Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
eloşşşş canım nasılsın bu ay kesin deneyeceğim günlerde şaşma olmaz değilmi bitanem:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
mımozacım cnm cok gecmıs olsun ya rabbım tez zamanda gonlundekını nasıp etsın ıns...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara nasılsın cnm gorusemedık bugun hıc sende benım gıbı ısler pesındemıydın:( kızlar ınanmazssınız ama ha sımdı bıtırdım utuyu yaptım kucuk cadım ustunu ıslatmıs komle soydum yıkadım sımdı yatırdım artık koca bı oh dıyom valla

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengınkızalr sabahdır kar beklıyo ama yok sogugu cok ya bugun yuruyusede cıkamadım oyuzden ..Elara ankarada kar varmıs heralde haberler gosterıyodu cnm

OP
A

asidemet

Misafir
ewet ankarada kar var soğuk ama daha yerler tam tutmadı offfffff offfffff biraz yağsada kaysakkk

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengınkızalr sabahdır kar beklıyo ama yok sogugu cok ya bugun yuruyusede cıkamadım oyuzden ..Elara ankarada kar varmıs heralde haberler gosterıyodu cnm

hiç sorma bernil benimkiler kar duasında:cokkomik:bi ümit bekliyolar tatil olurmu die canım çok soğuk ya çıkma hava düzelene kadar yürüyüşe artık ısınır zaten yavaştan,karda geçerse ılır inş,

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elara nasılsın cnm gorusemedık bugun hıc sende benım gıbı ısler pesındemıydın:( kızlar ınanmazssınız ama ha sımdı bıtırdım utuyu yaptım kucuk cadım ustunu ıslatmıs komle soydum yıkadım sımdı yatırdım artık koca bı oh dıyom valla

oh hadi geçmiş olsun bitirmişsin ütüyü bernil,ne güzel ,zaten en olmadık zamanlarda böyle yaparlar cadılar,oh mışıl mışıl uyur

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hiç sorma bernil benimkiler kar duasında:cokkomik:bi ümit bekliyolar tatil olurmu die canım çok soğuk ya çıkma hava düzelene kadar yürüyüşe artık ısınır zaten yavaştan,karda geçerse ılır inş,
aynen sorma sabaha kar doldursada okullar tatıl olsada kar oynasak deyıp yattılar valla:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
oh hadi geçmiş olsun bitirmişsin ütüyü bernil,ne güzel ,zaten en olmadık zamanlarda böyle yaparlar cadılar,oh mışıl mışıl uyur

kız sorma ya valla hemen gıydırdım sacını kurrutum ablasınınyanına gırdı daha 5 dk olmadan uyudu bıde cok aglıyo banyoda zaten yoruldu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar ben cıktım uzanacam az bıraz dınleneyım sabah gorusuruz ıns

OP
E

Elara

Misafir
YAPRAKKK cnm senin cetvelleride yaptım cnm.begenmedigin yeri söle degiştireyim

linki kopy yap
profilim, imza düzenleden boş sayfanın üstünde sag al sagdan 8.simgeye tıkla.
http yazsını sil linki yapıştır

bu linki kopy yap
tekrar üstteki simgeye tıkla http yi sil bu linki yapıştır

Yine aynı şekilde yaparakk bu linki yapıştırcann

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız sorma ya valla hemen gıydırdım sacını kurrutum ablasınınyanına gırdı daha 5 dk olmadan uyudu bıde cok aglıyo banyoda zaten yoruldu

ay canım ya çok yorulmuştur,benimki çoksever banyoyu çok eğlenir banyoda yazın hele ortancayla beraber girip oynıyolar suda yarım saat falan sona banyolarını yaptırııp çıkarıyorum bayılıyo,çok seviyo

OP
B

breeze

Misafir
hoşgeldinn meltemm.kac gün kalcaksın türkiyede
millet yazın gelir sen niye kışın geldin yaw.
ee denemeyi nasıl yapcan orda???[/QUOTE]

cnm hb..benim oturumum daha çıkmadığı için 3 ayda 1 giriş çıkış yapmak zorundayım cnm o yüzden sık gidip geliyorum ben canım...pazar öglen dönüyorum canımm..
zaten regliyim şuan dükkan kapalı:eek:ky::eek:ky::eek:ky:
temel atma töreni 21 mart canımmm:sila::sila:
canım ovülasyon testi gelmiş..termometreyide aldım..yarın ph ölçer alcam ...diyete devam...:uzgun:
bu arada çarşamba doktora gidicemm..
Elara Dilara Koçak varya hani diyetisyen ona bazı sorular sordurdum..bizim gelinin kankası olur kendisi:) cevapları alınca buraya yazıcam canm..
bu arada folikasite en az 3 ay önce başlamak gerekiyormuş doktorum söylemişti bugun telde bunu...birde çarşamba günü bazı testler yapıcakmış..
hepatit-kızamık vs gibi mikrobik birşey var mı diye..bir sürü test:böö:

OP
E

Elara

Misafir
26 ekimmm son adet tarihim
bu linki kopy yap aşahıda kızlara anlattıgım gibi yapıştır imzana

iyiym cnm sagol.bende aynen bugün iş güc yaptımm
ben bu sıra banyo yaptırmıyorum kızımı.havalar cok soguk burda.

OP
B

breeze

Misafir
ya bu WINN internet berbat bir mesaj yazıcam bir saatte yazıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar