Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
iyidir canım geçmişe bakıyodummm
sen nasılsın oruçmusun bugün
allah kabul etsin oruçlarını benimde borçlarım var :(

Canım çocuk huysuzlanınca çıktım birden. Kusura bakma..
Bugünde oruçluyum başladımı bitireyim istiyorum. Sen de başlarsın bir an önce Allahın izniyle...

OP
G

gunness

Misafir
kızlar selam...hepinize teşekkür ederim....moral bulmaya çalışıyorum.en çokta eşime üzüldüm.hamileyim dememle artık değilim demem arasında iki gün var.oda zaten sayemde burnundan geldi...
lekem geliyo ara ara...39.günüm bugün.inşallah artık regl olurumda atarım üstümden bu stresi.yoksa zaten yarın yine dra giderim....bu ay deneme yaparmıyım bilmiyorum.o kadar yıprandımki şu üç günde yüzüm gözüm çöktü inanın....
ani sevinç ani üzüntü yaşadım.tüm vucudum aynen dayak yemişim gibi....
kkda konu yok galiba arkalara atılmış..momofa msn adresimi vermiştim ama eklemedi...ona kendimle ilgili soru sorcam dedim.mutlaka ekle beni dedim.ama eklememiş.yada mesajı yollamadılar..bilmiyorum...
neyse en azından şu gülenyüzlü te stlerim var.ama ben bu ay o testleri ne zaman yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok.normal regl gibimi olurum yumurtlamam bu ay olurmu ne zaman yapmaya başlarım...bu konuda bilgim yok.acaba bu ay dinlensemde reglmi oluyum.sonraki ay normal düzenime dönersem o zaman denerim.daha sağlıklı olur heralde.

çok geçmiş olsun mimoza

:hihi:

düşer yine ya.böle gitmez bence

direkt kendi adıma hesap acıp bankaya yatırcam cnm.şuan birikimde yapmaya başladık cok şükür.1000 liram oldu bile 3 ayda Allah bereket versin:sirin:
araba nın modelini yükseltirsek yada ev filan alırsak anca ozaman veririmm

arabayı da boşver bi tek ev alınca düşünürsün bodurmayı sen kendine yap yatırımı

OP
E

Elara

Misafir
can parcam h.g cok gecmiş olsunnn
tuby sende hoşgeldinn emsinn de büyüsün minikk kuzuuu

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel başladınmı denemelere senıde bir hamile bırakabılsek istediğin zamanda cetveli görünce bi hoş oldum ama lısterye baktım yoksuuuunn

vallah işte kazara bişeyler oldu canparçam sonucu bekliyorum bir hamiş kaldım gibi geliyor bir bişey yok gibi bilmiyorum

OP
E

Elara

Misafir
arabayı da boşver bi tek ev alınca düşünürsün bodurmayı sen kendine yap yatırımı

cnm ev almaya cesaret edemiyoruz yaa.devamlı niyetleniyoruz aslında ama istediigmiz evler cok pahalı.köşede 30-40 bin paramız olsa hiç düşünmem cekerim kredi alırım ev
ama birden 100 bin lira kredi cekmeyi dötümüz yemiyor:dertli:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakule canım sen kaçıncı gün oldun regl..benim 39.gün hala az leke var başka bişi yok
yumurtlaman ne zaman oldu biliyormusun canım

ben tam 32. gün regl oldum 11.gün yumurtluyorum ben benim 25 gün sürerdi bir hafta uzadı.onuda progesteron içmeme bağlıyorum.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
cnm ev almaya cesaret edemiyoruz yaa.devamlı niyetleniyoruz aslında ama istediigmiz evler cok pahalı.köşede 30-40 bin paramız olsa hiç düşünmem cekerim kredi alırım ev
ama birden 100 bin lira kredi cekmeyi dötümüz yemiyor:dertli:

evt haklısın mutlaka kenarda 30 40 bin olacak yoksa cok zooorr cok

OP
E

Elara

Misafir
Dün ve gece hep kustu yavrum. Bugünde ateşi var. 38,5 çıkıyor. Şurup veriyorum. İnşallah düzelir bir an önce. Hasta olunca birde huysuz oluyorlar ve çok zorluyorlar beni.

cnm baya yüksek ateşii tekrtar gecmiş olsun
doktora götürmedinmi?
grip mi olmuş??? yoksa diş filannmıı
gripse peditus ve dolven ver istersenn
bide ıhlamur içir bol bol.bilirisn sen gerci neyapacagını

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Dün ve gece hep kustu yavrum. Bugünde ateşi var. 38,5 çıkıyor. Şurup veriyorum. İnşallah düzelir bir an önce. Hasta olunca birde huysuz oluyorlar ve çok zorluyorlar beni.

cok geçmiş olsun cnm benımde hastaydı kızım 2 gün ates oldu sonrakı gunler kusma azaldı ama oksuruk hala var deli oluyorum allah miniklerimizi korusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar