Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
çok güzel bölüm o ama belirli şehirlerde iş mikanı oluyo zevkli ve eğlencelidir bölümün.

bölümü severek okumadım acıkcası.zoraki okudumm.o nedenlede bölümümle ilgili işe girmek istemedim.cok zordu yaw.gözlerim bozulcaktı çizim yapmaktan maket yapmakat filann
senin işinde zor Allah kolaylık versin.sende çizim yapıyon dimi.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlarr bencede ibufen pedıfen daha ıyı

ayrıca kızlar nerde okudunuz bılmıyorum ama ilk önce bıze msj gelıoo gerıçekme diye

türkıyede değil avrupadakı formlarında vardır buyuk olasılıkla yoksa calpol süzgecten gecırın ıcen dıyen sağlık bakanlığına süzgeçsiz içirir mıllet valla

:hihi: :hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Bir de astımı olan bebelere immuzinc vermiyorlar tetikler diye sanırım. Doktorum demişti. Minadex ve immuzinc dönüşümlü kullanıyorum ama hergün vermiyorum. Bir de seven sees balık yağı arada veriyorum ne zamandır bitti almam lazım.

ben 2 yıldır kulanıyorum immuzincii.bu yıl 1 şişe bitirdik tekrar alamdım.onun yerine çinkoya devam ediyorum
sac,boy ve bagışıklık sistemi için ii diyorlarr
balık yagı olarakta carlson kullanıyorum

biz kaç şişe ilaç kullandık 2 aylıktan beri hastalanırdı yavrum,yeni toparladı en son 29 ekimde acile gitmştik ishal fln olmuştu boğaz enfk.inşallah hasta olmaz bende korkyorum zaten huysuz hepten deliriyorum..
2 yaşından sonra çizgi film seyretmeye başladı şimdi de dışarı çıkaramıyorum tembelleşti yürümek istemiyo kucağıma gelmek istiyo zorla çıkardım kışın 10 dak da olsa çıksın diye.

gecmiş olsun cnm bidaha hasta olmaz inş.kış bittmek üzeree rahatız artık

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
oo canım adet 3 gün falan gecınce belkı hatta gecenlerde su lavabo acıcı cındıyetı tastını yap dedıklerındede yapmıstım karbonatı yıne köpürmedı belkı yedıklerındendır ben hıc asıtlı falan ıcmıyorum uzun zaamndır ondan olabılır belkıde

neyse bekliycez görücez artuk

Ankarada ilk orta okullar yarın tatil olmuş kızlar
aaa o kadar kar yağıyor mu??
kız geçen ay bendede köpürmüştü :cokkomik::cokkomik:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik: sevinmeliyim o zaman

OP
G

gunness

Misafir
bölümü severek okumadım acıkcası.zoraki okudumm.o nedenlede bölümümle ilgili işe girmek istemedim.cok zordu yaw.gözlerim bozulcaktı çizim yapmaktan maket yapmakat filann
senin işinde zor Allah kolaylık versin.sende çizim yapıyon dimi.

okuldayken deli gibi çizim yapardık elde cetvellerle.bil. autocade çizim yaptım işe girdiğim ilk yıl çizimi projeciler yapıyo ,ama şimdi branşım başka yöne kaydı kesin hesap ,ihale üzerine çalııyorum yine bilgisayarda işim daha önce bahsetmiştim yazın devlet kurumuna çok sık gidiyorum. bizim meslekte branş çok şan.şefi ,projeci,kesin hesap,statikçi vs..

OP
E

_eZeL_

Misafir
kakuş diğer sitede biri geçen ay kimyasal gebelik yaşamış doktor ona bu ay için hamile kalma şansın yüksek demiş

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar selam...hepinize teşekkür ederim....moral bulmaya çalışıyorum.en çokta eşime üzüldüm.hamileyim dememle artık değilim demem arasında iki gün var.oda zaten sayemde burnundan geldi...
lekem geliyo ara ara...39.günüm bugün.inşallah artık regl olurumda atarım üstümden bu stresi.yoksa zaten yarın yine dra giderim....bu ay deneme yaparmıyım bilmiyorum.o kadar yıprandımki şu üç günde yüzüm gözüm çöktü inanın....
ani sevinç ani üzüntü yaşadım.tüm vucudum aynen dayak yemişim gibi....
kkda konu yok galiba arkalara atılmış..momofa msn adresimi vermiştim ama eklemedi...ona kendimle ilgili soru sorcam dedim.mutlaka ekle beni dedim.ama eklememiş.yada mesajı yollamadılar..bilmiyorum...
neyse en azından şu gülenyüzlü te stlerim var.ama ben bu ay o testleri ne zaman yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok.normal regl gibimi olurum yumurtlamam bu ay olurmu ne zaman yapmaya başlarım...bu konuda bilgim yok.acaba bu ay dinlensemde reglmi oluyum.sonraki ay normal düzenime dönersem o zaman denerim.daha sağlıklı olur heralde.
hayırlısı canım inş en kısa zamanda alırsın oğlunu kucağına

OP
E

Elara

Misafir
okuldayken deli gibi çizim yapardık elde cetvellerle.bil. autocade çizim yaptım işe girdiğim ilk yıl çizimi projeciler yapıyo ,ama şimdi branşım başka yöne kaydı kesin hesap ,ihale üzerine çalııyorum yine bilgisayarda işim daha önce bahsetmiştim yazın devlet kurumuna çok sık gidiyorum. bizim meslekte branş çok şan.şefi ,projeci,kesin hesap,statikçi vs..

benim eşimde HES Pojesinde görev aldı ,sonra şantiye şefligi yaptı sonra teknik müdür oldu
şimdide işiyle alakası olmayan biirimde görev yapıyor.referans acısından iyi bişi farklı işlerde görev almakk
sen devlet kadrosuna gecmeyi düşünüyonmu

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar bizim ev müstakil kac gündür yağmur yağıyodu braz önce ben diğer odaya gitmemle tavandan kocaman 1 kaya parcası düşmesi bir oldu ödüm koptu yha verlmş sadakam warmış sinirden ağlıyorum her yuer battı ve hala dökülüo eşimi aradım ağzıma geleni saydım ya hala dökülüo yok karar verdm kiraya cıkcam yhaaa ben canımı sokakta bulmadım

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bizim ev müstakil kac gündür yağmur yağıyodu braz önce ben diğer odaya gitmemle tavandan kocaman 1 kaya parcası düşmesi bir oldu ödüm koptu yha verlmş sadakam warmış sinirden ağlıyorum her yuer battı ve hala dökülüo eşimi aradım ağzıma geleni saydım ya hala dökülüo yok karar verdm kiraya cıkcam yhaaa ben canımı sokakta bulmadım

aa cok gecmiş olsun,büyük kaza atlatmışınn
kendi evinizmi orası.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ya ben doğum yapıorum ama bebek ne kız ne erkek biri var yanımda bunun erkek olması lazımdı diorum kız birtek çişini yapabileceği delik var ama orda organı yok nese kadın dio erkek zatenn hani bak bakim diorum bi arkamı dönüorum pipisi var bebeğin sonra bakıorum eliyle koparıo onu kız oluo anlamadım hayırdır inşlalah bakeeekızlar bilen varsa yorum bekliorum netten rüya yorumuna bakıpta deil hee

bence sen acaba kesinmi die düşünmüşsün hürrem,bilinçaltına yerleşmiş canım ondandır

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

çok geçmiş olsun canım ya gerçekten verilmiş sadakan varmış

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
aa cok gecmiş olsun,büyük kaza atlatmışınn
kendi evinizmi orası.

evet kendi evimiz ama ölüodum hala dökülüo babamı aradım eşiyle konustm babamın babamlara gitcem akşam kalamam ya hergün br problem cıkıo benm kafamada düşebilirdi ya kafayı icem elim ayağım titrio:ayk:

OP
G

gunness

Misafir
benim eşimde HES Pojesinde görev aldı ,sonra şantiye şefligi yaptı sonra teknik müdür oldu
şimdide işiyle alakası olmayan biirimde görev yapıyor.referans acısından iyi bişi farklı işlerde görev almakk
sen devlet kadrosuna gecmeyi düşünüyonmu

bi ara çok istedim ama fırsat bulamadım kpss ye bu sene giricem daha hiç çalışmadım ama bakalım.Eşinle meslektaş mıyız yoksa elk.müh mü

OP
M

minietek

Misafir
:ayk::ayk::ayk:

ALLAH KORUMUSSS HEMEN TASINMAN LAZIMMMMMMMM

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
aa inş cnmm yaa.
diger taraftaa aktif yazanlar bile aynı anda bu kadar olamıyordukk
misafirlerle ancaa oluyorduukk
burası baya aktiff
zaten sitede sadec biz varrızz bi kac kişi dışındaa

Canım bu forum insanların içinde bastırılmış duyguların açığa çıkması bir nevi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar