yarım ye bol salatayla.. ben herşeyden yiyorum ama az,tatlı ve ekmek hariç:)başlangıc kilomdan emin değilim ama sanırım 2kilo verdim 3 haftada

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hep pattiscilete çalışıyonuz biz sütçüleri hiç düşünmüyonuz:3:

oy annemmmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaa
sana da bak havuçlu parfe tarifi vereyim.ohhhhhhhhhh bol sütlü bir tatlı.
önüne güzelbir yayla çorbası araya da bol peynirli bir tava böreği,ya da sigara böreği...
bak kahvaltıya da bol dereotlu peynirli omlet yap...off bol kalsiyumlu asitik kız bebek diyeti...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
h.b umut gemisi teşkr ederim cnm.sen nasılsın nasıl gidiyo hamişliğin:)

tatlım ben hamiş değilim.10 aylık bir kızım var teyzesi...ay Allah mı söyletti.işallah seneye bu zamanlar oğluşuma hamiş olurum aminnnnnnnnn.Allah sana da istediğin cinsiyette bebek versin işallah canım.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
oy annemmmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaa
sana da bak havuçlu parfe tarifi vereyim.ohhhhhhhhhh bol sütlü bir tatlı.
önüne güzelbir yayla çorbası araya da bol peynirli bir tava böreği,ya da sigara böreği...
bak kahvaltıya da bol dereotlu peynirli omlet yap...off bol kalsiyumlu asitik kız bebek diyeti...

yav ben bildim bileli böyle beslenirim ama :hihi:
çokta takılmayın beslenmeye bence zamanlama daha önemli

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
epokhe tarifimi sen de yap hergün kahvaltıya kız şikayet etmeyin çalışın çalışın bakiyimmm:3:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
allah bagışlasın cnm.inşş nerde isteniyorsa versin mevlam teşkler

amin.sen ne zaman düşünüyorsun bebiş.başladın mı çalışmalara.aktif katılırsan hepimiz yardımcı olmaya çalışırız sana.Ama iyi takip etmen lazım.takıl bize hayatını yaşaaaaaaaaheyo heyyoooooooooo:1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar