gelıyo kawgalıyız gırıp yatıyo iyiki 3 yu dogurmamısım işte herseyde bı hayır warrrrrrrrrr
hayırlısı olsun canım ya borç çok kötü
bol bol dua etttt
gelıyo kawgalıyız gırıp yatıyo iyiki 3 yu dogurmamısım işte herseyde bı hayır warrrrrrrrrr
ali kaptan hıc deılse kendı yedı bu salak kardeslerıne harcadıııııııııı:dertli::dertli::dertli:
150 war heralde solemıyooooüzüldüm cnm yaa.evin satılmaması için elinden geleni yapsan keşkee
ne yapmaayı düşünüyorsun? ne kadarmış borc
kadınlara iş güc sölenmezmıs yaptıklarını gelıp bana mı annatacakmıs hesap mı werecekmişşşşşşşş
150 war heralde solemıyoooo
yuhhh napmışş o kadar parayı yaww
yeni işmi kurdunuz sizz
......rrrrrrrrr git derim öyle adama.o zaman ben de gece yarısına kadar gezeyim tozayım haber vermeyeyim,aileme altınlarımı bozdurup vereyim yedireyim hoşuna gider mi? o zaman sen de bana karışamazsın derim.senin koca çok şımarmış kusura bakma azıcık haddini bilmesi lazım
yok yaa oncekı borclar faızzzz kredı elden arkadaslarından aldıgı bırazını bılıyodum da bazıları yenı cıkıyoıo alma dıyodum yapma dıyodum bagırıp cagırıyoduuu şimdi annmış amaaaaaaaaa
yok yaa oncekı borclar faızzzz kredı elden arkadaslarından aldıgı bırazını bılıyodum da bazıları yenı cıkıyoıo alma dıyodum yapma dıyodum bagırıp cagırıyoduuu şimdi annmış amaaaaaaaaa
kızlar canım pizza çekiyorrrrrr,gözümün önünden kebaplar lahmacunlar geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.offffffffffffff nasıl geçecek bu hafta yaaaaa.
benimde pis boğazımya dur diyemiyorummmm
ne bilem yaaa aslın da benim hiç ağrımaz öncesi olduğum gün hafif ağrı olur geçer gider.geçen ay yumurtlamamdan itiberen ağrı vardı bilmiyoerum neden ama bu sefer bugün oldu inşallah olmamgecen ay agrımamışmıydııı
reglmi olcam diyon yanii
umut valla hamilelikten alışkanlık bu tabi ilk aylar kusmaktan zayıfladım,ay son aylar bir iştah açıldı,eşie durmadan yaşpasta sipariş ederdim.yaşpasta kadar hiç bir şeye aşermedim.son 2 ay özellikle...ki yatarak hamşilelşik geçşiriyordum erken doğum tehlşikesinden.iyi diyorum valla 12 kg almışım.o yemeye ve hareketsizliğe 30 kg da alabilirdim.5 kg kaldı bir de onu verebilsem yapıştııı gitmiyor.