Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ali kaptan hıc deılse kendı yedı bu salak kardeslerıne harcadıııııııııı:dertli::dertli::dertli:

ayyyyyyyyyy en deli olduğumn şeydir,bu konuda taviz vermem eşim de bilir,kardeşlerine zırnık yedirmem valla damarıma basmasınlar yoksa evimin eşiğinden giremezler dedim yeni evliyken.abisi düğün yaptı borç isytedi verdirmedim.ay verip de kötü olacağıma vermeyip olurum.ödeyemeyecek üstüne yatacak çünkü.eltimin de yüzüne ortaya konuştumama anlamıştır dötüne güvenmeyen oğlunu -kızını evlendirmesin dedim.eşim zaten vermez o da katı ama belli mi olur ben sağlama aldım.şimdi hiç biri para lafı edemez.eşim de versem başımın etini yer beni mahvedersin de korkar benden ,sıkıysa versin.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kadınlara iş güc sölenmezmıs yaptıklarını gelıp bana mı annatacakmıs hesap mı werecekmişşşşşşşş

......rrrrrrrrr git derim öyle adama.o zaman ben de gece yarısına kadar gezeyim tozayım haber vermeyeyim,aileme altınlarımı bozdurup vereyim yedireyim hoşuna gider mi? o zaman sen de bana karışamazsın derim.senin koca çok şımarmış kusura bakma azıcık haddini bilmesi lazım:)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Merhaba kızlar..

Boncuğa çok üzüldüm ya Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına alır.

Ececim size de geçmiş olsun inşallah ev satılmadan bir yolunu bulursunuz.

Ben geçmişi anca okuyabildim şimdi de çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
yuhhh napmışş o kadar parayı yaww
yeni işmi kurdunuz sizz

yok yaa oncekı borclar faızzzz kredı elden arkadaslarından aldıgı bırazını bılıyodum da bazıları yenı cıkıyoıo alma dıyodum yapma dıyodum bagırıp cagırıyoduuu şimdi annmış amaaaaaaaaa

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
......rrrrrrrrr git derim öyle adama.o zaman ben de gece yarısına kadar gezeyim tozayım haber vermeyeyim,aileme altınlarımı bozdurup vereyim yedireyim hoşuna gider mi? o zaman sen de bana karışamazsın derim.senin koca çok şımarmış kusura bakma azıcık haddini bilmesi lazım:)

biliyommmmmmmm :böö::böö::böö:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yok yaa oncekı borclar faızzzz kredı elden arkadaslarından aldıgı bırazını bılıyodum da bazıları yenı cıkıyoıo alma dıyodum yapma dıyodum bagırıp cagırıyoduuu şimdi annmış amaaaaaaaaa

boşver vursun kafasını duvarlara hayır kendi çeker de sizin ne günahınız var.insan hiç mi çocuklarının geleceğini rızkını düşünmez.bence ara kayınbirederlerini dök içindekileri.kimsenin seni yıpratmaya hakkı yok.

OP
E

Elara

Misafir

cnm allah yardımcınız olsungercekten zor bi sınavdan geciyorsunuz şuann
umarım bu borçlar için evinizden olmazsınızz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar canım pizza çekiyorrrrrr,gözümün önünden kebaplar lahmacunlar geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.offffffffffffff nasıl geçecek bu hafta yaaaaa.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:cokkomik::cokkomik:
benimde pis boğazımya dur diyemiyorummmm :(

umut valla hamilelikten alışkanlık bu tabi ilk aylar kusmaktan zayıfladım,ay son aylar bir iştah açıldı,eşie durmadan yaşpasta sipariş ederdim.yaşpasta kadar hiç bir şeye aşermedim.son 2 ay özellikle...ki yatarak hamşilelşik geçşiriyordum erken doğum tehlşikesinden.iyi diyorum valla 12 kg almışım.o yemeye ve hareketsizliğe 30 kg da alabilirdim.5 kg kaldı bir de onu verebilsem yapıştııı gitmiyor.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar size bir erkek bebek diyeti tarifi.ezelllll umuttttttttttttttt yapın bunu kahvaltıda.mimozaaaaa stazmanya sen deee.
PATATESLERİ HAŞLAYIP ÇATALLA EZİN İÇİNE TUZ KARABİBER İSTEĞE GÖRE BAHARAT VE YUMURTA AKI EKLEYİP İYİCE YOĞURUN.YAĞLANMIŞ TEFLON TAVADA HER İKİ TARAFINI
KIZARTIN.Çok güzel oluyorrrrr.her sabah yapın alkali olun.bol tuzu da unutmayınn.
Elara tarif nasıl?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut valla hamilelikten alışkanlık bu tabi ilk aylar kusmaktan zayıfladım,ay son aylar bir iştah açıldı,eşie durmadan yaşpasta sipariş ederdim.yaşpasta kadar hiç bir şeye aşermedim.son 2 ay özellikle...ki yatarak hamşilelşik geçşiriyordum erken doğum tehlşikesinden.iyi diyorum valla 12 kg almışım.o yemeye ve hareketsizliğe 30 kg da alabilirdim.5 kg kaldı bir de onu verebilsem yapıştııı gitmiyor.

bende bu işyerine girdikten sonra aldım ye otur ye otur kilo kaldı bende
aynı 5 kilo veremiyorum ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar