Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
sizede gecmiş olsun tazmanyaa.nasıl hasta oluyor bu minikler ya
kızım hasta olmasın diye önlemlerimi alıyorum ama yinede korkuyorum hasta olmasındann
çinkoo ve balık yagı içiriyorum benn
kivi ve portakal suyunuda hergün veriyorum
gece kalın giydiriyorum ,ara arada uyanıp bakıyorum terlediyse sırtına bez koyuyorumm
anca böle tedbir alabiliyorum

okula giden çocuk varsa evde yada biraraya geliniyosa kuzenlerle falan o zaman çok çabuk hastalanıyolar.oğlan geçen kış boyu hastaydı ateş öksürük boğazz enfeksiyonu devamlı antibiyotikler..bu kış çok şükür iyi dışarı da çıkmıyoruz soğuk diye, geçen sene hep parktaydık eve sokamıyodum

OP
E

Elara

Misafir
mini bankada kasa olayınada güvenemedik yaw.hiç bi mesuliyet kabul etmiyorlar cünküü.bid ekirası varr.kirası cok öenmli degil ama o sorumlulugu almamaları kötü iştee

sizin evde hayırlı olsun Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn
anne baba destegi bzide yok cnm.öle olsa ev almak kolayy
anca kendi cabalarımızla alaırsak alırızz

oturdugum ev cok güzell.önümüzdeki ayy zam zamanıı eşim teklif etcek evi satın almayı.adam cazip bi fiyat verirse alabilirizz

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
neyse kızlar ben çıkıyorum güllerim solgun moralım bozuk küçük gülüm huysuzlaştı ALLAH a emanet olun

OP
E

Elara

Misafir
ooo iş hayatında aktifmiş desene ,ne mezunusun :huhuu:

peyzaj mimarıyım cnm

Geçenlerde peditus Avrupa da yasaklanmış diye bir yazı okumuştum. Bir de Calpol ün içinden cam parçaları çıkmış. Kadın bebeğine içirirken farketmemiş kıymık büyüklüğünde camları çatır çutur çiğnemiş bebecik. O yüzden Calpol içirirken bebelerinize süzgeçten geçirin demişler. Korktum valla hiç bişeye güven kalmadı.

calpol ile ilgili baya haberler cıktı yaa.sonradan aklandıı şimdi yine cıkmışş ilgincc
ben cok ilac kullanma taraftarı degilim.bi kere kızım kulak iltihabı olmuştu gecen yıl ozaman mecburen kullanmıştımm
peditusuda almıştım kış başında soguk algınlıgı filan olursa evde bulunsun diye.

okula giden çocuk varsa evde yada biraraya geliniyosa kuzenlerle falan o zaman çok çabuk hastalanıyolar.oğlan geçen kış boyu hastaydı ateş öksürük boğazz enfeksiyonu devamlı antibiyotikler..bu kış çok şükür iyi dışarı da çıkmıyoruz soğuk diye, geçen sene hep parktaydık eve sokamıyodum

:hihi: evet hatırlıyorumm.senin ogluşş park delisiydii,senide peşinden sürüklerdii
ee şimdi nasıl vakit geciriyor evde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Ben de böyle düşünüyorum canım çok haklısın. O yüzden oğlum olursa böbürlenmekten çok korkarım. Dediğin örnekten çevremde var maalesef. Yakın arkadaşımın oğlu olunca o kadar değişti böbürlendi, üstelik kendileri de iki kız kardeş bunların sıkıntısını yaşamış biri ama unutmuş görünüyor. Dediğin gibi belli etmiyorum şakaya vuruyorum ama üzülüyorum tabi. Neyse canım sizinde başınızı ağrıttım bunlarla en iyisi gerçekten takmamayı başarabilmek. Allahım hepimize gönlümüzdekini sağlıkla nasip eder inşallah.

amin canım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar merhaba,diyet beni fena sarsıyor,dün baş ağrısından ölüyordum erken yattım çok kötüydüm.şimdi de eve yeni geldik kızımın doktor kontrolü vardı.geçmişi okuyp gelicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar