hoşgeldin canım ohh bitirmişsin işlerini keyif zamanı
evet canım martı es geçicem ama inşallah bu ay hamiş kalmışımdır.hem mmomofun dediği mantıklı geldi hemde marta çok sıkı tutayım dedim diyet işini.belki bio da tatar ne bileyim her ay hamilemiyim diye iş bile yapamıyorum.havam değişsin biraz.
ayy rengin inşallah canım rabbim cümlemize hayırlısından sağlıklı ve gönlümüzdeki evlatları verir.
kızlar ben çıkıyorum eşlimin işi bitti artık yarın görüşürüz inşaAllah sizi çoook seviyorummm[/QUOT
görüşürüz canım
h.bulduk cnm yıkkadınmı kızları benımde bı o kaldı
kızlar ben çıkıyorum eşlimin işi bitti artık yarın görüşürüz inşaAllah sizi çoook seviyorummm
yok canım ya bekliyorum gözümde büyüyo biraz daha takılayım öyle dedim kar geliyomuş,ay yağsa şu hava rahatlar soğuk kırılır içim kararıyo artık havadanbernil canım sen şu zayıflama işini durdur canım bide diyetisyenler rejimde hep yoğurt süt peynir tavsiye ediyolar sende nisanda başlıcaksın inş canım diete stoklama bence o kadar kalsiyumu hani zaman az kaldı
canım yukarıda kısayollar yazıyorya ayarları değiştiri seç orda aşağıda konu gösterim ayarları var her sayfada gösterilecek mesaj ayarı yazıyor normalde senin standart yazıyor ona tıkla her sayfada 40 mesaj gösterilsini seç sonra en altta kaydet çık o kadar canım
bcm sadece sabahları az bı peynır yıyorum sut ve yogut yemıyorum bcm gene dıkkat edıyom yedıklerıme ...ama oyuzden bılmıyom ya zaten 3 ay dıyet yapcam olmada 4 aya cıkarırım ama önce sunlardan bı kurtulmam lazım...karabıberde bılıyon ısvec dıyetı yaptı sonra hamıs kaldı sonuc ortada Rabbım buyuk ya ına olacak
canım karabiberi bilmiyodum o neler yemiş diette belki potasyum ağırlıklı yemiştir
evet karabiber diet yapmadı, sadece tek ilişki metodunu uyguladı, evet kızlar yardımmmm, ticker nasıl yapıştırılır?
kızlar ticker hazırladım ama buraya nasıl yapıştıracam, yardım ederseniz çok sevinirimmm...
cnm o dıyet yapmadı sanısam ya yum gunu tek ılıskı denedı sadece cunkuyazılarında öle yazıyodu kk da