bernil ya acaba gerçekten bizim eşlerinmizde x ler fazlamı takviye ve kürler işe yararmı bunu öğrenmenin yolu varmı acaba
ah ah cnm ne bıleyım ya bana hıc y ler yokmus gıbı gelıyo tobe tobeeee
bernil ya acaba gerçekten bizim eşlerinmizde x ler fazlamı takviye ve kürler işe yararmı bunu öğrenmenin yolu varmı acaba
benimde aklıma geliyo stres yorgungunluk benim eşimdede xx leri çoğaltıyo galiba
ben çin takviminede denk getirmeye çalışıyorum çevremde baktığım tüm tanıdıklarımda tuttu
kesinlikle hayır tutmuyo gunness hele 30 yaşında hemen hemen hepsi erkek ya 30 da doğum yapmışlara dikkat ettim hiç alakası yok bende dahil
ah ah cnm ne bıleyım ya bana hıc y ler yokmus gıbı gelıyo tobe tobeeee
slm kızlar nasılsınız
yeni hamileler varmı
benim etraftada tutmuyo dediler hep ,ben de denk getirmeye çalışacam oooff ya yok bio yok çin yok yum.günü ne zaman yapaca ki illa birinden biri tutmuyo :cikolata:
doğum yaptığın yaşa değil hamile kaldığın yaşa ev aya bakıcan sen baksana bi kızlara tutuyo mu diye
bende yemek yedim geldim canım
yok ben başka türk bir siteden bakıyorumda Elarada ne çıkıyor sonuç onu merak ettim
benim etraftada tutmuyo dediler hep ,ben de denk getirmeye çalışacam oooff ya yok bio yok çin yok yum.günü ne zaman yapaca ki illa birinden biri tutmuyo :cikolata:
doğum yaptığın yaşa değil hamile kaldığın yaşa ev aya bakıcan sen baksana bi kızlara tutuyo mu diye
kızlar yeni resim ekledim bakmak isteyen varmı arkadaşlık yollim bakın
kızlar ben geldimmmm nasılsınız şekerlerrrr
kızlar ben geldimmmm nasılsınız şekerlerrrr
slm kızlar nasılsınız
yeni hamileler varmı
off ne yapcaz umut işlerimi bıraktıracaz adamlara
Ezel senin baktığında renkler değişik de mi duygusalla fizikselin
gurcu cnm allah esıne e ogluna bagıslasında yalnız cok seksı pozlar vermıssın yhu