Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sağol renginimmmmmmm yumurtalı ekmek yaptım,çayım da sıcak hadi gelinnnn.kahvaltı keyfi yapalım balkonumda.

OP
G

gunness

Misafir
Valla arkadaşım, ben postalandım sende postalanma... Zaten adamlar özelleri kontrol ediyorlar...

tşkler canım

gunness diğer tarfta iyi vermişsin yaprakla bazı seviyesizlerin ağzının payını ,tebrik ediyorum.az önce okudum.ne nankör insanlar ya pess diyorum.bu arada iyi pazarlar canım.

nankör korkaklara dayanamıyorum meydanı boş bulan konuşmaya başladı orda
yaprak baya bi vermiş paylarının ben de okudum:hihi::hihi:

kakulem iiiim canım tşler, eşim evde değil çamaşırım var 3 kazan yıkıyorum şimdi
evi toparladım sabah biraz, ooofff yalnızca 1 günüm var dinleneceğim onuda ev işleri kaplıyo yaa Allahtan haftaiçi kadın geliyo ölürdüm yoksa iş yapmaktan

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tşkler canım

kakulem iiiim canım tşler, eşim evde değil çamaşırım var 3 kazan yıkıyorum şimdi
evi toparladım sabah biraz, ooofff yalnızca 1 günüm var dinleneceğim onuda ev işleri kaplıyo yaa Allahtan haftaiçi kadın geliyo ölürdüm yoksa iş yapmaktan

Aynen gunesim en tehlikeliinsan nankör ve bencil insandır.diğerleri bir şekilde ıslah olur ama o iki tip insan olamaz.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

sibelg

Üye
Tepki
82
teşekkür ederim ezel, forum konusunda tecrübeli olmadığım için biraz yavaşım sanırım, cevapları hemen göremiyorum, zamanla hızlanırım artık.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

teşk ederim şimdiden evlilk değilde kızların doğum tarilerini vereyim olmazmı biri4.9.1998 diğeri01.01.2004 evlilkte 08.11.1997

bencede çatlıyolar bende eğleniyorum hala banlanmadıysam banlana kadar devamm:cokkomik::cokkomik:

zarda bi problem yok içerdede yok hemen girişte benimde öyle ama geçmiyo bi türlü delirtiyo

canım güle güle kullan iyi günlerde inşşş.

tebrkler Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla al kucağına

bende 77 liyim ağustos aynıymışızz

evet canım geçmiş okudum hızlandırılmış kursa gitmedik ondan anca oldu valla:cokkomik::cokkomik:

aaaa evet eynı sayılırız yaprakcım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
tşkler canım

oooo senin iş çok guness allah kolaylık versin zaten ev işi zor çalışanın işi daha zor valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar