Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hoşgeldin hürrem nasılsın şehzaden nasıl

h.b. canım valla şehzademde iyi teyzesiiiiii ya mutluyum artık hareketlerini hissedebiliyorum ama kızlar ultrasonda gördük maşşalahı var ayakları sürekli petal cevirio hiç durmuo maşşalahhh ya ilk cocuk olduğundan mı ne kız istiodum ama şehzademn hareketleini hissetikce mutluluktan ağlıyasım gelio eee sizler naptınız ya mimoza kimyasal gebelik dio hamile değilmş gaaliba şaşırdım ama kmyasal gebelik nedemek dış gebelik gibi bişi galiba ben bilmiyorumda üzüldüm yemn ederm ya ....

OP
E

Elara

Misafir
kızlar selam...moralmen çok kötü olduğum için ancak girebildim....
bhcgem düşmüş...kimyasal gebelik yani...
iki güne regl olursun dedi.dr..
kafam allak bullak...çok üzgünüm....
dr en azından tüplerden biri kesin açık üzülme.reglini ol gel 6.gün bakalım dedi...iki güne olmazsan tekrar gel dedi.yine kan vercem.ama neye yarar 20li bişi çıkmış...kağıdı elime alınca 200 gördüm sanki birden.biranda suratım kıpkırmızı olmuştu sevinçten.
bi senedir uğraşılarım sonucu koskoca bi hiçle başbaşa kaldım:uzgun:..kendinize ii bakın arkadaşlar....kendime gelince uğrarım.....:sinifsinif::uzgun:

cnm gecmiş olsunn
ama üzülme lütfenn doktorun da dedigi gibi tüplerinde sorun yokmuş bakk
en kısa zamanda hamiş kalcaksın cnm inşallahh

bak kakule gecen ay kimyasal gebelik yaşadıı bu ay yine ümitli,hamişlik haberini heran alabilirizz inş

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yine geldim,sofram hazır eşim marketten gelince otururuz.nasılsınız? elara,gurbet güzeli nasılsınız?

Tepki
50
dr en azından tüplerden biri kesin açık üzülme.reglini ol gel 6.gün bakalım dedi...iki güne olmazsan tekrar gel dedi.yine kan vercem.ama neye yarar 20li bişi çıkmış...kağıdı elime alınca 200 gördüm sanki birden.biranda suratım kıpkırmızı olmuştu sevinçten.
bi senedir uğraşılarım sonucu koskoca bi hiçle başbaşa kaldım:uzgun:..kendinize ii bakın arkadaşlar....kendime gelince uğrarım.....:sinifsinif::uzgun:

mimoza üzme kendini bebiş gelecektir.zamanını bekliyo..bende 13. deneme de tutturdum.ve ben bu hamileliğimde çok çektim 2 ay yerlerde süründürdü hamilelik beni..lekelenmelerim oldu...psikolojim bozulmuştu...Allah her şeyin hayırlısını versin.en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah..

Tepki
50
elara koltukların hayırlı olsun güle güle kullan..ben koltuk üzerinde örtüyü sevmem ama kızım sağolsun resim yapıyo koltuk üzerlerine..küçük çocuğu olanlara şart galiba..

Tepki
50
elara senden bir şey rica edebilir miyim.ben cetvel yapmayı bilmiyom yapabilirsen sevebilirim...şimdiden taşekkürler...son adet 28 kasım..

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar bu cetvel ne işe yarıo anlamadım ben hamileyim haMİLE CETVELİDE VARMI WARSA ELERA BANADA YAPARMISIN

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun. Biliyorsun bu durumu birçok kadın yaşıyor hatta farkında bile olmuyor. Önümüzdeki aylarda inşallah tekrar hamile kalırsın moralini bozmamaya çalış.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Gürcü madem kadıncağız büyüklük yapmış sende evlatlık yap canım. 3 günlük dünyada kırmaya kırılmaya değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar