Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
slm kızlarr gecmişi okumaadımm kızımla ugraşıyordumm
yattı nihayett.gece okurum artıkk
tazmanya avatar resmin cok seksüü olmuşşş

Tepki
50
arkadaşlar geçmişi okudum geldim.ama bir tek can parçam burada.can parçam oğluş ne yapıyo her şey yolundadır umarım ..senin yolun yarısından fazlası bitmiş..benim daha çok var.zaman hızlı geçsin istiyorum..

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
selam kızlar...
benim sabah çamur gibi bilekem geldi:uzgun:
şu anda yok.akıntı falan....
yarına kadar nasıl bekliycem ben:uzgun:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aaa pardon bilmiodum peki leke neden anlamadım ya canm ağır bişe mi kaldırdı yada ilşki flan bebiş küçükken ilişkilerde leke gelirmiş tabi kaç aylık bilmiorum

daha yeni öğrendi canım 2 3 gün oldu adeti geçeli sanmıyorum ağır bişey kaldırdğını kendine dikkat ediyodu inş.bi problem olmaz bazan kanama olur ama sebebi değişiyor canım

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
daha yeni öğrendi canım 2 3 gün oldu adeti geçeli sanmıyorum ağır bişey kaldırdğını kendine dikkat ediyodu inş.bi problem olmaz bazan kanama olur ama sebebi değişiyor canım

canım benm hamileliğimin ilk iki ayı ilişki sonrası mutlaka kan geliodu akıntıya gelince hamilelerin çoğunda bu problem warmıs bende aşırı derece var dktr yapcak bişe yok hamilelerde mantar cok sık görülür dedi korkma dedi fitil ve merhem werdi ama inşallah önemli bişe yoktur

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar ütümü bitirdim,yemeği yedik eşim maça gitti.geçmii okuyup kızımı emzirip geleceğim.görüşürüz.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
selam kızlar...
benim sabah çamur gibi bilekem geldi:uzgun:
şu anda yok.akıntı falan....
yarına kadar nasıl bekliycem ben:uzgun:

mimoza bende ole olmuştum canım koyu leke gelmişti bi kere oldu sonra daha olmadı doktora soledim bana fitil vermişti üzülme korkma sakın

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
arkadaşlar geçmişi okudum geldim.ama bir tek can parçam burada.can parçam oğluş ne yapıyo her şey yolundadır umarım ..senin yolun yarısından fazlası bitmiş..benim daha çok var.zaman hızlı geçsin istiyorum..

iyiyyiz canım herşey yolunda çok şükür zaman akışı yavaşta olsa onu beklemek çok güzel ve çok özel:cicibebek:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar diger tarafta yine yaprakk cok fenaa carpmışşş:hihi:

yaprakcımm boşver ugraşma cnm.hamilesinn stres yapmaa kendineee
agızlarının payını fazlasıyla vermişin fazlasına geerk yok.insan olan anlar,olmayana ne kadar dil döksen faydası yokkk.
yalnız cvplarınndan bende tırstım
senle tartışsam baya baya zorlıcaksın beni yanii Allah korusunn:ayk::zuzu:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Hello Afrika, ne var ne yok orada?
Çok özledim laf aramızda
Gürbüz güzel bir kız idim
Ne hale geldim bak sonunda:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar