Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar yeni resim ekledim bakmak isteyen varmı arkadaşlık yollim bakın

OP
G

gunness

Misafir
ben çin takviminede denk getirmeye çalışıyorum çevremde baktığım tüm tanıdıklarımda tuttu

benim etraftada tutmuyo dediler hep ,ben de denk getirmeye çalışacam oooff ya yok bio yok çin yok yum.günü ne zaman yapaca ki illa birinden biri tutmuyo :cikolata:

kesinlikle hayır tutmuyo gunness hele 30 yaşında hemen hemen hepsi erkek ya 30 da doğum yapmışlara dikkat ettim hiç alakası yok bende dahil

doğum yaptığın yaşa değil hamile kaldığın yaşa ev aya bakıcan sen baksana bi kızlara tutuyo mu diye:huhuu:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
benim etraftada tutmuyo dediler hep ,ben de denk getirmeye çalışacam oooff ya yok bio yok çin yok yum.günü ne zaman yapaca ki illa birinden biri tutmuyo :cikolata:

doğum yaptığın yaşa değil hamile kaldığın yaşa ev aya bakıcan sen baksana bi kızlara tutuyo mu diye:huhuu:

ewet cnm bılıyom hamıs kaldıgın aya bakıyon ama malesef

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

evet canım öyle yapıyorum ama tutmuyo biri tutuyo sanırım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gurcu cnm allah esıne e ogluna bagıslasında yalnız cok seksı pozlar vermıssın yhu :cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar