OP
_eZeL_
Misafir
- #6.041
yaw yapıcamda çişim yok
aman yaa sizde meraktan öldürün insanı kakuşla ikiniz
yaw yapıcamda çişim yok
iyidir canım geçmişe bakıyodummm
sen nasılsın oruçmusun bugün
allah kabul etsin oruçlarını benimde borçlarım var
kızlar selam...hepinize teşekkür ederim....moral bulmaya çalışıyorum.en çokta eşime üzüldüm.hamileyim dememle artık değilim demem arasında iki gün var.oda zaten sayemde burnundan geldi...
lekem geliyo ara ara...39.günüm bugün.inşallah artık regl olurumda atarım üstümden bu stresi.yoksa zaten yarın yine dra giderim....bu ay deneme yaparmıyım bilmiyorum.o kadar yıprandımki şu üç günde yüzüm gözüm çöktü inanın....
ani sevinç ani üzüntü yaşadım.tüm vucudum aynen dayak yemişim gibi....
kkda konu yok galiba arkalara atılmış..momofa msn adresimi vermiştim ama eklemedi...ona kendimle ilgili soru sorcam dedim.mutlaka ekle beni dedim.ama eklememiş.yada mesajı yollamadılar..bilmiyorum...
neyse en azından şu gülenyüzlü te stlerim var.ama ben bu ay o testleri ne zaman yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok.normal regl gibimi olurum yumurtlamam bu ay olurmu ne zaman yapmaya başlarım...bu konuda bilgim yok.acaba bu ay dinlensemde reglmi oluyum.sonraki ay normal düzenime dönersem o zaman denerim.daha sağlıklı olur heralde.
düşer yine ya.böle gitmez bence
direkt kendi adıma hesap acıp bankaya yatırcam cnm.şuan birikimde yapmaya başladık cok şükür.1000 liram oldu bile 3 ayda Allah bereket versin:sirin:
araba nın modelini yükseltirsek yada ev filan alırsak anca ozaman veririmm
karbonatı şimdi yaptım köpürmedi yaaaa:sim3:
canım benim hoşgeldin iyidir sen nasılsın aman sen kendine dikkat çok geçmiş olsunn
canım benimde kız kardeşim tarsusta okuo anneannemle kalıo anne tarafı tarsuslu
ezel başladınmı denemelere senıde bir hamile bırakabılsek istediğin zamanda cetveli görünce bi hoş oldum ama lısterye baktım yoksuuuunn
arabayı da boşver bi tek ev alınca düşünürsün bodurmayı sen kendine yap yatırımı
can parcam h.g cok gecmiş olsunnn
tuby sende hoşgeldinn emsinn de büyüsün minikk kuzuuu
kakule canım sen kaçıncı gün oldun regl..benim 39.gün hala az leke var başka bişi yok
yumurtlaman ne zaman oldu biliyormusun canım
tuby sende hoşgeldinn emsinn de büyüsün minikk kuzuuu
burda da tipi başladı..seyretmesi güzelde dışarda olanlara Allah yardım etsin
vallah işte kazara bişeyler oldu canparçam sonucu bekliyorum bir hamiş kaldım gibi geliyor bir bişey yok gibi bilmiyorum
cnm ev almaya cesaret edemiyoruz yaa.devamlı niyetleniyoruz aslında ama istediigmiz evler cok pahalı.köşede 30-40 bin paramız olsa hiç düşünmem cekerim kredi alırım ev
ama birden 100 bin lira kredi cekmeyi dötümüz yemiyor:dertli:
Dün ve gece hep kustu yavrum. Bugünde ateşi var. 38,5 çıkıyor. Şurup veriyorum. İnşallah düzelir bir an önce. Hasta olunca birde huysuz oluyorlar ve çok zorluyorlar beni.
Dün ve gece hep kustu yavrum. Bugünde ateşi var. 38,5 çıkıyor. Şurup veriyorum. İnşallah düzelir bir an önce. Hasta olunca birde huysuz oluyorlar ve çok zorluyorlar beni.