OP
gunness
Misafir
- #5.321
.Ezel senin verdiğin bio. sayfasında baktım farklı o . Matematikin sayfasıyla aynı günleri göstermiyo hangisini kullanacaz biz yaa:uzgun:
.Ezel senin verdiğin bio. sayfasında baktım farklı o . Matematikin sayfasıyla aynı günleri göstermiyo hangisini kullanacaz biz yaa:uzgun:
boşver başka üyelik alırsın ben 3. aldım bile
nasıl farklı kız aynı işte
gızz benim koltuklarda cok hantall
hantal koltuk almıcam bidaha dedim gittim yine büyük aldımmm
pazarlık yapcazz ayoll.900 verilirmi bi örtüyee
ben 400 e filan yaptırım diye düşünüyorum
bi yaptırıyım resimleri koyarım hoşunuza giderse yaptırırsınız sizde
senin oturma odanda köşeli koltuk vardı dimii
onlarada aynen bu örtülerden yapılabiliyorrr bu arada
nasıl farklı kız aynı işte
orda pek oturmuyoruz salondayız malesef,kapatiym salonu dedim, benim koca gtti indirimde diye plazma aldı,onun hevesine salondan çıkamadık
bide kadınlara laf ederler indirm görünce dayanamıyo diye,yatağımın yarısı çöktü güya evlenirken iyisinden aldık viscopaketmi ne,belim ağrıyo yatamıyorum,masraf olmasın diiye yatak almadım adam gitti plazma aldı..aferin dedim
gunaydın kızlar
ben ayagımda sanırım son noktadayım dun aksam ıgne vuruldum ona ragmen 1de basladı agırmaya ve ınanırmısınız saatlerce bagırdım agladım esımle beraber oda benle agladı yanı resmen kendımı paraladım yerlerde tepındım ıns bebegıme bırsey olmamıstır cunku karnımın ustunede yatıp cırpındım caresızlık ıste sabah 7 ye kadar uyumadık dolandık bagırdım durdum sonra annemlrı aradık annem geldı
ablam benı bu dra goturuyor aradık aksam 5 e randovu verdıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
umarım artık acılarım son bulur rabbım kımseye boyle bırsey vermesın felc gecırmekten korktum bı ara ayagımı hıssetmedım uzerıne basamadım yoktu ayagım sankı meger kendımı sıkmısım kaslar sıkısmıs off nekadar anlatsam bos gıbı gelıyor acı manyagı oldum ıns bu dr bana derman olur once Allahımdan sonra Drdan
gunaydın kızlar
ben ayagımda sanırım son noktadayım dun aksam ıgne vuruldum ona ragmen 1de basladı agırmaya ve ınanırmısınız saatlerce bagırdım agladım esımle beraber oda benle agladı yanı resmen kendımı paraladım yerlerde tepındım ıns bebegıme bırsey olmamıstır cunku karnımın ustunede yatıp cırpındım caresızlık ıste sabah 7 ye kadar uyumadık dolandık bagırdım durdum sonra annemlrı aradık annem geldı
ablam benı bu dra goturuyor aradık aksam 5 e randovu verdıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
umarım artık acılarım son bulur rabbım kımseye boyle bırsey vermesın felc gecırmekten korktum bı ara ayagımı hıssetmedım uzerıne basamadım yoktu ayagım sankı meger kendımı sıkmısım kaslar sıkısmıs off nekadar anlatsam bos gıbı gelıyor acı manyagı oldum ıns bu dr bana derman olur once Allahımdan sonra Drdan
çok sağol cnm benımkıelrde genıs allahtan sadece mınderler de kumas gıdece 2 sı 3 lü koltuk 2 tane berjer ama şimdıkı aklım olsa resımdekı berjerlerı alırdım benımkıler daha büyük zor oluyoo
yatagıda göçerttiniz yani.nasıl becerdinizzz bunu
güle güle kullanın plazmayıda cnm.
gunaydın kızlar
saqolun kızlar qerqınım korkuyorum :dertli::dertli::dertli:
gunaydın kızlar
cnm doktoru kim tavsiye etti?
emar da cekilcek artık dimi.
cnm cerrahpasada bas hekım bıze bu dru tavsıye ettı dunyada bır numara bu adam bu bılım dalında dedı.emar cekılecekmı bılmıyorum dr ne derse o olucak artık belkı dıyoruz emar cekılmeden bırseyler dıyebılır baska sekılde bakar eder okadar uzmansa eger umudumuz o oda olmazsa emar:dertli: