Valla arkadaşım, ben postalandım sende postalanma... Zaten adamlar özelleri kontrol ediyorlar...
gunness diğer tarfta iyi vermişsin yaprakla bazı seviyesizlerin ağzının payını ,tebrik ediyorum.az önce okudum.ne nankör insanlar ya pess diyorum.bu arada iyi pazarlar canım.
günaydın kızlar nasılsınız
tşkler canım
nankör korkaklara dayanamıyorum meydanı boş bulan konuşmaya başladı orda
yaprak baya bi vermiş paylarının ben de okudum
kakulem iiiim canım tşler, eşim evde değil çamaşırım var 3 kazan yıkıyorum şimdi
evi toparladım sabah biraz, ooofff yalnızca 1 günüm var dinleneceğim onuda ev işleri kaplıyo yaa Allahtan haftaiçi kadın geliyo ölürdüm yoksa iş yapmaktan
sağol renginimmmmmmm yumurtalı ekmek yaptım,çayım da sıcak hadi gelinnnn.kahvaltı keyfi yapalım balkonumda.
günaydın h.g canım
oh canım afiyet olsun ne güzel inş bir gün bebişim
10 aylık teyzesi:GUZUMMMMMMM Pek datlu koklamaya kıyamıyorum.
ahhh kuzummm öper onu teyzesi kızının da fotosunu koysana malum benim bu aralar kız bebek göresim var
kızlar eşim gelince aniden çıkabilirim,kusura bakmazsınız dimi?
oo bu daha pratikmiş kız,ben e öyle yapayım.teknoloji özürlü olanla olmayan hemen anlaşılıyor.:1:
dostlarla daha güzel oluyor sofralar,konyaya geldiğinizde bekliyorum hepinizi...
sağol renginimmmmmmm yumurtalı ekmek yaptım,çayım da sıcak hadi gelinnnn.kahvaltı keyfi yapalım balkonumda.
teşk ederim şimdiden evlilk değilde kızların doğum tarilerini vereyim olmazmı biri4.9.1998 diğeri01.01.2004 evlilkte 08.11.1997
bencede çatlıyolar bende eğleniyorum hala banlanmadıysam banlana kadar devamm
zarda bi problem yok içerdede yok hemen girişte benimde öyle ama geçmiyo bi türlü delirtiyo
canım güle güle kullan iyi günlerde inşşş.
tebrkler Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla al kucağına
bende 77 liyim ağustos aynıymışızz
evet canım geçmiş okudum hızlandırılmış kursa gitmedik ondan anca oldu valla
tşkler canım
nankör korkaklara dayanamıyorum meydanı boş bulan konuşmaya başladı orda
yaprak baya bi vermiş paylarının ben de okudum
kakulem iiiim canım tşler, eşim evde değil çamaşırım var 3 kazan yıkıyorum şimdi
evi toparladım sabah biraz, ooofff yalnızca 1 günüm var dinleneceğim onuda ev işleri kaplıyo yaa Allahtan haftaiçi kadın geliyo ölürdüm yoksa iş yapmaktan
rengin hoşgeldin canım
nam nammm umutttt valla sabah çay içmedim canım çekti.