canım çok geçmiş olsun
hoşgeldin umutt o kadar sıkı yapma diyetini bence yavaş yavaş verki kalıcı olsun bide metobolizman durmasın şekerim.
evet canım başka çare yok sağol moral oldu
Teşekkür ederim rengin. Çocuğun iki dijitalle ateşini ölçüyorum. Biri 38,5 çıkarıyor diğeri 39,5
kakule bizim çeşme bi köpürdü arbonatlı suda anlatamam bardaktan taşıyodu
canım çok yükselmiş ya soğuğa yakın bi duş aldır istersen ben öyle yapıyorum işe yarıyo ateş daha çabuk düşüyo
hürrem geçmiş olsun canım
:ayk::ayk::ayk:
ALLAH KORUMUSSS HEMEN TASINMAN LAZIMMMMMMMM
Uyuyor canım ara ara ölçüyoru atesini. Eger artarsa hemen duş aldırcm. Sağol cnm.
sizin çeşmeler nasıl köpürüyor öyle anlamıyorum yaa bizim çeşme suyu ile hiç köpürmüyor ben o kadar karbonatlı su yapıp içtim zamanında bişey olmadı ancak limonu sıkınca köpürdü
kakule bizim çeşme bi köpürdü arbonatlı suda anlatamam bardaktan taşıyodu
kızlar ben çıkıyorum yine mesai bitti çok şüküryarın görüşürüz inşaAllah beni özleyin anacıımmmmm
kızlar ben çıkıyorum yine mesai bitti çok şüküryarın görüşürüz inşaAllah beni özleyin anacıımmmmm
çok geçmiş olsun canım ya gerçekten verilmiş sadakan varmış
tubby canım sizede çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir bebişin ateşi düşer
kızlar ben çıktım bugün ereken salıyolar bizi kardan dolayı herkese iii akşamlar.
kızlar ben çıktım bugün ereken salıyolar bizi kardan dolayı herkese iii akşamlar.