Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bende eşime bozduralım diyorum yatırım hesabının üzerine ekleriz ama yok bozdurmam diyor altın dursun düşsee çıksada zararı olmaz bozdurunca bir değeri kalmaz ihtiyacımız olursa bozdururuz o zamanda karını zararını düşünmeyiz diyor haklı çok şükür ihtiyacın yokmuş dursunlar zararı olmaz

bacım altını evde tutmak cok riskli yaa
sen bankadamı tutuyonn.bide calışıyonuz karı koca valla hırsızlara dikkat edinn

OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm biz yeni evlendigimizde eşim cok düşük maaşla calışıordu.cünkü yeni mezun olmuştuu
evlendik 5 ay sonra hamiş kaldım ve o hafta eşim cok güzel bi şirkette güzle bi maaşla işe başladıı
sonra farklı projelere girdi ve deneyim kazandıı
şuan cok tanınmış bi firmanın üst düzey yöneticisiii.Allaha hamd olsun hiç bunalmadık biz kızım dogduktan sonraa
yani diyecegim şu ki bebek bereketiyle geliyor gercektenn

haklısın bide nikahtada keramet var derler ya oda doğru bizde Rabbime şükürlr olsun evlendik evleneli eşimin işleri çok iyi ben evlendikten hemen sonra bu işime girdim ve herşeyimizi kendimiz almamıza mobilya taksidi vs.. ödememize rağmen çok güzel yatırımlar yaptık çok şükür Rabbim daha da bereket versin inşaAllah cümlesinin kesesine

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm biz yeni evlendigimizde eşim cok düşük maaşla calışıordu.cünkü yeni mezun olmuştuu
evlendik 5 ay sonra hamiş kaldım ve o hafta eşim cok güzel bi şirkette güzle bi maaşla işe başladıı
sonra farklı projelere girdi ve deneyim kazandıı
şuan cok tanınmış bi firmanın üst düzey yöneticisiii.Allaha hamd olsun hiç bunalmadık biz kızım dogduktan sonraa
yani diyecegim şu ki bebek bereketiyle geliyor gercektenn

birde ilk çocuğu kız olanların evi berekli olur derler
ne kadar doğru bilemiyorum tabii :hihi:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar selam...hepinize teşekkür ederim....moral bulmaya çalışıyorum.en çokta eşime üzüldüm.hamileyim dememle artık değilim demem arasında iki gün var.oda zaten sayemde burnundan geldi...
lekem geliyo ara ara...39.günüm bugün.inşallah artık regl olurumda atarım üstümden bu stresi.yoksa zaten yarın yine dra giderim....bu ay deneme yaparmıyım bilmiyorum.o kadar yıprandımki şu üç günde yüzüm gözüm çöktü inanın....
ani sevinç ani üzüntü yaşadım.tüm vucudum aynen dayak yemişim gibi....
kkda konu yok galiba arkalara atılmış..momofa msn adresimi vermiştim ama eklemedi...ona kendimle ilgili soru sorcam dedim.mutlaka ekle beni dedim.ama eklememiş.yada mesajı yollamadılar..bilmiyorum...
neyse en azından şu gülenyüzlü te stlerim var.ama ben bu ay o testleri ne zaman yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok.normal regl gibimi olurum yumurtlamam bu ay olurmu ne zaman yapmaya başlarım...bu konuda bilgim yok.acaba bu ay dinlensemde reglmi oluyum.sonraki ay normal düzenime dönersem o zaman denerim.daha sağlıklı olur heralde.
çok geçmiş olsun canım üzüldüm hayırlı zamanda hayırlısı olsun

OP
E

Elara

Misafir
ben senin yerinde olsam bir an bile düşünmem hemen bozdururum bu kadar yükselmişken
üstünde taşınırmı allah korusunn çok korkarım ben evdede saklayacak yer bulamam hayatta :cokkomik:
şu an alyansım ve 1 bilekliğim kaldı ama hiç korkum kalmadı :hihi:

evett bende bozdurma taraftarıyımm.yarın bozduruumm büyük ihtimall
baya kar ettik cünküü
biz dügünden gelen küçük altınları bozdurup bileizk yapmıştık
bide kaynana ve annem takmıştıı
o dönem bi kac tane bozdurmuştumm gramı 35 miydi neydi hatırlamıyorum tam
ama şuan 71 filan olmuş galiba

OP
E

Elara

Misafir
tazmanyaa karbonatı yapsanaaa
bide akıntın filan ne durumda

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
slmm kızlar nabersiniz benım ufaklık hasta giremıyorum buyuğude nanelı verengüllerim özledim sizi:kayris:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
canım sana bişey söyleyimmi insaanlar zamanla yaşadıkları zorlukları unutuyolar amaçlarına ulaşınca,ama şunu anladım çevremdeki insanlardan karşındaki insana kesinlikle zaaflarını belli etmeyeceksin benim eşim hep öyle der, benim aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım oldu oğlu olunca sanki hiç kızı olmamış gibi farklı bi hale bürünüyolar bu bir üstünlükmü kesinlikle hayır,bize allah sen niye oğlan doğuramadın diyemi soracak,yok ama bizim bu isteğimiz hani şu meşur örneği verecem gene biz elma yesek arkadaşımız armut bizim canımızda şimdi armutu istiyo bütün mesele bu aslında buradaki oğlu olan arkadaşları kesinlikle tenzih ediyorum hiç öyle değiller bizimle beraber bize yardımcı olmanın yollarını arıyolar sağolsunlar,ama kızı olup bunu yaşayanlar ne yapıyolar sizinde mutlaka çevrenizde vardır böyle örnek yanılıyomuyum

Ben de böyle düşünüyorum canım çok haklısın. O yüzden oğlum olursa böbürlenmekten çok korkarım. Dediğin örnekten çevremde var maalesef. Yakın arkadaşımın oğlu olunca o kadar değişti böbürlendi, üstelik kendileri de iki kız kardeş bunların sıkıntısını yaşamış biri ama unutmuş görünüyor. Dediğin gibi belli etmiyorum şakaya vuruyorum ama üzülüyorum tabi. Neyse canım sizinde başınızı ağrıttım bunlarla en iyisi gerçekten takmamayı başarabilmek. Allahım hepimize gönlümüzdekini sağlıkla nasip eder inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar