sagol cnm kıyamam ya tuh solemeseydım hamıslerde olabılır dıye kuzum hakkını helal et
valla bernil ben yaptığım yemekleri söylemeyi çok severim
sagol cnm kıyamam ya tuh solemeseydım hamıslerde olabılır dıye kuzum hakkını helal et
amın cnm amın hepımızın ıns umut okudunmu dogru sole :acep:
selammm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:zuzu:
hoşgeldin hürrem nasılsın şehzaden nasıl
hürrem görüşürüz canım yemeğe gidiyorum
kızlar selam...moralmen çok kötü olduğum için ancak girebildim....
bhcgem düşmüş...kimyasal gebelik yani...
iki güne regl olursun dedi.dr..
kafam allak bullak...çok üzgünüm....
dr en azından tüplerden biri kesin açık üzülme.reglini ol gel 6.gün bakalım dedi...iki güne olmazsan tekrar gel dedi.yine kan vercem.ama neye yarar 20li bişi çıkmış...kağıdı elime alınca 200 gördüm sanki birden.biranda suratım kıpkırmızı olmuştu sevinçten.
bi senedir uğraşılarım sonucu koskoca bi hiçle başbaşa kaldım:uzgun:..kendinize ii bakın arkadaşlar....kendime gelince uğrarım.....:sinifsinif::uzgun:
dr en azından tüplerden biri kesin açık üzülme.reglini ol gel 6.gün bakalım dedi...iki güne olmazsan tekrar gel dedi.yine kan vercem.ama neye yarar 20li bişi çıkmış...kağıdı elime alınca 200 gördüm sanki birden.biranda suratım kıpkırmızı olmuştu sevinçten.
bi senedir uğraşılarım sonucu koskoca bi hiçle başbaşa kaldım:uzgun:..kendinize ii bakın arkadaşlar....kendime gelince uğrarım.....:sinifsinif::uzgun:
cnm ılk gun heralde orucun yat dınlen bol bol ALLAH KABUL ETSIN CNM
hayırdır noldu hasta mısın?
allah kabul etsin canım dinlen uyu zaman geçsin
canım yorma kendini ya yat biraz bide bu bilgisayar insanın tansiyonunu daha cok düşürüo yat braz hayatm iyi olunca gel