Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
.Ezel senin verdiğin bio. sayfasında baktım farklı o . Matematikin sayfasıyla aynı günleri göstermiyo hangisini kullanacaz biz yaa:uzgun:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
gızz benim koltuklarda cok hantall
hantal koltuk almıcam bidaha dedim gittim yine büyük aldımmm
pazarlık yapcazz ayoll.900 verilirmi bi örtüyee
ben 400 e filan yaptırım diye düşünüyorum
bi yaptırıyım resimleri koyarım hoşunuza giderse yaptırırsınız sizde
senin oturma odanda köşeli koltuk vardı dimii
onlarada aynen bu örtülerden yapılabiliyorrr bu arada

orda pek oturmuyoruz salondayız malesef,kapatiym salonu dedim, benim koca gtti indirimde diye plazma aldı,onun hevesine salondan çıkamadık:)
bide kadınlara laf ederler indirm görünce dayanamıyo diye,yatağımın yarısı çöktü güya evlenirken iyisinden aldık viscopaketmi ne,belim ağrıyo yatamıyorum,masraf olmasın diiye yatak almadım adam gitti plazma aldı..aferin dedim

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
gunaydın kızlar
ben ayagımda sanırım son noktadayım dun aksam ıgne vuruldum ona ragmen 1de basladı agırmaya ve ınanırmısınız saatlerce bagırdım agladım esımle beraber oda benle agladı yanı resmen kendımı paraladım yerlerde tepındım ıns bebegıme bırsey olmamıstır cunku karnımın ustunede yatıp cırpındım caresızlık ıste sabah 7 ye kadar uyumadık dolandık bagırdım durdum sonra annemlrı aradık annem geldı
ablam benı bu dra goturuyor aradık aksam 5 e randovu verdı

umarım artık acılarım son bulur rabbım kımseye boyle bırsey vermesın felc gecırmekten korktum bı ara ayagımı hıssetmedım uzerıne basamadım yoktu ayagım sankı meger kendımı sıkmısım kaslar sıkısmıs off nekadar anlatsam bos gıbı gelıyor acı manyagı oldum ıns bu dr bana derman olur once Allahımdan sonra Drdan

OP
E

Elara

Misafir
orda pek oturmuyoruz salondayız malesef,kapatiym salonu dedim, benim koca gtti indirimde diye plazma aldı,onun hevesine salondan çıkamadık:)
bide kadınlara laf ederler indirm görünce dayanamıyo diye,yatağımın yarısı çöktü güya evlenirken iyisinden aldık viscopaketmi ne,belim ağrıyo yatamıyorum,masraf olmasın diiye yatak almadım adam gitti plazma aldı..aferin dedim

yatagıda göçerttiniz yani.nasıl becerdinizzz bunu:hihi:
güle güle kullanın plazmayıda cnm.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
biz koltukları alırken okadar dolaştık en sonnda gidip en ağır en hantal mobilyaları aldık,eni 1 metre salondakileirn, mobilyacıda anlamıyo insan evde küçüktü ozaman zor sığmıştı,burda iyi ama değişiklik istesem zor oluyo yerinden kalkmıyo

OP
E

Elara

Misafir
gunaydın kızlar
ben ayagımda sanırım son noktadayım dun aksam ıgne vuruldum ona ragmen 1de basladı agırmaya ve ınanırmısınız saatlerce bagırdım agladım esımle beraber oda benle agladı yanı resmen kendımı paraladım yerlerde tepındım ıns bebegıme bırsey olmamıstır cunku karnımın ustunede yatıp cırpındım caresızlık ıste sabah 7 ye kadar uyumadık dolandık bagırdım durdum sonra annemlrı aradık annem geldı

umarım artık acılarım son bulur rabbım kımseye boyle bırsey vermesın felc gecırmekten korktum bı ara ayagımı hıssetmedım uzerıne basamadım yoktu ayagım sankı meger kendımı sıkmısım kaslar sıkısmıs off nekadar anlatsam bos gıbı gelıyor acı manyagı oldum ıns bu dr bana derman olur once Allahımdan sonra Drdan
:((((((((ofss Allah şifa versin demekten başak bişi gelmiyor elimizdenn
inşallah bu doktor iyi gelir sana ve bebeginee
haberlerini bekliyoruz cnm,dua etcezz senin içinn
Allah yardımcın olsun

OP
G

gunness

Misafir
gunaydın kızlar

Allahım bütün dualarım seninle inş. tez zamanda şifanı bulursun ,seni okurken gözlerim doluya Allah sana güç versin geçmiş olsun

OP
E

Elara

Misafir
çok sağol cnm benımkıelrde genıs allahtan sadece mınderler de kumas gıdece 2 sı 3 lü koltuk 2 tane berjer ama şimdıkı aklım olsa resımdekı berjerlerı alırdım benımkıler daha büyük zor oluyoo

güle güle kullan cnm cok güzeller

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
yatagıda göçerttiniz yani.nasıl becerdinizzz bunu:hihi:
güle güle kullanın plazmayıda cnm.

sağol canım..
vala nası becerdik hiç bilmiyorum kız, hani elini basınca izi kalıyo vücut şeklini alıyo falan onlardan,gtgide yumuşadı yatak,yanlardan göçtü,duyanda gece gündüz çalışıyoz sanıcak :hihi: alakası yok yanii

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
gunaydın kızlar

Allah yardımcın olsun,şifa versin inşallah,çok üzülüyorum sen böyle acı çekiyosun elden bişey gelmiyo..:(

OP
M

minietek

Misafir
gunaydın kızlar

canımm çook üzülüyorum senın durumunaa inşallahh bu dr güzel bir teşhiz ve tedavi uygularr inşallah sağlıklı güzel haberler verırsın akşamm

allah sana da senı sevenlerede sabır versınn acılarını okumak çok zor çok üzülüyorum yanınd aolup görenlerde çok acı öekiyo eminimm inşallah herkesın üzünü güldürürsün akşamm

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
cnm doktoru kim tavsiye etti?
emar da cekilcek artık dimi.

cnm cerrahpasada bas hekım bıze bu dru tavsıye ettı dunyada bır numara bu adam bu bılım dalında dedı.emar cekılecekmı bılmıyorum dr ne derse o olucak artık belkı dıyoruz emar cekılmeden bırseyler dıyebılır baska sekılde bakar eder okadar uzmansa eger umudumuz o oda olmazsa emar:dertli:

OP
E

Elara

Misafir
o doktorda ileri düzeyde emar makinası vardırr bence.
daha az zarar veren diyimm
emar olmadan bişi yapılacagını sanmıyorum cnm yaa
hayırlısı olsun bakalım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm cerrahpasada bas hekım bıze bu dru tavsıye ettı dunyada bır numara bu adam bu bılım dalında dedı.emar cekılecekmı bılmıyorum dr ne derse o olucak artık belkı dıyoruz emar cekılmeden bırseyler dıyebılır baska sekılde bakar eder okadar uzmansa eger umudumuz o oda olmazsa emar:dertli:

cnm cok gecmıs olsun gene ya ınan okurken tuylerım dıken dıken oldu rabbım en kısa zamanda kurtarsın senı bu hastalıkdan ıns ....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
havada kar var ama kızlar cam sıldım cok yoruldum yemegımı yaptım bı sılmem kaldı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar