OP
Umut Gemisi
Misafir
- #5.061
geldimm geçmişe bi bakıyım süpürgeme binip caduyum ya:kayris: sonra gelirim.
rengin hoşgeldin canım
nam nammm umutttt valla sabah çay içmedim canım çekti.
elera canım oturma gurubun hayırlı olsun iyi günlerde kullan inş
iyiyim canım sağol
valla göğüslerim şişti ve acıyo kasıklarımda dünden beri baya batıyor.bu sefer sonuna kadar sabredicem 1 gün geçince test yapıcam tabi regl olmazsam.
merhaba hanımlar, bu konuyu ilk açıldığından beri takip ediyorum. eski siteye ne kadar üye olmayı denedimse olmadı, buraya kısmetmiş... bu sabah sizi arayayım dedim ilk denemede buldum :kayris: benimde canımdan çok sevdiğim küçük bir prensesim var, ikinciyi 1 yıl sonra düşünüyorum. paylaşımlarınız çok güzel benimde uygulamayı düşündüklerim var. inşallah herkes istediğine kavuşur...
selam eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın?
slm kizla havalr isinmayami basladi ne eimi temizlyeim yemegimi yapayimmm gidem gezmeyeee öpt hapiniziiii byyyy
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmkusura bakmayın kızlar okumaya bılıyorum ama pek yazamıyorum. Mımozayla boncuk sızlerı tebrık edıyorum . Elera eşyaların ıyı gunlerde olsun. Umut gemısı ve ecce merhabaaaaaaaaaa
gurbet güzeli hoşgeldin ve iyi gezmeler.Aybir taraftan geçmişi okdum bi tarftan bebiş doldurmuş,altını değiştirdim.şükür sayfaya gelebildim.
kızlar ticker hazırladım ama buraya nasıl yapıştıracam, yardım ederseniz çok sevinirimmm...
ayy teşekkürler inşallah bi kızım olur da bu kıza benzer.çünkü oğlum bu kıza çok benziyor sarışın değil sadece belki kızım olursa böyle olur diye hayal ediyorum.
profile gir imza degistire tikla ve kopyaladigin kodu yapistir kaydet iste bu kadderrrr
ladys hoşgeldin.tazmanya ne yapıyorsun?