havada kar var ama kızlar cam sıldım cok yoruldum yemegımı yaptım bı sılmem kaldı ya
canım bende geldim süpürüp sildim annem aradı bende bi bakim dedim
havada kar var ama kızlar cam sıldım cok yoruldum yemegımı yaptım bı sılmem kaldı ya
canım ya allah yardımcın olsun çok fena ya ok üzüldüm inanki okurken bu aşamaya gelmesi çok kötü gerçekten senin mr çektirmen artık farz olmuş canım,daha hamileliğin başındasın çözüme ulaşman gerek rabbim sana çok çok kolay kapılar açsın inş.sen rahat edesinki bebeğinde rahat etsingunaydın kızlar
ben ayagımda sanırım son noktadayım dun aksam ıgne vuruldum ona ragmen 1de basladı agırmaya ve ınanırmısınız saatlerce bagırdım agladım esımle beraber oda benle agladı yanı resmen kendımı paraladım yerlerde tepındım ıns bebegıme bırsey olmamıstır cunku karnımın ustunede yatıp cırpındım caresızlık ıste sabah 7 ye kadar uyumadık dolandık bagırdım durdum sonra annemlrı aradık annem geldı
ablam benı bu dra goturuyor aradık aksam 5 e randovu verdıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
umarım artık acılarım son bulur rabbım kımseye boyle bırsey vermesın felc gecırmekten korktum bı ara ayagımı hıssetmedım uzerıne basamadım yoktu ayagım sankı meger kendımı sıkmısım kaslar sıkısmıs off nekadar anlatsam bos gıbı gelıyor acı manyagı oldum ıns bu dr bana derman olur once Allahımdan sonra Drdan
tşkler cnm.daha iyisi sizlerin olsunnn
ne dosyasıı???
o sayfaa ileri gitcene silinmekten dolayıı geriye gidiyor.bizim gitmemiz o sayfaya yan etki yaptıı
canım kimi öyle bir şey var diyor kimisi yok diyor sen yasmin kullandıktan ne kadar sonra hamiş kalmıştın_?
haklısın cnm.pembe secmemin nedeni halıma uygunlugundan dolayıı
bu halım daha cok yeni.3 yıllık
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/20976_261804379395_826429395_3082324_977830_n.jpg
elecon pamad tan mı bahsediyorusn cnm???
yüzünede sürdünmü? senin kulagının arkasındaydı egzama dimi.
kolay gelsinnn cnm[/QUOTE]
evet elera süper bi şeymiş ya bir kere sürdüm bi kaç saat sonra yumuşadı daha sonrada kabuklar yumuşacık kayboldu normalde kuruyup dökülüyodu yüzüme sürmedim canım kulağımın arkasına sürdüm
çin takvimine ne diyosunuz ya tutuyomu ki
çin takvimine ne diyosunuz ya tutuyomu ki
ay cnm karı dedım söle guzel guzel seredelım dıye sıldım vallaşimdimi sildin keşke bekleseydin çok yağmur yağar bu aralar
cnm ewet onunda kızı olmus ama takvıye kullandıgını sanmıyom onlar hem yum gunuyle oynamıslar tutsun dıye takvımlerı oyuzden cogunun orda kızı olmus sımdı o heralde bır tane daha dusunuyo buyumus kızıallak bullak yapmışlar orayı kırpa kırpa kuşa dönmüş elera süper kadınlarda gülnisanında 3. kızı olmuş o yum takibi klomen falan kullanmış takviyede kullanmışmı inan düşüp bayılırım şimdi kullandıysa herşeyi yapmış oda karbonat denemiş ve kızı olmuş
umuuuttt kız napıyosun sesin çıkmıyor
kız yoksa bıolardamı degıstıElara bana senin baktığın biortimde bakarmısın 27 şubat nötr mü sendekinde erkek günü mü_?
31.08.1986 benim doğum tarihim
kesinlikle hayır tutmuyo gunness hele 30 yaşında hemen hemen hepsi erkek ya 30 da doğum yapmışlara dikkat ettim hiç alakası yok bende dahil
yemekteydim yeni geldim canım geçmişi okuyodum
sen napıyonnn
kız yoksa bıolardamı degıstı
bende yemek yedim geldim canım
yok ben başka türk bir siteden bakıyorumda Elarada ne çıkıyor sonuç onu merak ettim
ay cnm karı dedım söle guzel guzel seredelım dıye sıldım valla
cnm ewet onunda kızı olmus ama takvıye kullandıgını sanmıyom onlar hem yum gunuyle oynamıslar tutsun dıye takvımlerı oyuzden cogunun orda kızı olmus sımdı o heralde bır tane daha dusunuyo buyumus kızı
bernil ya acaba gerçekten bizim eşlerinmizde x ler fazlamı takviye ve kürler işe yararmı bunu öğrenmenin yolu varmı acaba