OP
Umut Gemisi
Misafir
- #6.721
bir tanıdık ablam var .4 oğlu var.ona sordum özel bişey yedin içtin mi, diye yooo hayır dedi.Bol dua et dedi.gerçekten öncelikle namaz,dua yer gök dua ile.birbirimize bol bol dua edelim.
oy annemmmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaa
sana da bak havuçlu parfe tarifi vereyim.ohhhhhhhhhh bol sütlü bir tatlı.
önüne güzelbir yayla çorbası araya da bol peynirli bir tava böreği,ya da sigara böreği...
bak kahvaltıya da bol dereotlu peynirli omlet yap...off bol kalsiyumlu asitik kız bebek diyeti...
sizinki kolay kızzzzzzzıımmmm peynir bol ye cay iç. öglen sütlü muhallebiler kazandibi puding makarnalar böreklerrrr ohhhhhhh:cikolata:
tatlım ben hamiş değilim.10 aylık bir kızım var teyzesi...ay Allah mı söyletti.işallah seneye bu zamanlar oğluşuma hamiş olurum aminnnnnnnnn.Allah sana da istediğin cinsiyette bebek versin işallah canım.

merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....
kızlarrr dr dan gelıyorummmmm dr kan tahlılımı de beğendi karnımda ultrasonla baktıı 10 gün sonra çağırdı yine
oohh be moralım yerıne geldı bebeğimm senı çokk sevıyorummmmmmmm
kızlarrr dr dan gelıyorummmmm dr kan tahlılımı de beğendi karnımda ultrasonla baktıı 10 gün sonra çağırdı yine
boncuk okurken gözlerim doldu Allah sana şifa versin çok çok geçmişolsun
oh bee rahatladık valla:cikolata: iii bak stres yapma artık bebişinle ilgilen bol bol sev onu :gulbis:
mini çok sevindim yaa şimdi biraz rahatla artık endişe etme çok iyi gidiyor maşallah.
hadi bakalım 10 gün sonra minik kalp atışını görürsün artık ayyy çok heycanlı miniiii
minii adet öncesi karın ağrın olmuşmuydu benim karnım ağrıyor
senin kız rahat duruyo mu sen burdayken, ben 5 dak oturamazdım bu haydut yüzünden :zonk: inşallah uslu olurda ikinciyi düşünebilirsin peşinden,benim hayalımde öyleydi doğduğu güne kadar
ohhhh ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın.zaten benim beslenmem hep kız diyeti gibi.muzu patatesi hiç sevmem küçüklüğümden beri tuzsuz yerim yemekleri
tatlıyı çok severim sütlü sütsüz ayırmam asitik olamıycakmıyım yaaa:zonk:
kız zaten bizi hep basit görüyonuz kız diyeti basit kız yapmak kolay anam bi biz göremedik kolayı.mıçımızı yırtıyoz :deli:
[/URL][/IMG]
merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....
hadi gözün aydın canım.sana stres yapma dedik dimi:dertli: