Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gunaydın kızlar
ben ayagımda sanırım son noktadayım dun aksam ıgne vuruldum ona ragmen 1de basladı agırmaya ve ınanırmısınız saatlerce bagırdım agladım esımle beraber oda benle agladı yanı resmen kendımı paraladım yerlerde tepındım ıns bebegıme bırsey olmamıstır cunku karnımın ustunede yatıp cırpındım caresızlık ıste sabah 7 ye kadar uyumadık dolandık bagırdım durdum sonra annemlrı aradık annem geldı
ablam benı bu dra goturuyor aradık aksam 5 e randovu verdı

umarım artık acılarım son bulur rabbım kımseye boyle bırsey vermesın felc gecırmekten korktum bı ara ayagımı hıssetmedım uzerıne basamadım yoktu ayagım sankı meger kendımı sıkmısım kaslar sıkısmıs off nekadar anlatsam bos gıbı gelıyor acı manyagı oldum ıns bu dr bana derman olur once Allahımdan sonra Drdan
canım ya allah yardımcın olsun çok fena ya ok üzüldüm inanki okurken bu aşamaya gelmesi çok kötü gerçekten senin mr çektirmen artık farz olmuş canım,daha hamileliğin başındasın çözüme ulaşman gerek rabbim sana çok çok kolay kapılar açsın inş.sen rahat edesinki bebeğinde rahat etsin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tşkler cnm.daha iyisi sizlerin olsunnn

ne dosyasıı???
o sayfaa ileri gitcene silinmekten dolayıı geriye gidiyor.bizim gitmemiz o sayfaya yan etki yaptıı:hihi:

allak bullak yapmışlar orayı kırpa kırpa kuşa dönmüş elera süper kadınlarda gülnisanında 3. kızı olmuş o yum takibi klomen falan kullanmış takviyede kullanmışmı inan düşüp bayılırım şimdi kullandıysa herşeyi yapmış oda karbonat denemiş ve kızı olmuş

OP
E

_eZeL_

Misafir
boncuk canım inşaallah bu doktor faydalı olur şşifa bulmana o vesile olur

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
haklısın cnm.pembe secmemin nedeni halıma uygunlugundan dolayıı
bu halım daha cok yeni.3 yıllık

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/20976_261804379395_826429395_3082324_977830_n.jpg

elecon pamad tan mı bahsediyorusn cnm???
yüzünede sürdünmü? senin kulagının arkasındaydı egzama dimi.

kolay gelsinnn cnm[/QUOTE]

evet elera süper bi şeymiş ya bir kere sürdüm bi kaç saat sonra yumuşadı daha sonrada kabuklar yumuşacık kayboldu normalde kuruyup dökülüyodu yüzüme sürmedim canım kulağımın arkasına sürdüm

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara bana senin baktığın biortimde bakarmısın 27 şubat nötr mü sendekinde erkek günü mü_?

31.08.1986 benim doğum tarihim

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
şimdimi sildin keşke bekleseydin çok yağmur yağar bu aralar
ay cnm karı dedım söle guzel guzel seredelım dıye sıldım valla:hihi::hihi::hihi:

allak bullak yapmışlar orayı kırpa kırpa kuşa dönmüş elera süper kadınlarda gülnisanında 3. kızı olmuş o yum takibi klomen falan kullanmış takviyede kullanmışmı inan düşüp bayılırım şimdi kullandıysa herşeyi yapmış oda karbonat denemiş ve kızı olmuş
cnm ewet onunda kızı olmus ama takvıye kullandıgını sanmıyom onlar hem yum gunuyle oynamıslar tutsun dıye takvımlerı oyuzden cogunun orda kızı olmus sımdı o heralde bır tane daha dusunuyo buyumus kızı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Boncukcuğummm dualarım seninle inşallah bu dr iyileşmen için vesile olur canım inşallhhh

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Elara bana senin baktığın biortimde bakarmısın 27 şubat nötr mü sendekinde erkek günü mü_?

31.08.1986 benim doğum tarihim
kız yoksa bıolardamı degıstı:hihi::hihi:

kesinlikle hayır tutmuyo gunness hele 30 yaşında hemen hemen hepsi erkek ya 30 da doğum yapmışlara dikkat ettim hiç alakası yok bende dahil

ewet cnm aynen bızım gelın 21 yasında hamıs kaldı cın takvımıne baktım hep kız ama alakası yok oglumuz oldu valla

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ay cnm karı dedım söle guzel guzel seredelım dıye sıldım valla:hihi::hihi::hihi:

cnm ewet onunda kızı olmus ama takvıye kullandıgını sanmıyom onlar hem yum gunuyle oynamıslar tutsun dıye takvımlerı oyuzden cogunun orda kızı olmus sımdı o heralde bır tane daha dusunuyo buyumus kızı

bernil ya acaba gerçekten bizim eşlerinmizde x ler fazlamı takviye ve kürler işe yararmı bunu öğrenmenin yolu varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar