Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evet canım martı es geçicem ama inşallah bu ay hamiş kalmışımdır.hem mmomofun dediği mantıklı geldi hemde marta çok sıkı tutayım dedim diyet işini.belki bio da tatar ne bileyim her ay hamilemiyim diye iş bile yapamıyorum.havam değişsin biraz.
ayy rengin inşallah canım rabbim cümlemize hayırlısından sağlıklı ve gönlümüzdeki evlatları verir.

amin canım inş dualaşalım canım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kakuscum sagol cnm yaptım sayfa dırak 126 ya dustu bole daha ıyı oldu ya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
h.bulduk cnm yıkkadınmı kızları benımde bı o kaldı

yok canım ya bekliyorum gözümde büyüyo biraz daha takılayım öyle dedim kar geliyomuş,ay yağsa şu hava rahatlar soğuk kırılır içim kararıyo artık havadanbernil canım sen şu zayıflama işini durdur canım bide diyetisyenler rejimde hep yoğurt süt peynir tavsiye ediyolar sende nisanda başlıcaksın inş canım diete stoklama bence o kadar kalsiyumu hani zaman az kaldı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar okudum cok guldum sızlede paylasayım .............

Adamın birisinin,

Arabasının lastiği tam tımarhanenin önünde patlar.

...Adam arabayı kenara zor yanaştırır.

Sonraki işlem malum...
Kriko, stepne, bijon anahtarı ve tekeri söker.

Ama söktüğü 4 adet bijon, yuvarlanıp yağmur mazgalına düşer.

Mazgal açılır gibi değil,

Bijonlar görünmüyor bile.

Adam bir sağına bakar, bir soluna bakar,

çaresiz kaldırıma çöker.
Olayı en başından beri tımarhanenin demir parmaklıklı penceresinden izleyen bir deli, seslenir;
- Ula salaaak! Sen ne yapıyorsun orda öyle?
- Sorma birader,lastik patladı ve değiştirirken bijonları mazgala düşürdüm.
- Düşündüğün şeye bak! Diğer lastiklerden birer tane bijon çıkar. Hepsi 3 bijonlu olsun.

Seni, lastikçiye kadar idare eder.

Adam hemern denileni yapar.
Ve akıl hastanesindeki deliye seslenir:
- Senin ne işin var tımarhanede?

Cevap müthiştir....

- Biz burada delilik'ten yatıyoruz kardeşim, salaklık'tan değil...!

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok canım ya bekliyorum gözümde büyüyo biraz daha takılayım öyle dedim kar geliyomuş,ay yağsa şu hava rahatlar soğuk kırılır içim kararıyo artık havadanbernil canım sen şu zayıflama işini durdur canım bide diyetisyenler rejimde hep yoğurt süt peynir tavsiye ediyolar sende nisanda başlıcaksın inş canım diete stoklama bence o kadar kalsiyumu hani zaman az kaldı

bcm sadece sabahları az bı peynır yıyorum sut ve yogut yemıyorum bcm gene dıkkat edıyom yedıklerıme ...ama oyuzden bılmıyom ya zaten 3 ay dıyet yapcam olmada 4 aya cıkarırım ama önce sunlardan bı kurtulmam lazım...karabıberde bılıyon ısvec dıyetı yaptı sonra hamıs kaldı sonuc ortada Rabbım buyuk ya ına olacak

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım yukarıda kısayollar yazıyorya ayarları değiştiri seç orda aşağıda konu gösterim ayarları var her sayfada gösterilecek mesaj ayarı yazıyor normalde senin standart yazıyor ona tıkla her sayfada 40 mesaj gösterilsini seç sonra en altta kaydet çık o kadar canım

aaaaaa süper oldu kakule

sibelg

Üye
Tepki
82
kızlar ticker hazırladım ama buraya nasıl yapıştıracam, yardım ederseniz çok sevinirimmm...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bcm sadece sabahları az bı peynır yıyorum sut ve yogut yemıyorum bcm gene dıkkat edıyom yedıklerıme ...ama oyuzden bılmıyom ya zaten 3 ay dıyet yapcam olmada 4 aya cıkarırım ama önce sunlardan bı kurtulmam lazım...karabıberde bılıyon ısvec dıyetı yaptı sonra hamıs kaldı sonuc ortada Rabbım buyuk ya ına olacak

canım karabiberi bilmiyodum o neler yemiş diette belki potasyum ağırlıklı yemiştir

sibelg

Üye
Tepki
82
evet karabiber diet yapmadı, sadece tek ilişki metodunu uyguladı, evet kızlar yardımmmm, ticker nasıl yapıştırılır?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ısvec dıyetınde sabahları sadece kahve var bıde kahveede asıdık bılıyon ama ıste rabbım buyuk zaten erkek dıyetınde kılo alacaz sorun olmaz ıns

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar ticker hazırladım ama buraya nasıl yapıştıracam, yardım ederseniz çok sevinirimmm...

canım profilimde imzamı düzenle var orda yazı yazılan yerin üstünde sağdan 7 olması gerek resim ekle ikonuna tıkla httt yazanı sil kendi kısayolunu kopyala kaydet çık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar