Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Mimoza çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı buymuş demekki.... Rabbim tez zamanda dileğini versin.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
evet canım haklısın cahillik yapmıştım hamile kalınca onu daha iyi anlamaya başladımm bu arada iyi oldunmu nasılsın

Evet arkadaşım ben iyiyim. Ancak şimdide minik kızım hasta. Sürekli kusuyor ve hiç hali yok. Ne oldu birden bire çocuğa anlamadım. Acaba yediği balıkmı ağır geldi diye düşünüyorum.
Benim kaynanada bana çok yaptı ancak ben büyüklük yaptım. Boşver değmez güzelim...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
evet arkadaşım ben iyiyim. Ancak şimdide minik kızım hasta. Sürekli kusuyor ve hiç hali yok. Ne oldu birden bire çocuğa anlamadım. Acaba yediği balıkmı ağır geldi diye düşünüyorum.
Benim kaynanada bana çok yaptı ancak ben büyüklük yaptım. Boşver değmez güzelim...

gecmiş olsun canım yanında yakın zamansa süt ürünümü yedi acaba hafife alma balık olaylarndan snra kusmayı cnm ilerlerse dktra götr

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
gecmiş olsun canım yanında yakın zamansa süt ürünümü yedi acaba hafife alma balık olaylarndan snra kusmayı cnm ilerlerse dktra götr

Canım bnim bebenin midesi hassas o yüzden ağır geliyor sanırım. Onun yediklerini bizde yedik çünkü. Süt ürünü yemedi arkadaşım. Allah onları hasta etmesin ben hasta olayım derim hep...Sende anlayacaksın yakında:)

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Boncuk canım hakkında hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz inş.
Mimoza üzüldüm canım tez zamanda Allah kucağına almayı nasip etsin inş. gönlündekini

OP
B

breeze

Misafir
kızlarrrr nasılsınızz...ben türkiye ye geldim.2 gündür giremiyorum nete..:(
hep aklımdasınız...çok özledim valla muhabbeti..
ablamın wınn internet var ama oda çok problemli pek giremiyorum ve inanılmaz yavaş..çok sinir..
biraz geçmişi okuyım barii....

OP
B

breeze

Misafir
kızlar selam...moralmen çok kötü olduğum için ancak girebildim....
bhcgem düşmüş...kimyasal gebelik yani...
iki güne regl olursun dedi.dr..
kafam allak bullak...çok üzgünüm....
dr en azından tüplerden biri kesin açık üzülme.reglini ol gel 6.gün bakalım dedi...iki güne olmazsan tekrar gel dedi.yine kan vercem.ama neye yarar 20li bişi çıkmış...kağıdı elime alınca 200 gördüm sanki birden.biranda suratım kıpkırmızı olmuştu sevinçten.
bi senedir uğraşılarım sonucu koskoca bi hiçle başbaşa kaldım:uzgun:..kendinize ii bakın arkadaşlar....kendime gelince uğrarım.....:sinifsinif::uzgun:

cnm yaa çok üzüldüm..Hakkında hayırlısı olsun işallah..Allah'ım en doğrusunu bilir..Hersey kader kısmet canım...Geçmiş olsunn..

OP
E

Elara

Misafir
elara koltukların hayırlı olsun güle güle kullan..ben koltuk üzerinde örtüyü sevmem ama kızım sağolsun resim yapıyo koltuk üzerlerine..küçük çocuğu olanlara şart galiba..
tşkelr cnm.bende sevmem ama kızım mecbur bıraktıı

elara senden bir şey rica edebilir miyim.ben cetvel yapmayı bilmiyom yapabilirsen sevebilirim...şimdiden taşekkürler...son adet 28 kasım..

cnm şimdilik hamile kadın resimi koydumm
bebegin cinsiyeti belli olunca degişirzz cetveli
ama begenmezsen bebişte koyabilirizzz

linki kopy yap
imza düzenlee ye gir
boş sayfanın üstünda sag alt 8.sıradaki simgeye tıkla
http yazısını sil linki yapıştır.kaydet

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bu cetvel ne işe yarıo anlamadım ben hamileyim haMİLE CETVELİDE VARMI WARSA ELERA BANADA YAPARMISIN

son adet tarihini yaz sanada yapayım

Evet arkadaşım ben iyiyim. Ancak şimdide minik kızım hasta. Sürekli kusuyor ve hiç hali yok. Ne oldu birden bire çocuğa anlamadım. Acaba yediği balıkmı ağır geldi diye düşünüyorum.

gecmiş olsun üşütmüş galiba

kızlarrrr nasılsınızz...ben türkiye ye geldim.2 gündür giremiyorum nete..:(
hep aklımdasınız...çok özledim valla muhabbeti..
ablamın wınn internet var ama oda çok problemli pek giremiyorum ve inanılmaz yavaş..çok sinir..
biraz geçmişi okuyım barii....

hoşgeldinn meltemm.kac gün kalcaksın türkiyede
millet yazın gelir sen niye kışın geldin yaw.
ee denemeyi nasıl yapcan orda???

OP
A

asidemet

Misafir
iyi akşamlar:sirin::sirin::sirin: bayanlar mimoza üzüldüm canım senin adına hakkında hayırlısı böyleymiş demmekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar