OP
Umut Gemisi
Misafir
- #6.101
benle 15 mi)))
minii sen ne zaman yapmıştın karbonatı yaa sinir oldum şimdi
seninde yüzün gülsün canım tüm isteyenlerrrrin inş.siz üzülünce bende burdan üzülüyorum
neyse kızlar ben çıkıyorum güllerim solgun moralım bozuk küçük gülüm huysuzlaştı ALLAH a emanet olun
Arkadaşlar merhaba,diyet beni fena sarsıyor,dün baş ağrısından ölüyordum erken yattım çok kötüydüm.şimdi de eve yeni geldik kızımın doktor kontrolü vardı.geçmişi okuyp gelicem.
bugün sayfa rekor kırdı.15 kişi oldukkkky:
Bugün 14 yarın 20 öbür gün 100...
mini bankada kasa olayınada güvenemedik yaw.hiç bi mesuliyet kabul etmiyorlar cünküü.bid ekirası varr.kirası cok öenmli degil ama o sorumlulugu almamaları kötü iştee
sizin evde hayırlı olsun allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn
anne baba destegi bzide yok cnm.öle olsa ev almak kolayy
anca kendi cabalarımızla alaırsak alırızz
oturdugum ev cok güzell.önümüzdeki ayy zam zamanıı eşim teklif etcek evi satın almayı.adam cazip bi fiyat verirse alabilirizz
[sıze="3"]minii sen ne zaman yapmıştın karbonatı yaa sinir oldum şimdi[/sıze]
peyzaj mimarıyım cnm
calpol ile ilgili baya haberler cıktı yaa.sonradan aklandıı şimdi yine cıkmışş ilgincc
ben cok ilac kullanma taraftarı degilim.bi kere kızım kulak iltihabı olmuştu gecen yıl ozaman mecburen kullanmıştımm
peditusuda almıştım kış başında soguk algınlıgı filan olursa evde bulunsun diye.
evet hatırlıyorumm.senin ogluşş park delisiydii,senide peşinden sürüklerdii
ee şimdi nasıl vakit geciriyor evde
Arkadaşlar merhaba,diyet beni fena sarsıyor,dün baş ağrısından ölüyordum erken yattım çok kötüydüm.şimdi de eve yeni geldik kızımın doktor kontrolü vardı.geçmişi okuyp gelicem.
calpol ile ilgili baya haberler cıktı yaa.sonradan aklandıı şimdi yine cıkmışş ilgincc
ben cok ilac kullanma taraftarı degilim.bi kere kızım kulak iltihabı olmuştu gecen yıl ozaman mecburen kullanmıştımm
peditusuda almıştım kış başında soguk algınlıgı filan olursa evde bulunsun diye.
peyzaj mimarıyım cnm
kakule herkeste çıkmıyo canım boşver tanma gününü bekle
minii sen ne zaman yapmıştın karbonatı yaa sinir oldum şimdi
bugün sayfa rekor kırdı.15 kişi oldukkkky:
peyzaj mimarıyım cnm
neyse kızlar ben çıkıyorum güllerim solgun moralım bozuk küçük gülüm huysuzlaştı ALLAH a emanet olun
çok güzel bölüm o ama belirli şehirlerde iş mikanı oluyo zevkli ve eğlencelidir bölümün.
geçmiş olsun cnm.h.g
Ankarada ilk orta okullar yarın tatil olmuş kızlar
evet ben kızıma ne zaman calpol versem çok huysuz oluyo uyuyamıyo bende ibufen pedufen veriyorum
Dün ve gece hep kustu yavrum. Bugünde ateşi var. 38,5 çıkıyor. Şurup veriyorum. İnşallah düzelir bir an önce. Hasta olunca birde huysuz oluyorlar ve çok zorluyorlar beni.