kız ecee çok özele girmeeeeeeeeeeeeee ,bazı şeyler gizli kalmalıdır.Elara anlatmak istese zaten anlatırdı tatlım.
kız o bazılarına anlattı da ben o ara kaçırdımmmmmmmmmmm ondan
kız ecee çok özele girmeeeeeeeeeeeeee ,bazı şeyler gizli kalmalıdır.Elara anlatmak istese zaten anlatırdı tatlım.
iyi canım iyi bak allahm şükürler olsun ki iyilern yüzüne gülüo sanada gülmüş kıss darısı şehzadene olur inşallah kızlar 5 aylık hamiş olupta kızı olcak olan varmı benmkiyle şimdiden baş göz edelim
gürcü ne yaşadığını bilemem ama inan ablan olarak diyorum annenin kıymetini anne olunca anlayacaksın,ben kendi adıma öyle oldum şahsen.Annecinle sorunlarını hallet,sen onun kanı canısın.Annene sırtını dönme,gölgesi yeter .bir abla olarak sana tavsiyem.
ay merak ettimm gercektenn
istedigin zamasn anlatabilirisn cnm
duanı begenmedim bu aradaa:dill:
Canım hamiş duası kabul olur bakın en yaşlınız benim son şansım çok dua et bu ablana da bir şehzade de onun olsun.
Canım hamiş duası kabul olur bakın en yaşlınız benim son şansım çok dua et bu ablana da bir şehzade de onun olsun.
anammmmmmmmmmmmmm bu iyce eltiyle :3::3::3::3:kız yok onlar gittiler attaaaaaaaaa
ben 37 haskena duymas:ilknur::ilknur:ın
kız o bazılarına anlattı da ben o ara kaçırdımmmmmmmmmmm ondan
ay merak ettimm gercektenn
istedigin zamasn anlatabilirisn cnm
duanı begenmedim bu aradaa:dill:
cnm anneye şimdi en çok ihtiyacm olduğu an ama ben atmadm onu o beni attı kocamn önünde bana vurdu seni aldatıo dedi kocama ve gecenlerde arayıp cocuk senden değil dedi annemle baban ayrı annem hep benm hayatımı mahvetti şimdi eşimde görüşmemi istemio seni üzüo dio oyuzden girmeyelm konuya annem normal anne değil
kız korkuyom manyak o,fredynin kabusu gibi öğğğğğğğğğğğğ.Eminim üye olmadığı kadın sitesi yoktuır ya da çok azdır.KK da hep eş ve ailesi kısmına takılırmış,bir de şu erkekler diye bir yer var ya.iğğğğğğğğğğğ ne dedikodu meraklısı yaaaaaa.herkes kötü bir o iyi.
bernile msn den anlattımm
momofada özelden yazdımmm,
bi kocam bide ben biliyozzz
başkada bilen yok Allah dışındaa
sana anlatsamm tüm site duyar bende rezil olurum kesinn
nıye ben dedikoducumuyummmmmmm :böö::böö:aaaaa aşkolsunnnnnnnn:dertli::dertli:bernile msn den anlattımm
momofada özelden yazdımmm,
bi kocam bide ben biliyozzz
başkada bilen yok Allah dışındaa
sana anlatsamm tüm site duyar bende rezil olurum kesinn
hımm anladım baya vahimmiş,psikolojik sorunları var sanırım.tamam canım üzdüysem kusura bakma ben basit bir küsme zannettim.
görüşmeee çıkar hayatındannnnnnn at sırtından yükü asla sırrını werme 5 eltılı bı kadın olarakkk ablan olarak söylüyom resmı merhaba merhaba
yok canm alışkınım üzülmüorm merk etme bebem şimdi kaç aydır hastanede ordan ortalığı karıştırıo ama herkez ona gülüo kız valla beni o büyutmedi ya anne kız bağı yok oyuzden salla gitsinn tadımız kaçmasın üzülmedm sende üzülme
gıcıkkkbeğenmemişmiş bacım deneyin tutmazsa ozaman gelin heeee.... bak unutma benm oğlum bütün yöntemleri yıktı heee! :böö: nabbeeerrr:böö:
nıye ben dedikoducumuyummmmmmm :böö::böö:aaaaa aşkolsunnnnnnnn:dertli::dertli:
hişşşt konuyu açtığıma pişman oldum bak sakın bunları düşünüp bebişi üzme,sağlığınızçok önemli,unut ben sormadım böyle bişey onu değiştirelim.Hangi şehirdesin?