Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
iyi canım iyi bak allahm şükürler olsun ki iyilern yüzüne gülüo sanada gülmüş kıss darısı şehzadene olur inşallah kızlar 5 aylık hamiş olupta kızı olcak olan varmı benmkiyle şimdiden baş göz edelim ;)

Canım hamiş duası kabul olur bakın en yaşlınız benim son şansım çok dua et bu ablana da bir şehzade de onun olsun.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
gürcü ne yaşadığını bilemem ama inan ablan olarak diyorum annenin kıymetini anne olunca anlayacaksın,ben kendi adıma öyle oldum şahsen.Annecinle sorunlarını hallet,sen onun kanı canısın.Annene sırtını dönme,gölgesi yeter .bir abla olarak sana tavsiyem.

cnm anneye şimdi en çok ihtiyacm olduğu an ama ben atmadm onu o beni attı kocamn önünde bana vurdu seni aldatıo dedi kocama ve gecenlerde arayıp cocuk senden değil dedi annemle baban ayrı annem hep benm hayatımı mahvetti şimdi eşimde görüşmemi istemio seni üzüo dio oyuzden girmeyelm konuya annem normal anne değil

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
anammmmmmmmmmmmmm bu iyce eltiyle :3::3::3::3:kız yok onlar gittiler attaaaaaaaaa

kız korkuyom manyak o,fredynin kabusu gibi öğğğğğğğğğğğğ.Eminim üye olmadığı kadın sitesi yoktuır ya da çok azdır.KK da hep eş ve ailesi kısmına takılırmış,bir de şu erkekler diye bir yer var ya.iğğğğğğğğğğğ ne dedikodu meraklısı yaaaaaa.herkes kötü bir o iyi.

OP
E

Elara

Misafir
kız o bazılarına anlattı da ben o ara kaçırdımmmmmmmmmmm ondan

:hihi: bernile msn den anlattımm
momofada özelden yazdımmm,
bi kocam bide ben biliyozzz
başkada bilen yok Allah dışındaa

sana anlatsamm tüm site duyar bende rezil olurum kesinn:hihi:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
ay merak ettimm gercektenn
istedigin zamasn anlatabilirisn cnm
duanı begenmedim bu aradaa:dill:

gıcıkkk :) beğenmemişmiş bacım deneyin tutmazsa ozaman gelin heeee.... bak unutma benm oğlum bütün yöntemleri yıktı heee! :böö: nabbeeerrr:böö:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm anneye şimdi en çok ihtiyacm olduğu an ama ben atmadm onu o beni attı kocamn önünde bana vurdu seni aldatıo dedi kocama ve gecenlerde arayıp cocuk senden değil dedi annemle baban ayrı annem hep benm hayatımı mahvetti şimdi eşimde görüşmemi istemio seni üzüo dio oyuzden girmeyelm konuya annem normal anne değil

hımm anladım baya vahimmiş,psikolojik sorunları var sanırım.tamam canım üzdüysem kusura bakma ben basit bir küsme zannettim.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
kız korkuyom manyak o,fredynin kabusu gibi öğğğğğğğğğğğğ.Eminim üye olmadığı kadın sitesi yoktuır ya da çok azdır.KK da hep eş ve ailesi kısmına takılırmış,bir de şu erkekler diye bir yer var ya.iğğğğğğğğğğğ ne dedikodu meraklısı yaaaaaa.herkes kötü bir o iyi.

görüşmeee çıkar hayatındannnnnnn at sırtından yükü asla sırrını werme 5 eltılı bı kadın olarakkk ablan olarak söylüyom resmı merhaba merhaba

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
:hihi: bernile msn den anlattımm
momofada özelden yazdımmm,
bi kocam bide ben biliyozzz
başkada bilen yok Allah dışındaa

sana anlatsamm tüm site duyar bende rezil olurum kesinn:hihi:
nıye ben dedikoducumuyummmmmmm :böö::böö:aaaaa aşkolsunnnnnnnn:dertli::dertli:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hımm anladım baya vahimmiş,psikolojik sorunları var sanırım.tamam canım üzdüysem kusura bakma ben basit bir küsme zannettim.

yok canm alışkınım üzülmüorm merk etme bebem şimdi kaç aydır hastanede ordan ortalığı karıştırıo ama herkez ona gülüo kız valla beni o büyutmedi ya anne kız bağı yok oyuzden salla gitsinn tadımız kaçmasın üzülmedm sende üzülme ;)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
görüşmeee çıkar hayatındannnnnnn at sırtından yükü asla sırrını werme 5 eltılı bı kadın olarakkk ablan olarak söylüyom resmı merhaba merhaba

2 elti ve 3 görümce var ben de aynen hep resmiyim,nişanlıyken samimi oldum evlendim bi baktım yok bunlara değmez yol verdim.çok açıklarını yakaladım aman diyim hiç uğraşamam onların sevişyelerine düşemem merhaba merhaba.o kadar bayramdannn bayrama.İş dedikoduya gelince herkes dursun hayatta hazzetmem etmem ettirmem yapanı hayatımdan çıkarırım,delüyüm ben beeeeeeeee

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yok canm alışkınım üzülmüorm merk etme bebem şimdi kaç aydır hastanede ordan ortalığı karıştırıo ama herkez ona gülüo kız valla beni o büyutmedi ya anne kız bağı yok oyuzden salla gitsinn tadımız kaçmasın üzülmedm sende üzülme ;)

hişşşt konuyu açtığıma pişman oldum bak sakın bunları düşünüp bebişi üzme,sağlığınızçok önemli,unut ben sormadım böyle bişey onu değiştirelim.Hangi şehirdesin?

OP
E

Elara

Misafir
gıcıkkk :) beğenmemişmiş bacım deneyin tutmazsa ozaman gelin heeee.... bak unutma benm oğlum bütün yöntemleri yıktı heee! :böö: nabbeeerrr:böö:

evett maşallahh senin paşayaaa

nıye ben dedikoducumuyummmmmmm :böö::böö:aaaaa aşkolsunnnnnnnn:dertli::dertli:

bacım senin normal cümlen bile yalnış anlaşılıyorr
bu konuda azcık imadaa bulunsan adımm cıkar vallaaa
elara erkekmi dedin millet ayaga kalktı hatırlarsann:hihi:
hülya avşar gibi hatunsun agzından ne cıkıyorsa olay oluyorr,ben delimiyim sana laf verecekk kadarr :cikolata:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar