Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
merhaba...
elaracım ben sizi zaten hep takip ediyordum şimdide geçmişi okuya okuya bitiremedim daha 300lerdeyim...yeni hamileyim önceden bioritme bakılmıştı erkek ve erkeğe yatkın günlerde demiştiniz çok teşekkür ederim yine ilgilendiğiniz için ben ultrasondaki görüntüyü sağda mı solda mı onu anlayamadım ama bir türlü :acep:

cnm boşver gecmişi seninle ilgili bişi yok :)
genelde geyik yaptıkk
hamiş haberelri zatenn ilk sayfada varr.
bitek son zamanlarda boncugun rahatsızlıgına üüzüldükk
ama yaptıgını geyikleri okumak hoşuma gidiyor dersen oku gecmişi :D

OP
E

Elara

Misafir
miranda usg resmini buraya ekleme şansın varsa ekle bakalımm bebişinee

senin ilk cocukmu???
yöntem filan denedinmi.
bizi takip ettigine gör az cok biliyorsundurr yöntemlerii

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elera orlistat baby choice takvimmi kullandı ,bu takvimin artık hiç geçerliliği kalmamıştır art bioda erkeğe yatkın atlamışım onu çok enteresan

OP
E

Elara

Misafir
evett rengin orlistat babychoice takvimi kullandı.
bioritimle aynı günlerdii onların verdigi tarihlerr
ama o sık ilişkiye girmiştii takvimdeki günlere uymak için

Miranda

Yeni Üye
Tepki
9
miranda usg resmini buraya ekleme şansın varsa ekle bakalımm bebişinee

senin ilk cocukmu???
yöntem filan denedinmi.
bizi takip ettigine gör az cok biliyorsundurr yöntemlerii

sadece erkek bebek diyeti yapmaya çalıştım hamilelikten 3 ay önce başladım..yumurtlama günümü takip ettim bir de, 2.gebeliğim ilki kayıp cnm usgyi eklicem eşimin gelmesini bekliyorum usb ile atma şansım var bir tek şaşı oldum küçücük görüntüye bakmaya çalışırken siz daha iyi anlarsınız eminim...

boncuk arkadaşımıza çok üzüldüm Allah bir an önce şifa versin inşallah iyi huyludur inşallah sağlıcakla bebeğini kavuşur..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evett rengin orlistat babychoice takvimi kullandı.
bioritimle aynı günlerdii onların verdigi tarihlerr
ama o sık ilişkiye girmiştii takvimdeki günlere uymak için

takvimdekitüm günleremi uydu öyle anladım,dur sana özelden bi arkadaşın doğum tarihini ve hamile kaldığı tarihi verim ben baktım bide sen bak:dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sadece erkek bebek diyeti yapmaya çalıştım hamilelikten 3 ay önce başladım..yumurtlama günümü takip ettim bir de, 2.gebeliğim ilki kayıp cnm usgyi eklicem eşimin gelmesini bekliyorum usb ile atma şansım var bir tek şaşı oldum küçücük görüntüye bakmaya çalışırken siz daha iyi anlarsınız eminim...

boncuk arkadaşımıza çok üzüldüm Allah bir an önce şifa versin inşallah iyi huyludur inşallah sağlıcakla bebeğini kavuşur..

diette nasıl yaptın canım anlatırmısın biliyosun bazı gıdalar karışık,bu arada hoşgeldin tatlım

Miranda

Yeni Üye
Tepki
9
diette nasıl yaptın canım anlatırmısın biliyosun bazı gıdalar karışık,bu arada hoşgeldin tatlım

teşekkür ederim,hoşbulduk...
ilk önce tuzu artırdım,sütten ve sütlü gıdalardan uzak durdum daha doğrusu kalsiyum ve magnezyum kaynaklarından kaçtım,pirinç pilavı ve kayısı tükettim sürekli çikolata yemedim;et,tavuk,patates bol turşu yiyeceğim derken 6 kiloda aldım tabi ama çokta sıkmadım kendimi canım yapabildiğim kadar yaptım günlük liste şeklinde değilde o gün neyi yemek istiyorsam onu yedim inşallah yanlış birşey yapmamışımdır,önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda gerisi kısmet bakalım birde yumurtalama günüm 14 ocaktı ve 14 ile 16 ocakta ilişki oldu sadece canım...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
teşekkür ederim,hoşbulduk...
ilk önce tuzu artırdım,sütten ve sütlü gıdalardan uzak durdum daha doğrusu kalsiyum ve magnezyum kaynaklarından kaçtım,pirinç pilavı ve kayısı tükettim sürekli çikolata yemedim;et,tavuk,patates yiyeceğim derken 6 kiloda aldım tabi ama çokta sıkmadım kendimi canım yapabildiğim kadar yaptım günlük liste şeklinde değilde o gün neyi yemek istiyorsam onu yedim inşallah yanlış birşey yapmamışımdır,önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda gerisi kısmet bakalım birde yumurtalama günüm 14 ocaktı ve 14 ile 16 ocakta ilişki oldu sadece canım...

canım gönlündeki olsun inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım aynı mail adresiymlemi nick aldın başka mail adresi al öyle nick al

sırf nick alcam diye daha ortada olmayan doğmamış kızımın adına mail adresi aldım :cokkomik:
ama yemediler:)

:cokkomik:boşver canım ya :dertli:peki ezel nasıl becermiş bu işi acaba:deli:bütün taşlar onun başının altından çıkıyo:hihi:sen onunla ayrıntılı bi konuş o sana tiyoları verir canım

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
canım 3 ay gazla boğuştuk,sabahlara kadar uyutmazdı.5 aya kadar yine mızmızdı.çok şükür şimdilerde biraz rayına oturdu ama gündüz uykusu fazla yoktur.uyuduğu zamanlar ya da kucağımda laf yetiştiriyorum size fırsat buldukça.

aman maşallah diyelim akıllı uslu olsun..bende 1 sene çektim gazdan kabus gbi bişey Allahım bidaha yaşatmasın inşallah.. mızmızlığa devam ama olsun bbuna da şükür..

OP
E

Elara

Misafir
önceki msj canım hani uygun olunca cevaplıcaktın ya o:cokkomik:

tmm cnm cevap yazdım

gecmiş olsunn önceki bebiş içinnn
yumurtlamanı nasıl takip ettin???
sen nezamandır bizi takip ediyorsunn.keşke katısaydın bize yollardım sana yöntemlerii belli süre sonra.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tmm cnm cevap yazdım

gecmiş olsunn önceki bebiş içinnn
yumurtlamanı nasıl takip ettin???
sen nezamandır bizi takip ediyorsunn.keşke katısaydın bize yollardım sana yöntemlerii belli süre sonra.

elera bi msj daha yolladım arkadaşımın doğum tarihi ve hamile kaldığı zaman canım onada bakarsan sevinirim canım GM ankara sanırım +3 sanırım bu matematiğin yorum şekline giriyo bana öyle geldi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elera alddım canım msj teşekürler bu bioritim gerçekten çok etkili ya beslenme şekli falan erkek bebekle alakasız çay kahve falan çok sever arkadaşım:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar