canım kendimce belirti buluyorum ama bilmiyorum haklısın beklemek çok zor
seninde yüzün gülsün canım tüm isteyenlerrrrin inş.siz üzülünce bende burdan üzülüyorum
canım kendimce belirti buluyorum ama bilmiyorum haklısın beklemek çok zor
sizede gecmiş olsun tazmanyaa.nasıl hasta oluyor bu minikler ya
kızım hasta olmasın diye önlemlerimi alıyorum ama yinede korkuyorum hasta olmasındann
çinkoo ve balık yagı içiriyorum benn
kivi ve portakal suyunuda hergün veriyorum
gece kalın giydiriyorum ,ara arada uyanıp bakıyorum terlediyse sırtına bez koyuyorumm
anca böle tedbir alabiliyorum
Canım çocuk huysuzlanınca çıktım birden. Kusura bakma..
Bugünde oruçluyum başladımı bitireyim istiyorum. Sen de başlarsın bir an önce Allahın izniyle...
bi baksaydın kabaran dişi varmı diyee
bide ishalide varsa muhtemelen dişi cıkacaktırr
sagol cnm seninde günün kutlu olsun
bakalım bizim odunn kocalarr kutlıcakmı bu günümüzüü
cnm dişleri kabarık, çıkıyor. İshal yok kusması durdu.Ancak huysuz, ateşi var ve halsiz.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
geçmiş olsun canım
cnm dişleri kabarık, çıkıyor. İshal yok kusması durdu.Ancak huysuz, ateşi var ve halsiz.
neyse kızlar ben çıkıyorum güllerim solgun moralım bozuk küçük gülüm huysuzlaştı ALLAH a emanet olun
neyse kızlar ben çıkıyorum güllerim solgun moralım bozuk küçük gülüm huysuzlaştı ALLAH a emanet olun
Yok canım balgamlı değil.boğazına bakabilirsen kızarmış mı diye belirtiler öyle, balgamlı kusuyosa boğazdandır
ooo iş hayatında aktifmiş desene ,ne mezunusun
Geçenlerde peditus Avrupa da yasaklanmış diye bir yazı okumuştum. Bir de Calpol ün içinden cam parçaları çıkmış. Kadın bebeğine içirirken farketmemiş kıymık büyüklüğünde camları çatır çutur çiğnemiş bebecik. O yüzden Calpol içirirken bebelerinize süzgeçten geçirin demişler. Korktum valla hiç bişeye güven kalmadı.
okula giden çocuk varsa evde yada biraraya geliniyosa kuzenlerle falan o zaman çok çabuk hastalanıyolar.oğlan geçen kış boyu hastaydı ateş öksürük boğazz enfeksiyonu devamlı antibiyotikler..bu kış çok şükür iyi dışarı da çıkmıyoruz soğuk diye, geçen sene hep parktaydık eve sokamıyodum
evet canım ben mavi bulvardayımm gizerler marketin orda belkii bilirsinn
Ben de böyle düşünüyorum canım çok haklısın. O yüzden oğlum olursa böbürlenmekten çok korkarım. Dediğin örnekten çevremde var maalesef. Yakın arkadaşımın oğlu olunca o kadar değişti böbürlendi, üstelik kendileri de iki kız kardeş bunların sıkıntısını yaşamış biri ama unutmuş görünüyor. Dediğin gibi belli etmiyorum şakaya vuruyorum ama üzülüyorum tabi. Neyse canım sizinde başınızı ağrıttım bunlarla en iyisi gerçekten takmamayı başarabilmek. Allahım hepimize gönlümüzdekini sağlıkla nasip eder inşallah.