Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
geldimm geçmişe bi bakıyım süpürgeme binip caduyum ya:kayris: sonra gelirim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
rengin hoşgeldin canım
nam nammm umutttt valla sabah çay içmedim canım çekti.

bak yumurta sarısı artı siyah çay kız diyetinde var bol asitikler gel gel en önce epokhe ile sen gel tam sizlik...Bol peynirli poaça da yaptım sıcak sıcak yersiniz...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elera canım oturma gurubun hayırlı olsun iyi günlerde kullan inş

Ben de aynı dileklerde bulunuyorum Elaracım,Allah huzur içinde ağız tadıyla eşin,kızın ve oğluşunla kahkahalarla oturmanı keyif yapmanı nasib etsin oturma grubunda işallah.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
merhaba hanımlar, bu konuyu ilk açıldığından beri takip ediyorum. eski siteye ne kadar üye olmayı denedimse olmadı, buraya kısmetmiş... bu sabah sizi arayayım dedim ilk denemede buldum :kayris: benimde canımdan çok sevdiğim küçük bir prensesim var, ikinciyi 1 yıl sonra düşünüyorum. paylaşımlarınız çok güzel benimde uygulamayı düşündüklerim var. inşallah herkes istediğine kavuşur...

İnşallah Allahın izniyle olur kalbindeki minik yavrun. Allah yavrunu bağışlasın...

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slm kizla havalr isinmayami basladi ne eimi temizlyeim yemegimi yapayimmm gidem gezmeyeee öpt hapiniziiii byyyy:huhuu:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kusura bakmayın kızlar okumaya bılıyorum ama pek yazamıyorum. mımozayla boncuk sızlerı tebrık edıyorum . elera eşyaların ıyı gunlerde olsun. umut gemısı ve ecce merhabaaaaaaaaaa

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selam eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın?

slm kizla havalr isinmayami basladi ne eimi temizlyeim yemegimi yapayimmm gidem gezmeyeee öpt hapiniziiii byyyy:huhuu:

kusura bakmayın kızlar okumaya bılıyorum ama pek yazamıyorum. Mımozayla boncuk sızlerı tebrık edıyorum . Elera eşyaların ıyı gunlerde olsun. Umut gemısı ve ecce merhabaaaaaaaaaa
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gurbet güzeli hoşgeldin ve iyi gezmeler.Aybir taraftan geçmişi okdum bi tarftan bebiş doldurmuş,altını değiştirdim.şükür sayfaya gelebildim.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ayy teşekkürler inşallah bi kızım olur da bu kıza benzer.çünkü oğlum bu kıza çok benziyor sarışın değil sadece belki kızım olursa böyle olur diye hayal ediyorum.

İnşallah canım Allah ın izniyle böyle güzel bir kızın olur oğluna kızkardeş gelir. Ben senden çok umutluyum..

layds

Aktif Üye
Tepki
97
selam kızlar
maşallah diyelim mart listesi ne güzel olmuş öyle
deyyan ve mimoza tebrikler çok sevindim allah gönlünüze göre versin inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar