OP
asidemet
Misafir
- #5.621
eloşşşş canım nasılsın bu ay kesin deneyeceğim günlerde şaşma olmaz değilmi bitanem
ys:
ys:
ys:
Ben anlamadım bu açıklamadan birşey ya
son adet tarihini yaz sanada yapayım
gecmiş olsun üşütmüş galiba
hoşgeldinn meltemm.kac gün kalcaksın türkiyede
millet yazın gelir sen niye kışın geldin yaw.
Ee denemeyi nasıl yapcan orda???
rengınkızalr sabahdır kar beklıyo ama yok sogugu cok ya bugun yuruyusede cıkamadım oyuzden ..Elara ankarada kar varmıs heralde haberler gosterıyodu cnm
elara nasılsın cnm gorusemedık bugun hıc sende benım gıbı ısler pesındemıydınkızlar ınanmazssınız ama ha sımdı bıtırdım utuyu yaptım kucuk cadım ustunu ıslatmıs komle soydum yıkadım sımdı yatırdım artık koca bı oh dıyom valla
aynen sorma sabaha kar doldursada okullar tatıl olsada kar oynasak deyıp yattılar vallahiç sorma bernil benimkiler kar duasındabi ümit bekliyolar tatil olurmu die canım çok soğuk ya çıkma hava düzelene kadar yürüyüşe artık ısınır zaten yavaştan,karda geçerse ılır inş,
oh hadi geçmiş olsun bitirmişsin ütüyü bernil,ne güzel ,zaten en olmadık zamanlarda böyle yaparlar cadılar,oh mışıl mışıl uyur
kız sorma ya valla hemen gıydırdım sacını kurrutum ablasınınyanına gırdı daha 5 dk olmadan uyudu bıde cok aglıyo banyoda zaten yoruldu
neyse kızlar ben cıktım uzanacam az bıraz dınleneyım sabah gorusuruz ıns
26 ekimmm son adet tarihim
elara nasılsın cnm gorusemedık bugun hıc sende benım gıbı ısler pesındemıydınkızlar ınanmazssınız ama ha sımdı bıtırdım utuyu yaptım kucuk cadım ustunu ıslatmıs komle soydum yıkadım sımdı yatırdım artık koca bı oh dıyom valla