Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
mini bankada kasa olayınada güvenemedik yaw.hiç bi mesuliyet kabul etmiyorlar cünküü.bid ekirası varr.kirası cok öenmli degil ama o sorumlulugu almamaları kötü iştee

sizin evde hayırlı olsun allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn
anne baba destegi bzide yok cnm.öle olsa ev almak kolayy
anca kendi cabalarımızla alaırsak alırızz

oturdugum ev cok güzell.önümüzdeki ayy zam zamanıı eşim teklif etcek evi satın almayı.adam cazip bi fiyat verirse alabilirizz

inşallahh alabılırsınız cnm evı olmayan herkese nasıp etsın ben o kadar çok ıstedımkı ev almayı tüm aılenın ıcınde alyansıma kadar satarım yıne alırım demıstım bunu söyledığimi ben bıle unutmusken esımın akrabası dedı bak sen böle demıstın ve aldın sonunda dıye
allah razı olsun annemdende kayınpederımdende

[sıze="3"]minii sen ne zaman yapmıştın karbonatı yaa sinir oldum şimdi:lala:[/sıze]

oo canım adet 3 gün falan gecınce belkı hatta gecenlerde su lavabo acıcı cındıyetı tastını yap dedıklerındede yapmıstım karbonatı yıne köpürmedı belkı yedıklerındendır ben hıc asıtlı falan ıcmıyorum uzun zaamndır ondan olabılır belkıde

OP
G

gunness

Misafir
peyzaj mimarıyım cnm

calpol ile ilgili baya haberler cıktı yaa.sonradan aklandıı şimdi yine cıkmışş ilgincc
ben cok ilac kullanma taraftarı degilim.bi kere kızım kulak iltihabı olmuştu gecen yıl ozaman mecburen kullanmıştımm
peditusuda almıştım kış başında soguk algınlıgı filan olursa evde bulunsun diye.

:hihi: evet hatırlıyorumm.senin ogluşş park delisiydii,senide peşinden sürüklerdii
ee şimdi nasıl vakit geciriyor evde

çok güzel bölüm o ama belirli şehirlerde iş mikanı oluyo zevkli ve eğlencelidir bölümün.

Arkadaşlar merhaba,diyet beni fena sarsıyor,dün baş ağrısından ölüyordum erken yattım çok kötüydüm.şimdi de eve yeni geldik kızımın doktor kontrolü vardı.geçmişi okuyp gelicem.

geçmiş olsun cnm.h.g

Ankarada ilk orta okullar yarın tatil olmuş kızlar

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
calpol ile ilgili baya haberler cıktı yaa.sonradan aklandıı şimdi yine cıkmışş ilgincc
ben cok ilac kullanma taraftarı degilim.bi kere kızım kulak iltihabı olmuştu gecen yıl ozaman mecburen kullanmıştımm
peditusuda almıştım kış başında soguk algınlıgı filan olursa evde bulunsun diye.

Calpolü özellikle diş çıkarırken hafif ateşlenmelerinde ben sık kullandım hala da kullanıyorum. Ateş için doktora götürdüğümüzde de şırıngayla calpol içirmişlerdi. Memnundum ama bunları okuyunca güven sarsılıyor.
Peditusu da aynen soğuk algınlığı başlangıcında kullanayım diye bulunduruyordum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
peyzaj mimarıyım cnm

:hihi: evet hatırlıyorumm.senin ogluşş park delisiydii,senide peşinden sürüklerdii

evet ben kızıma ne zaman calpol versem çok huysuz oluyo uyuyamıyo bende ibufen pedufen veriyorum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Arkadaşlar merhaba,diyet beni fena sarsıyor,dün baş ağrısından ölüyordum erken yattım çok kötüydüm.şimdi de eve yeni geldik kızımın doktor kontrolü vardı.geçmişi okuyp gelicem.

hoşgeldin umutt o kadar sıkı yapma diyetini bence yavaş yavaş verki kalıcı olsun bide metobolizman durmasın şekerim.

kakule herkeste çıkmıyo canım boşver tanma gününü bekle

evet canım başka çare yok sağol moral oldu

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Bir de astımı olan bebelere immuzinc vermiyorlar tetikler diye sanırım. Doktorum demişti. Minadex ve immuzinc dönüşümlü kullanıyorum ama hergün vermiyorum. Bir de seven sees balık yağı arada veriyorum ne zamandır bitti almam lazım.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
peyzaj mimarıyım cnm

biz kaç şişe ilaç kullandık 2 aylıktan beri hastalanırdı yavrum,yeni toparladı en son 29 ekimde acile gitmştik ishal fln olmuştu boğaz enfk.inşallah hasta olmaz bende korkyorum zaten huysuz hepten deliriyorum..
2 yaşından sonra çizgi film seyretmeye başladı şimdi de dışarı çıkaramıyorum tembelleşti yürümek istemiyo kucağıma gelmek istiyo zorla çıkardım kışın 10 dak da olsa çıksın diye.

OP
M

minietek

Misafir
evet ben kızıma ne zaman calpol versem çok huysuz oluyo uyuyamıyo bende ibufen pedufen veriyorum

kızlarr bencede ibufen pedıfen daha ıyı

ayrıca kızlar nerde okudunuz bılmıyorum ama ilk önce bıze msj gelıoo gerıçekme diye

türkıyede değil avrupadakı formlarında vardır buyuk olasılıkla yoksa calpol süzgecten gecırın ıcen dıyen sağlık bakanlığına süzgeçsiz içirir mıllet valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar